Şimdi Ara

1000 TL altı 3D LED tavsiye( 26-27-32 inç )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• UP beyler bende arıyorum
    1000tl civarı 32" 3d ledtv, yokmu fikri olan??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de arıyorum. Dün bitane LED aldım 3d dedil ama, eve geldim hızlıaldaki 899 luk lg yi gördüm. Zaten başka nedenlerle bugün iptal işlemini verdim bunu alırım derken.... Bu da HD Ready çıktı. 3D görüntüler full hd olarak görüntülenmiyor diye biliyorum. Uzman arkadaşlar varmı bu konuda? Geçenlerde samsung 3d led in özelliklerinde görmüştüm, bu bir ilk falan diye 3D görüntüler 1080p görüntülenebiliyor bu TV de falan yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • yok mu tavsiye arkadaşlar ?
  • 32LM3400 899TL teknosa mağazasından aldım.Başka bir topikte ayrıntılı mesaj attım.Ama kısacası bu fiyata çok iyi bir performans.
    Kolay menü,usb desteği çok fonksiyonlu,3D si gayet başarılı.Hangi açıdan bakarsanız bakın 3D hissini bozmuyor.
    2D-3D çeviri olayı enteresan bir şekilde hoş,yayın kaliteliyse çeviri daha iyi anlaşılıyor.
    Hızlı sahnelerde GHOST denilen sıkıntıyla karşılaşmadım.Gölgelenme falan yok.
    Ayrıca 3D izlerken uzak nesnelerde bazı TVlerde çift görüntü oluşuyormuş,bu modelde böyle bir sıkıntı görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.