Şimdi Ara

1000 parçalık puzzle aldım(SS'ler geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler son günlerde yapıcak bir şey bulamıyordum.Bende puzzle almaya karar verdim.Bu konuda ufak çaplı bir araştırma yaptıktan sonra D&r a gittim.Ve istediğim puzzle'ın orada olduğunu gördüm.Puzzle a şimdi başladım.Birazdan ss ve marka-model gelecek.

Edit:Puzzle adı:Educa neon new york times square.

Bu kadarını birleştirdim

Buda tamamı

Ve puzzle ın en sevdiğim özelliği gece parlaması.Adı bu yüzden neon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukolde -- 3 Aralık 2012; 14:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• allah bize de boş vakit nasip etsin.

kesmezse üç boyutlu eiffel kulesi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

allah bize de boş vakit nasip etsin.

kesmezse üç boyutlu eiffel kulesi al.

Hocam ne bu acele ilk önce bunu bitiriyim o zaman bakarım 3 boyutlulara

• no ss no güven joe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

no ss no güven joe.

Educa neon new york times square aldığım puzzle ss için takipte kal

• Peki ben bu puzzle ı yaptıktan sonra çerçevelettirmek istiyorum onu nasıl yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

Peki ben bu puzzle ı yaptıktan sonra çerçevelettirmek istiyorum onu nasıl yapıcam

hele bi bitir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler yeni ss leri aldım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitmez la o

• Kolay gelsin. Ben zamanında bir tane beş yüzlük, bir tane de binlik bitirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Peki ben bu puzzle ı yaptıktan sonra çerçevelettirmek istiyorum onu nasıl yapıcam

hele bi bitir

1 aya kadar bitiririm diye düşünüyorum

• Ne 1 ayı hocam. Önce böyle başlarsın ama bir alıştın mı puzzle'ına göre, 2-3 saatte bitirirsin. Ben böyle yaşadım bir dönem :)
  • flat bir zemine yap yani bi tahta olabilir mesela. sakın öyle masanın üstüne filan yapma lan

ek olarak yapmaya kenarlardan başla, daha sonra parçaları renk tonlarına göre ayrı ayrı kaplara ayır. Bunlar ipuçları gerisi senin görsel zekana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zomçırgot

Ne 1 ayı hocam. Önce böyle başlarsın ama bir alıştın mı puzzle'ına göre, 2-3 saatte bitirirsin. Ben böyle yaşadım bir dönem :)

Yok o kadar kısa sürede bitmez herhalde

• Yapıştırıcı da al, bitirince parçaları yapıştırman lazım. 2 tane de mukavva al arasına koyup çerçeveciye götürürsün o halleder geri kalanını
  •  1000 parçalık puzzle aldım(SS'ler geldi)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zomçırgot

Ne 1 ayı hocam. Önce böyle başlarsın ama bir alıştın mı puzzle'ına göre, 2-3 saatte bitirirsin. Ben böyle yaşadım bir dönem :)

Yok o kadar kısa sürede bitmez herhalde

bitiyor bitiyooorrr.. Elin alıştı mı çatır çatır yapıyorsun ama iş tamamen puzzle'da. Öyle 100 parçalık bir puxxle'ın sadece deniz ve gökyüzü kısmını haftalarca bitiremediğim olmuştu.. Tamamen renklere tonlara bağlı.
  • quote:

Beyler son günlerde yapıcak bir şey bulamıyordum.Bende puzzle almaya karar verdim.Bu konuda ufak çaplı bir araştırma yaptıktan sonra D&r a gittim.Ve istediğim puzzle'ın orada olduğunu gördüm.Puzzle a şimdi başladım.Birazdan ss ve marka-model gelecek.

puzle dan sonrahttp://resim.donanimhaber.com/m_46246423/mpage_1/f_/key_/tm.htm bi linke goz atabilirsin. cok hos bir ugras tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: rollocoust

quote:

Beyler son günlerde yapıcak bir şey bulamıyordum.Bende puzzle almaya karar verdim.Bu konuda ufak çaplı bir araştırma yaptıktan sonra D&r a gittim.Ve istediğim puzzle'ın orada olduğunu gördüm.Puzzle a şimdi başladım.Birazdan ss ve marka-model gelecek.

puzle dan sonrahttp://resim.donanimhaber.com/m_46246423/mpage_1/f_/key_/tm.htm bi linke goz atabilirsin. cok hos bir ugras tavsiye ederim

Teşekkürler kardeş daha önce cubecraft ile uğraşmıştım ama artık yazıcım yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: F-G

flat bir zemine yap yani bi tahta olabilir mesela. sakın öyle masanın üstüne filan yapma lan

ek olarak yapmaya kenarlardan başla, daha sonra parçaları renk tonlarına göre ayrı ayrı kaplara ayır. Bunlar ipuçları gerisi senin görsel zekana kalmış

Hocam masanın üzerinde yapmaya başladım ama ne fark eder ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rollocoust

quote:

Teşekkürler kardeş daha önce cubecraft ile uğraşmıştım ama artık yazıcım yok maalesef

uzun süredir tkip ediyorum fakat benimde yazıcım yok toplu bi şekilde cıkarttırıcam artık bi fotokopicide

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.