Şimdi Ara

1000$ lık Gaming Laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Amerikadan gelen tanıdıklarıma maksimum 1000$ bütçeli performansı yüksek bi pc aldırmak istiyorum. Çok araştırdım çok arada kaldım.
    Önereceğiniz bilgisayarlar varsa, sadece laptop olarak değil oyun için mini pclerde olur taşınması rahat olacak birşeyler.

1. seçenek i7 7700 1050ti ssd hdd 16gb ram li bilgisayarlar mevcut ips ekran
    2. seçecek i7 8750h 1050ti ssd hdd 16gb ram mevcut (1000 doları biraz geçiyor) tn ekran
    3. seçenek i7 7700 1060 ssd hdd 16gb var
    4. seçenek i7 7700 1050ti hdd 8gb 120 hz ekran olan var
    5. seçenek i5 8.nesil 1060 hdd 8gb 120 hz ekran var

gerçekten işin içinden çıkamadım herhangi bir tanesi bir üst versiyon olsun dediğimizde 500 dolara yakın bi fiyat artışı oluyor.

Kısacası bilgisayarın hangi özellikleri sizce daha iyi olmalı? ve önerebileceğiniz linkleri de paylaşabilirsiniz çok teşekkürler.

EDİT: Arkadaşlar Dell inspiron 7577 aldım gtx 1060 q max ekran kartı olarak, daha sonrada kendime 240hz ekran aldım. Laptopu aldığımda dolar 3.8di ve 1000 dolara almıştum abdden. Gayet memnunum. ayrıntılı şeyler sormak isteyenler sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtalb -- 23 Mayıs 2019; 16:30:59 >

• acer açısından çok ciddi çekincelerim var açıkcası, napacağımı bilemiyorum?
    benim için şu an en önceye koyduğum şey 1060 gtx ve daha fazlası 2. önceliğim işlemci o da i7 8rd olmazsa i5 8rd olmazsa i7 7rd olmazsa i5 7rd. üçüncü gelen şey ekran hz, 4. gelenler ram hdd ssd çünkü bunlar daha sonradan eklenebiliyor.

onun haricinde zaten ne kadar para verirseniz o kadar performasn alırsınız ve o bilgisayar da gayet iyi görünüyor.
    hem teknoloji biraz da şans işi. arkadaşınız zaten mümkünse orda alınca açsın biraz kullansın bişey oldumu hemen iade eder

15.6" Thin and Light Gaming Laptop GTX 1050Ti 4G i7-8750H (6 Cores) 16GB 256GB SSD + 1TB Windows 10 64 bit
    .
    8750h veya 7700hq ile gtx1060 ve 17.3 fevkalade güzel olur.
    .
    malesef basit tercih hataları yapıyoruz,
    17.3 inç ile gtx1050
    15.6 inç ile gtx1060
    8750h ile gtx1050
    7300hq ile gtx1060
    bunlar dengeli tercihler değillerdir.

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu gözüme kestirmiştim açıkcası, ama biraz daha araştırmaya devam edeyim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Neler birbiri ile daha iyi uyumludur , ve uyumlu olmayanlar neden birbiri ile uyumlu değil hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    17.3 ile 1060 zevk verir.
    1050 için 7300hq yeterlidir.
    8750h ve 7700hq ile 1070 veya 1060 tercih ederiz.

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    laptopota işlemci gücü gerektiren ne biliym render vs alacaksanız evet güzel. ama onun için ryzenli bi masaüstü sistem toplamak daha iyi bi seçenek olur. onun haricinde 7700hq günlük kullanım ve her türlü oyun için fazla fazla yeterli diye düşünüyorum. 8750 ise çok aşırı fazla.

lordford50 nin dediklerini dinlemeyin. kendisi laptopa sonradan ekran kartı eklemeyi öneren tam bir teknoloji cahilidir. ayrıca forum mesajlarınızı da sildirir gerzek bi moderatöre. ha laptopa labtob diyen birinden tavsiye almak isterseniz o başka ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 16 Nisan 2018; 0:40:56 >

Bu arada bu yazıyı okuayacak arkadaşlar içinde belki faydası olur.
    1050 1050 ti 1060 3gb 1060 q max 1060 6gb arasında ki farklara baktım. 1050lerle 1060lar arasında ki farklar çok fazla.(son oyunlarda ultra ayarlarda 20 fps den fazla fark olan çok oyun var) İşlemci içinde o kadar abanmaya gerek yokmuş 8. nesildir vs diye. özellikle 7700 gerçekten çoğu 8. nesilden de iyi performans sergiliyormuş multi core olarak. Bi de soğutma sistemi güzel olan laptopları seçmek lazım. O yüzden araştırmalarıma son sürat devam ediyorum.
    evet hocam bahsettiğim şey buydu. millet render alıyor bilgisayarla veya iş yapıyor o zaman iyi bir işlemci önemli ama zaten 7700 hq iyi bi işlemci değil çok çok iyi bir işlemci. yani renderda vs. bile sorun çıkarmazken 8. nesil çok çok abartı olur günlük işler ve oyun için. gtx 1060 ise 7300 hq ile beslenebilir ama almışken iyis olsun diyerekten 7700hq iyi bi seçim. fazlasına da gerek yok. ekran kartı hakkaten önemli 6 gb 1060 ın aşağısını düşmeyin derim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.