Bildirim
₺1000 param var iş kuracak ortak arıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bimden limonata al sat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Merdiven altı erotik shop o parayı katlar durur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İş kurmaya gidene kadar o para yolda biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NamelessNick
İş kurmaya gidene kadar o para yolda biter
Su al sat.
Ciddiyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir iki fikrini alalım ? Ona göre olabiliritesine bakalım. _____________________________ 
"İnsan ne kadar yükselirse, gönlü o kadar alçalmalıdır." -
300 dolar bile etmiyor iş kuracak
_____________________________ ... -
Sana Esenyurt'da bi yer söyleyeyim.Bakkal aç eğer kazanacağına her iddiasına girerim.Geçenlerde yine buna benzer bir örneği kırtasiye için verdim.Adam ertesi gün düşündüğüm yere kırtasiye dükkanı açmış. _____________________________ ADLARIYLA GÜNEŞİ YÜKSELTENLER Ben birşey tavsiye edeceksem..Önce kendim denerim..Eğer gerçekten sorun yoksa tavsiye etmeye devam ederim. -
Su alım satım işine girebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Conte'in yoluna bas koyduk. Bize bu sevdadan geri donus yok!
-
1250 tl yapar ve ortak bulursan 2500 tl ye baskı işi yapabilirsin kupa t-shirt puzzle felan _____________________________ -
4 lira 65 kuruş da ben de var hocam. Yakında köşeyi döneriz. _____________________________
Minnettarlık bir yüktür; intikam ise zevk... -
@by_xtrrOturduğum yerde 250tl kiralı dükkan var bakkal veya depo açacak kadar.
@THESİMPSONElimdeki para oraya bakkal açacak kadar yeterli olacak mı hocam?
@_devilpotion_ 1250 yaparım sıkıntı olmaz
.
@yunus626emre @Jersey Devil Su işi olabilir araştıracağım._____________________________ -
iban veriyim yolla işleri büyüteyim. büyütünce kârını yollarım. büyümezse helal et _____________________________ ehh -
Doların 3.40 olmasını bekle yatır hepsini dolara yak sigaranı keyifle tüttür.
_____________________________ Hayatı Sürdürmenin Yanlızca iKi Yolu Vardır.
Gidişata Olduğu Gibi Göz Yummak.
Ya da Onu Değiştirme Sorumluluğunu Üstlenmek. -
vergili algılı işlere girme sabah vergi dairesi belediye önünde simit su meyve suyu soğuk sandviç sat öğlenden sonra trafiğin yoğun olduğu yerlerde su sat.ışıklarda çalışacak suriyeli bir kaç eleman bul suları sattır kar paylarını öde kazanmanın keyfini çıkar
sıkışık dur kalklı trafikte yazın bu işi yapacağın 10 tane sağlam fırlama elemanın olsun acayip para kazanırsın sırf su bile satsan.
_____________________________ -
Sağlam fikirlerin varsa 1000 lira da ben eklerim ortaklık için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne mutlu Türküm diyene -
O parayla şahıs şirketi bile kurulmaz. İşportacılıkla paranı büyütmeye bak. _____________________________ -
bi 1000 lira da ben koyayım akşam yemeğine gidwlim o parayla
Knight online başla 200tl siyle 5gb çek sonra o gbleri nogamewin e yatır rulette günde 40-50tl kazanırsın _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık garantiye gönderme
- kyk izin hakkı bitince ne olur
- evdeki eşyaların sürekli bozulması ne anlama gelir diyanet
- antibiyotik içtikten sonra kusmak tekrar içmek gerekir mi
- ingilizce adres yazma
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- black friday
- bnd ne demek
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
. Birleşip birşeyler yapabiliriz.