Şimdi Ara

1000 TL Civarı Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    1000 lira civarı bütçem var. Bir süredir netten bakmaya çalışıyorum fakat telefondan internete girmek pek rahat olmuyor. Epeydir de bilgisayardan uzak olduğum için yeni nesil bileşenlerin detayları hakkında bilgim hiç yok. Bu yüzden eskiden kalma bilgimle bakmaya ve bütçe zorlamayacak uygun bir cihaz almaya çalışıyorum.

    En yorucu kullanımım Fm, Fifa, Pes serileri Total war serisi oynamak olacak. Genelde internet ve film için kullanılacak bir bilgisayara ihtiyacım var. Kısıtlı bilgimle gözüme çarpan sadece şu bilgisayar oldu:

    http://www.hepsiburada.com/liste/hp-15-g035st-amd-a8-6410m-24ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-j1s39ea/productDetails.aspx?productId=bd801669&categoryId=98

    Kullanım amacıma göre bakmam gereken detaylar, fiyat olarak uygun site veya mağazalar(internet alış verişine karşı değilim 3d güvenlik olduğu sürece) ve şu ara olan veya yakın zamanda olacak kampanyalar varsa bu bilgileri de paylaşırsanız sevinirim.







  • az daha verirsen bu modeli tavsiye ederim

    daha iyi performans alırsın



    https://www.notebookadresi.com/hp-pavilion-15-r012st-g7x50ea-notebook
  • yorum için teşekkürler.
    Yalnız benim bahsettiğim model dört çekirdekli ve ghz hızı daha yüksek ayrıca ekran kartı da daha yüksek olarak görünüyor. Bahsettiğiniz cihazdan daha iyi performans almamı sağlayan fark nedir öğrenmek için soruyorum.
  • intel işlemcili makinalar bana hep daha ii gelmiştir.

    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g5070-59415099-notebook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.