Şimdi Ara

1000-1400 tl üst limit telefon tavsiye isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşime bir telefon bakıyorum.
    Öncelikler arasında boyut; galaxy note serisi kadar olmasın. S4 ve s3ün boyutlarında olabilir.
    İşletim sistemi fark etmez ama bankaların internet şubelerine girer, bir de belli başkı bilinen oyunlarla beraber facebooku kullanır. Yani çok detaylı ve profesyonel bir kullanıcı değil alacak kişi.
    Genel olarak isteğimiz, geniş ekranlı, kamera çekimi başarılı özellikle fotoğraf çekimi iyi olmalı.
    Bütçe ise 1000 civarı iyidir. Uzun süre kullanır diyeceğiniz bir cihazsa1500 lere de çıkarım.
    Ben de iphone 4 var 2,5 yıldır ve gayet memnunum. Androidlerde kitkat gelecek yazıyor, şu güncellemeyle ses sorunu gitti gibi şeyler yazıyor. Yabancısı olduğum için android biraz ürkütüyor ama önyargılı değilim.
    Hangi cihazlar değerlendirilebilir? Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşinizin önceki yani şu anki cihazı nedir?

• Seyahat halinde otobüsteyim. Doğru telefonu bulana kadar internet hızım epey uğraştırdı

3yıldır samsung s5230w kullanıyor. Dokunmatiği hassasiyetini kaybetmeye başladı ve 4 aylık bebeğimiz var bol bol fotoğraf çekmek istediğinden telefon araştırıyorum.

• hocam lg g2 ye bakın
  • LG G2 samsung star dan sonra mercedes gibi gelir. anladığım kadarıyla ilk android telefonu olacak eşinizin kullanım vs de ilk zamanlar artık siz yardımcı olursunuz.

• Hemen inceliyorum lg g2yi.

Teknolpji marketteki bir satıcı samsunglara baktığımı görünce ısrarla lg nexus önermişti. Hangisi daha kalitelidir bilmiyirum ama eve gidince lgleri güzelce bir inceleyeceğim.
    Teşekkürler yorumlar için.
    Bu arada evet ilk android deneyimi ama olsun hallederiz

• Açık ara G2 kardeşim Nexus 5'den daha iyi gerek kamera gerek batarya olarak o fiyata tek rakibi Z1 Compact 4.3 inc ekran ama.
    Biraz daha koyarsan 41 mp kamaralı Lumia 1020 var işini artırarak görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL altı telefon önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.4 kitkat almis g2 ios kadar stabil,gerek ekran kalitesi ve bataryasinin uzunlugu,gerek cazip fiyati ile G2 beyaz ideal bence.

• Fotoğraf çekicek iseniz lumia 1020 ve 925 lg g2 de olabilir ama lumiaların kamerası kadar iyi olamaz sony nin kameralarıda iyidir ama pek bi bilgim yok o konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki iphone4 ü verip g2yi ben mi kullansam acaba

Bazı yorumları okuyunca cidden benim bile kullanasım geldi.
    Peki androiddeki şu güncellemeler ne oluyor ki?
    Atıyorum 4.3.3 güncellemesi yapılmış g2 candır diyen var. Peki 4.3.3 yokken g2 kullanılamaz durumda mı veya hangi özelliği ne bakımdan değişiyor. Eğer yeni bi eksiklik göze çarparsa 4.3.4 gelene kadar çok mu beklenir vs. Sorular sorsam.
    Gerçi eşim güncellemelerden haberi olmadan kullanır bence ama ben bari öğreneyim.
    Başka sitelere de bakarım gerçi ama HBda "lg g2 d802 16gb" diye siyah telefon 1299tl ilen, beyazı 1598tl. Tek fark renk mi?

• G2 iyidir iyi.
  • Eşinize G2 yeter hatta artar bence. Güncellemenin ileride olup olmaması eşinizin fotoğraf varsa az bir internet ve sosyal medya vs konusunda etkileyeceğini bile zannetnem kaldıki şu an en son güncelleme kullanıyor G2. Ayrıca kamerası 13 mp(nexus 8 mp) üstün ara açık olması nedeniyle G2 sizi memnun edecektir.

• Teşekkürler arkadaşlar, daha araştırmaya gerek kalmadı.

Karar verilmiştir. Lg G2, renkte sıkıntı yok uygun olan sitelerin birini tercih edeceğim.
  • LG2
  • Distributor garantili LG G2 16gb Beyaz (bayanlara daha cok yakisiyor), esinizin butun ihtiyaclarini karsilayacaktir. Iphone kullanicisi olarak soyluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub_v

Teşekkürler arkadaşlar, daha araştırmaya gerek kalmadı.

Karar verilmiştir. Lg G2, renkte sıkıntı yok uygun olan sitelerin birini tercih edeceğim.

z1 compact da düşünebilirsiniz g2 almadıysanız 4.3 inç ekranı var arka kamerası konusunda isterseniz çekilmiş fotoğraflara bakabilirsiniz internetten ama çok iyi kamerası olduğunu düşünüyorum ayrıca s800 işlemci hd ekranda uzun süre kullanım imkanı sunar
  • Bence G2'ye gerek yok.Telefon hızlıdır lakin ihtiyaçlarınıza fazla gelir.Fotoğraf , video çekerseniz 10 gb lik alan size yetmeyebilir.Hafıza kartı desteğide yok maalesef.32 GB alalım derseniz resmi garantililieri 1500 TL'den başlıyor.

Bu yüzden ben S4 , S4 Mini , Lumia 920/925 , Lg L90 , S4 Active öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mayıs 2014; 18:13:41 >
  • lg l90 al pişman olmazsı...n ben cumartesi teknosadan kardeşime aldım harika bir cihaz ..fiyat da uygun düşünülebilir...
  • Sistem kullanımını çıkarırsak bir hesaplayın bakalım kalan 11-12 gb alana kaç fotoğraf sığar

• Aslında son gelen önerileri de düşünebilirim.

Yani fotoğraf video çekilece ama elbette ara sıra yedeklenir.

16 GB bana yetiyorsa, eşime de yeter diye düşünüyorum. Artırılabilir hafıza olsa da olur olmasa da olur. 32 gb bile şart değil, 16 gb'ın yeterli olacağını düşünüyorum.

Yani menü geçişlerinin hızı, şarj süresi vs. özelliklerde LG L90, Z1 gibi son önerilen cihazlar LG G2 gibi başarılıysa bunları da düşünebilirim.

LG L90 ve Z1'in G2'ye göre menü geçişi hızı, şarj süresi ve fotoğraf çekim kalitesinde bariz eksikliği yoksa bunlardan birini mi alsam acaba?

İlla 1500 TL'ye çıkmaya gerek yok, 1000 TL cihazlar da işimi görebilir belki, doğru mudur?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.