Bildirim
1000 tl bütçe Ps4 için tv
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oyun için lg tvler önerilmiyor genelde. Biraz daha araştırıp başka markalara yönelebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam araştırıyorum ama konular hep eski. Stoklarda kalmayan ürünler tavsiye edilmiş hep sizin önerebileceğiniz model var mı? -
Ben 32" panasonic tv kullanıyorum full hd 24 ms tepki süresi var ve hakiki 100 hz. 800 tl vatanda vardı kalmışmıdır bilmem ama bu paraya çok iyibir tv benim için. Size veya başkasına daha farklı gelirse onu bilemem.
Hocam genelde vatan gibi yerlerde yazmıyor tepki süresi tepki süresi bilgilerini veren site var mı -
ben Samsung 32" 32H5070 kullanıyorum, oyun performansından gayet memnunum. 1000 lira altına alınabiliyor olması lazım. -
Pes- Fifa'da ghosting olayı oluyor mu? -
Hiçbir oyunda ghosting ile karşılaşmadım. Öyle bir durum olsa kesinlikle tavsiye etmezdim, en başta kendim değiştirirdim ekranı. En çok BF4 oynuyorum, gecikme ya da gölgelenme farketmedim şimdiye dek. Yine de araştırın, içinize en çok sineni alın, ben de bu ekranı forumda tavsiye edildiği, tam bir f/p ürünü olduğu için aldım. 2000 lira bütçem olsa Sony alırdım. :)
Oynadığım oyunlardan birkaçı: (PS4'te GTA V, FIFA 15, BF 4, Destiny, TLOU; PS3'te FIFA 14, BF 3 & 4, GT5, Beyond, TLOU) -
Ms olarak yazar hocam tepki suresi yaziyodur bence. Bu arada bende LG var 1400 falan almistim 2 bucuk sene once. Cok memnunum.
Arkadaşın önerdiği tv de güzel. Bendede ghosting falan olmadı. Google a input laf database yazın çıkar siteler karşınıza bende ordan baktım gerçek tepki süreleri o sitelerde yazıyor mağzaların dediklerine aldanmayın.
Hatta şöyle bi tavsiye vereyim bu sitelerdeki en düşük tepki süreli tvleri listeleyin ve mağzalarda gidip gözünüzle görün izleyin. Hangisi bütçenize uygun ve beğeniyorsanız onu alın. Ben bu şekilde yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: Fox90
Ben 32" panasonic tv kullanıyorum full hd 24 ms tepki süresi var ve hakiki 100 hz. 800 tl vatanda vardı kalmışmıdır bilmem ama bu paraya çok iyibir tv benim için. Size veya başkasına daha farklı gelirse onu bilemem.
http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-l32em6e-32-80-cm-full-hd-led-tv-100-hz-2xhdmi-usb.html
dediginiz tv bu mu acaba bende arastiyorum bu aralar, suan kullandigim 60hz bir tv ve fifa oynanmiyor cidden ghosting oluyor attigim resimdeki olay kesinlikle olmuyor degil mi uzun oas atarken vs
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bloo.
quote:
Orijinalden alıntı: Fox90
http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-l32em6e-32-80-cm-full-hd-led-tv-100-hz-2xhdmi-usb.html
dediginiz tv bu mu acaba bende arastiyorum bu aralar, suan kullandigim 60hz bir tv ve fifa oynanmiyor cidden ghosting oluyor attigim resimdeki olay kesinlikle olmuyor degil mi uzun oas atarken vs
Evet bu tv. Resimdeki olay olmuyor hiç denk gelmedim. Ben bu tvden çok memnunum sizi memnun etmeyenilir belki tavsiyem konsol ile birlikte vatana gidin görevli arkadaştan rica edip kendiniz test edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tamamdir cok tesekkur ederim -
2000 bütçem olsa bende sony alırdım hocam :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X