Şimdi Ara

1000 liraya kadar telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    S4 mininin fiyatıda normal gibi 900-950TL alınabilir? 4.4 güncellemesi almayacakmış galiba ona üzüldüm.
    Sizin önerileriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

1000liraya kadar telefon düşünüyorum
    S4 mininin fiyatıda normal gibi 900-950TL alınabilir? 4.4 güncellemesi almayacakmış galiba ona üzüldüm.

Ben Galaxy S4 mini'yi 10 gündür kullanıyorum çok memnunum.. Daha evvel iPhone 4S kullanıyordum.. S4 mini internette daha seri sayfa açıyor..
    iPhone 5c düşünüyordum, son bir kararla vazgeçip S4 mini aldım.
    4.4 kitkat bir kaç ay içinde çıkar bence
    http://www.trustedreviews.com/news/android-4-4-kitkat-update-heading-to-samsung-galaxy-s4-mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Ocak 2014; 22:19:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

1000liraya kadar telefon düşünüyorum

Ben Galaxy S4 mini'yi 10 gündür kullanıyorum çok memnunum.. Daha evvel iPhone 4S kullanıyordum.. S4 mini internette daha seri sayfa açıyor..
    iPhone 5c düşünüyordum, son bir kararla vazgeçip S4 mini aldım.
    4.4 kitkat bir kaç ay içinde çıkar bence
    http://www.trustedreviews.com/news/android-4-4-kitkat-update-heading-to-samsung-galaxy-s4-mini

Ben bir yerde okumuştum samsung'tan sadece s3,s4 note 2 note 3 alacak diye görmüştüm.
    Valla s4 mini 4.4'te alırsa çok iyi olur. Güncellemeler konusunda bi Nokia lumialar kadar olsa süper olur.

• sıfır s3 al normal telefonculardan.
    s4 miniden daha iyi özellik olarak
    büyük telefon sevmiyosan alabileceğinin en iyisi s4 mini.
    büyük seviyosan s3
  • ByCrusader9 sen bence s4 mini al. Eğer güncelleme gelmezse başka bir ülkenin romunu odin ile atarsın veya slimbean rom yüklersin.
  • Nexus4 de guzel telefondur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 820 al hem uzun ömürlü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 liraya kadar saat önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 4. S4 seviyesinde. N4 al derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben s3 mini veya Lumia 620 almayi düşünüyorum. Yapacaklarim muzik dinlemek, whatsapp facebook, nette gezinmek ve skypeda konuşmak. Acaba hangi telefon kasmadan bana boyle hizmet edebilir? Oyun falan istemiyorum bu yuzden Lumia da dahil ettim işin içine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Ben s3 mini veya Lumia 620 almayi düşünüyorum. Yapacaklarim muzik dinlemek, whatsapp facebook, nette gezinmek ve skypeda konuşmak. Acaba hangi telefon kasmadan bana boyle hizmet edebilir? Oyun falan istemiyorum bu yuzden Lumia da dahil ettim işin içine :)

S3 mini bu isteklerinizin tamamını karşılar. Ancak nette gezinmek istiyorsanız biraz daha büyük ekranlı bir telefon tercih edin.

Küçük ekrana alışığım zaten sorun olmaz. :)

• Hocam bence s4 miniye hiç bulaşmayın o fiyata xperia sp alın yada bulursanız nexus 4 alabilirsiniz

• Xperia SP alın samsung yazılımı çok sorunlu heleki o fiyat aralığındaki telefonlarına bulaşılmaz.Androidde Sony gerisi hikaye.
  • Xperia Sp'nin tasarımını hiç beğenmiyorum o yüzden hiç düşünmüyorum. Aslında tasarım olarak en iyisi
    lumialar ama suan alınmaz diye düşünüyorum. S4 mini alacağım sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Ben s3 mini veya Lumia 620 almayi düşünüyorum. Yapacaklarim muzik dinlemek, whatsapp facebook, nette gezinmek ve skypeda konuşmak. Acaba hangi telefon kasmadan bana boyle hizmet edebilir? Oyun falan istemiyorum bu yuzden Lumia da dahil ettim işin içine :)

S3 mini bu isteklerinizin tamamını karşılar. Ancak nette gezinmek istiyorsanız biraz daha büyük ekranlı bir telefon tercih edin.

Küçük ekrana alışığım zaten sorun olmaz. :)

S3 mini ile s2 nin ekranını yanyana getir öyle karar ver çok pişman olursun sonra demedi deme S3 mininin ekranı çok berbat. S3 mini çok hoşuma gitti telefoncu ya gittim s3 miniyi inceledim çakma dır diye almadım sonra arkadaşımda gördüm çakma degilmiş ekranı zaten öyleymiş

• s4 mini çok güzel telefonda hala pahallı s5 çıkaydı biraz ucuzlayaydı bende alaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.