Şimdi Ara

1000 CC 3 Silindir Motor İzlenim Ve Deneyimlerim (1.0 d-cvvt) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizde yaris 1.0 vardı, sıfır km aldıydık ekim 2016'da. geçtiğimiz ocak ayında kurtulduk. 10 bin km yaptık. valla yaris, manuel olmasına rağmen gitmiyordu. devir saati bile yoktu ya
  • Amacına uygun kullandığınız için keyifli ekonomik bir araba olmuş tüketim çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

A sınıfı 1 litre motoru olan arabaya 60 bin verecek kadar delirmedik daha. 2. el mis gibi araclar varken 65 beygir arabaya 60 bin.

Bir de dalga gecer gibi 4 kisi + yükle sorun yok demissiniz. Birakin Allah askina kimi kandiriyorsunuz ya

19.500 binde ve 1.5 sene daha garantisi devam eden aracı 37.500 tl ye 2. el aldım. Yanlış anlaşılmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel bir inceleme olmuş.
    bende de 1.0 motor fabia var. 75hp 95nm tork.
    araç gidiyor mu sorusuna ben de çok gülüyorum.
    zira bizim milletimiz aracı tasarlayan çoğu motor mühendisinden daha fazla bilgiye sahiptir.
    5. madde ise benim en sevdiğim konu, motorun sesi gerçekten etkileyici. bi v6 değil belki ama doyurucu.
    Bu devirde 100 kmde 5 litre ile gezmek de cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 2 Mart 2018; 11:3:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

A sınıfı 1 litre motoru olan arabaya 60 bin verecek kadar delirmedik daha. 2. el mis gibi araclar varken 65 beygir arabaya 60 bin.

Bir de dalga gecer gibi 4 kisi + yükle sorun yok demissiniz. Birakin Allah askina kimi kandiriyorsunuz ya

19.500 binde ve 1.5 sene daha garantisi devam eden aracı 37.500 tl ye 2. el aldım. Yanlış anlaşılmasın.

Bu arac gecen sene 44 bin falan degil miydi ? Kur yuzunden A sinifi arac bile 60 olmus.

37 fena degil ama 60 kesinlikle vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Güzel ve yararlı bir bilgilendirme olmuş, aracı aile kullanıyor anladığım kadarıyla; iç mekan size dar geliyor mu merak ettim.

Biz cocuk koltugu ile beraber kullaniyoruz arkaya cocuk koltugu ve bir kisi sigabiliyor. Diz mesafesinde sorun yok gayet rahat.

On taraf zaten cok rahat, bagajinada puset tarzi bebek arabasi sigabiliyir. Sehirlerarasi tatile gidilmez bagaj sebebi ile. Ama sehirici 3kisilik aile icin ideal.

Hayirli gunler

• 1.2 motorlusu daha iyi

• Şu var ki bence ekonomi için alınacak bir motor değil, çünkü paylaştığınız tüketim değerleri hemen hemen çok daha performanslı olan 1.2tsi ile aynı gibi. Ama tabi fiyat farkından dolayı bütçe bazında düşünülebilir.

15 saniye hızlanma benim dayanamayacağım anormal uzun bir süre. 1.4 atmosferik poloyu sürüp kafayı yemiştim 85hp ne biçim gitmeyen araba diye. Bu ondan da zayıf, fakat anlamadığım nokta; siz 15 saniye diyorsunuz videoda 0-100 kadranda anormal bir sapma hatası yoksa 11-12 saniye gibi görünüyor. Eğer bu şekilde hızlanabiliyorsa kağıt üstüne göre gayet iyi hızlanıyormuş. 120den sonra kesiliyor ama zaten bu güçte bir arabadan anormal hızlar da beklenemez.

Ben asıl fiat 500deki 69hplik motoru çok merak ediyorum, bayılıyorum arabaya ama o kadar zayıf motor koymuş olmaları baştan bitiriyor benim için olayı. Sport vesiyonu da cult versiyonu gibi güzel değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

mobilet alsan daha iyiymiş 65 bg

çok mu komik.niye dalga geçiyosunuzki.

Klasik Ufuk. Çok ciddiye alma

seni kim ciddiye alsın.insanlar bir birikim yapmışlar bir araç almışlar bunu paylaşmışlar.çokmu zor güle güle kullanın kazasız belasız demek.makara yapmanın ne alemi var denyo denyo yorumlar yapıyosun.

