Bildirim
1000 Parça Puzzle Yaptım [SS]'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Çok hoş eline sağlık ne kadar zamanda tamamladın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: clestial26
Çok hoş eline sağlık ne kadar zamanda tamamladın?
Genellikle tek yaptım arada eşim de yardım etti. Hesaplamadım ama ara ara yaptım. 15-20 saat falan harcamışımdır heralde. -
İşsiz misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
İşsiz misin?
Değilim sadece hobi olarak yapıyorum. Senin forumda harcadığın zaman boyunca ben de puzzle ile uğraştım birader. -
quote:
Orijinalden alıntı: jubelyagyu
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
İşsiz misin?
Değilim sadece hobi olarak yapıyorum. Senin forumda harcadığın zaman boyunca ben de puzzle ile uğraştım birader.
Ben normal bir puzzle ı bile bitiremiyorum sen 1000 diyorsun hocam. Helal olsun ben onu 1 yılda anca tamamlardım. -
bunalımdamısın ? -
Çok hızlı yapmışsın bi taktiğimi var -
Ben de yapıyorum, fosforlu seri ama yapamıyorum desem daha doğru olur. Çok karmaşık renkleri var. Her seferinde renkleri vs ayırıyorum sonra tekrar karıştırıyorum. Bir parçaya kafam takılınca illa onu arıyorum öyle de sıkıcı oluyor. Taktiğin vs mi var -
Koltuklar güzelmiş. -
bu puzzle yapan adam kör oldu
ilk seferde binlikle başlamışsın hocam helal olsun. -
15-20 saatte imkansız gibi geldi ama öyle diyorsan doğrudur. 1000 parça içinden 4 köşeyi bulmak bile 1 saatini alır adamın -
quote:
Orijinalden alıntı: vüvüzela
15-20 saatte imkansız gibi geldi ama öyle diyorsan doğrudur. 1000 parça içinden 4 köşeyi bulmak bile 1 saatini alır adamın
Bi defa 3 saatte 5 kişiyle birlikte yaptık. Onu söylemeyi unutmuşum. Ama müzik açıp tek başıma konsantre olunca çok hızlı yapıyorum. Puzzle ilk geldiğinde acayip gözümü korkuttu çünkü tüm renkler yeşildi nerdeyse. Şöyle taktik uyguladım. Önce renkleri alakasız olan adamlar ve alttaki beyaz kısım oraları yaptım. Sonra da bi yerde tıkandıysam o parçayı bulmakla uğraşmadım çünkü zaman kaybettiriyor. Yarısını falan çok yavaş yaptım. Yaptıkça olayı biraz daha kavrıyorsun. Diğer yarısını daha çabuk yaptım diyebilirim.
-
Tebrikler, güzel gözüküyor ama ben yapamam -
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
Ben de yapıyorum, fosforlu seri ama yapamıyorum desem daha doğru olur. Çok karmaşık renkleri var. Her seferinde renkleri vs ayırıyorum sonra tekrar karıştırıyorum. Bir parçaya kafam takılınca illa onu arıyorum öyle de sıkıcı oluyor. Taktiğin vs mi var
Yaptığın puzzleın resmini gösteren link varsa gönder dostum belki resme bakıp taktik verebilirim sana -
quote:
quote:
Ben de yapıyorum, fosforlu seri ama yapamıyorum desem daha doğru olur. Çok karmaşık renkleri var. Her seferinde renkleri vs ayırıyorum sonra tekrar karıştırıyorum. Bir parçaya kafam takılınca illa onu arıyorum öyle de sıkıcı oluyor. Taktiğin vs mi var
Yaptığın puzzleın resmini gösteren link varsa gönder dostum belki resme bakıp taktik verebilirim sana
-
quote:
quote:
quote:
Yaptığın puzzleın resmini gösteren link varsa gönder dostum belki resme bakıp taktik verebilirim sana
Bende bundan sipariş geçtim odada uv ışıkla güzel oluyormuş.
-
keşke benimde boş vaktim olsa -
Hocam bende de 2000 vardi hediye gelmisti ama o kadar ugrasmadim. İlk basta yaptim baya sonra baktim arkasinda harfler yazio. Harflere gore dizdim baktim oldu bitti helal olsun gercekten hocam. Basarilarinizin devamini dilerim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Daha yeni bitirdim bende bunu. 4-5 günde bitti.
Benzer içerikler
- lustral ne zaman içilir
- adana sarıçam en iyi mahalleleri
- kapıya sıkışan parmak kangren olur mu
- en yüksek göz numarası
- iki isim koymak sünnet mi
- ets2 türkiye haritası
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X