Şimdi Ara

Yüksek Watt Değerli Gaming Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Kız arkadaşım için bir gaming laptop arayışındayım. Bütçemiz 35.000 TL civarında. Kullanım amacı ağırlıklı olarak The Last of Us Part II ve Resident Evil gibi AAA sınıfı oyunlar olduğu için sistemin hem soğutma hem de performans açısından dengeli olması önceliğim. Ekran kartının performans kaybı yaşamaması adına yüksek TGP/watt değerine sahip, kısıtlanmamış modelleri tercih etmek istiyorum. 16 gb ram yeterli gibi duruyor. Ben de zamaninda teknik serviste calistigim icin surekli teknik servislere giden kronik sorunlu modellerden (monster, lenovo, casper excalibur) uzak durmak istiyorum. bu bütçede daha iyi bir seçenek veya şu seriden şaşma diyebileceğiniz tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• 35 bin ve gaming laptop? Hocam şaka yapıyorsun heralde bir de yüksek watt değeri falan yazmışsın. 100-120bin bandında iyi laptoplar var. 35 e 2.el matx bir sistem bulup alman daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanıtın için teşekkürler, ancak beklentilerimiz ve imkanlarımız farklı. Masaüstü sistemlerin fiyat/performans açısından daha üstün olduğunu biliyorum, fakat okul ve yaşam tarzımız gereği taşınabilirlik benim için temel bir zorunluluk, bu yüzden masaüstü maalesef bir seçenek değil. 100-120 bin TL seviyelerine çıkmam şu anki öğrenci bütçemle mümkün değil, bütçemi en fazla 40 bin TL seviyesine kadar esnetebilirim. Yaptığım araştırmalarda R5 7535HS ve RTX 4050 kombinasyonunun DLSS (Kalite modu) açıkken The Last of Us Part II Remastered gibi oyunlarda 135-150 FPS gibi sonuçlar verdiğini gördüm. Zaten 144 hz monitorde bu degerleri gormek yeterli gibi. Gelecekte çıkacak oyunlar için öngörüde bulunmak zor şu anki bütçemle bu donanımlarla en verimli deneyimi alabileceğim cihazı arıyorum. Bu bütçe ile amacım 2K ultra ayarlar olamaz zaten. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krebb55 -- 28 Haziran 2026; 16:40:21 >

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50k kadar gaming laptop önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.