• Çok güzel hızlanma. Motor 1.0 olmasına rağmen. Çok memnun kalacağıma eminim. alacağım galiba:)

Uzun yolda ise, Port Bagaj koyarız tavana.

Yakıt değeri müthişşş..
  • Herkese çok teşekkür ederim. Bugün yine uzun yol yaptım 250 km. (4,2 litre 95-100km/h)

1000 CC 3 Silindir Motor İzlenim Ve Deneyimlerim (1.0 d-cvvt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 2 Mart 2018; 17:36:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

quote:

çok mu komik.niye dalga geçiyosunuzki.

Klasik Ufuk. Çok ciddiye alma

seni kim ciddiye alsın.insanlar bir birikim yapmışlar bir araç almışlar bunu paylaşmışlar.çokmu zor güle güle kullanın kazasız belasız demek.makara yapmanın ne alemi var denyo denyo yorumlar yapıyosun.

Sen olayı çok yanlış anladın heralde :) Bence tekrar yorumu oku. Seni lehine yazdım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

güle güle kullanın.

bizde yaris 1.0 vardı, sıfır km aldıydık ekim 2016'da. geçtiğimiz ocak ayında kurtulduk. 10 bin km yaptık. valla yaris, manuel olmasına rağmen gitmiyordu. devir saati bile yoktu ya

Teşekkürler sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TKDEMİR

Çok güzel hızlanma. Motor 1.0 olmasına rağmen. Çok memnun kalacağıma eminim. alacağım galiba:)

Uzun yolda ise, Port Bagaj koyarız tavana.

Yakıt değeri müthişşş..

Evet port bagaj mantıklı. Size de hayırlı olsun şimdiden. Servis garantili olmasına dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

gayet güzel bir inceleme olmuş.
    bende de 1.0 motor fabia var. 75hp 95nm tork.
    araç gidiyor mu sorusuna ben de çok gülüyorum.
    zira bizim milletimiz aracı tasarlayan çoğu motor mühendisinden daha fazla bilgiye sahiptir.
    5. madde ise benim en sevdiğim konu, motorun sesi gerçekten etkileyici. bi v6 değil belki ama doyurucu.
    Bu devirde 100 kmde 5 litre ile gezmek de cabası.

Teşekkürler çok sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Şu var ki bence ekonomi için alınacak bir motor değil, çünkü paylaştığınız tüketim değerleri hemen hemen çok daha performanslı olan 1.2tsi ile aynı gibi. Ama tabi fiyat farkından dolayı bütçe bazında düşünülebilir.

15 saniye hızlanma benim dayanamayacağım anormal uzun bir süre. 1.4 atmosferik poloyu sürüp kafayı yemiştim 85hp ne biçim gitmeyen araba diye. Bu ondan da zayıf, fakat anlamadığım nokta; siz 15 saniye diyorsunuz videoda 0-100 kadranda anormal bir sapma hatası yoksa 11-12 saniye gibi görünüyor. Eğer bu şekilde hızlanabiliyorsa kağıt üstüne göre gayet iyi hızlanıyormuş. 120den sonra kesiliyor ama zaten bu güçte bir arabadan anormal hızlar da beklenemez.

Ben asıl fiat 500deki 69hplik motoru çok merak ediyorum, bayılıyorum arabaya ama o kadar zayıf motor koymuş olmaları baştan bitiriyor benim için olayı. Sport vesiyonu da cult versiyonu gibi güzel değil.

Dediğiniz gibi 1.0 veya 1.2 tsi ile de bu değerlere yaklaşılabilir fakat imkân buna yetiyor. Hızlanma da dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir.

• Elinize sağlık Hocam. Gayet güzel olmuş, özellikle i10 için merak ediyordum, tam da yeri oldu.

Düşündüğüm bir model aslında, küçük araçları da severim.

• quote:

Sende 1.2 daçya yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Sende 1.2 daçya yok mu?

bende onun için diyorum zaten. küçüldükçe yok olacak motor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Sende 1.2 daçya yok mu?

bende onun için diyorum zaten. küçüldükçe yok olacak motor

En azından yakıt makul, 2.0 arabayı haftada bir suruyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.