Bildirim
1000-1100 tl telefon önerisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
koy ustune 300 g2 al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: consumeobeydie
koy ustune 300 g2 al
Üstüne 1000 koy note3 al...Hocam lg 4xhd var, nexus 4 var. Ben 4xhd öneririm çok kullanışlı ve zarif bi telefon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4xhd işlemciden kaybediyor hocam. Şu bi gerçek ki 1000 lira altında Nexus 4 en iyi seçim tek kötü yanı şarjı birde hafızası belki yetmeyebilir kişiye göre değişir -
Kardeşim 700 liraya general mobile dıscovery al 400 lira cebinde kalsın -
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
4xhd işlemciden kaybediyor hocam. Şu bi gerçek ki 1000 lira altında Nexus 4 en iyi seçim tek kötü yanı şarjı birde hafızası belki yetmeyebilir kişiye göre değişir
Hocam dediğim gibi 4xhd nexus 4 e gore geridedir fakat aralarındaki fark fazla değil size bağlı.. Performans istiyorsanız n4 alın performans çok sorun değilse 4xhd alın şarj konusunda iyi bir telefon
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
4xhd işlemciden kaybediyor hocam. Şu bi gerçek ki 1000 lira altında Nexus 4 en iyi seçim tek kötü yanı şarjı birde hafızası belki yetmeyebilir kişiye göre değişir
Bu arada soylemeyi unuttum hafıza konusu var bildiğiniz gibi n4 e sd card takilamiyor bu cok büyük bi eksi ben 16 gb s3 kullanıyorum 16 sd+16 rom beni zar zor gotüruyor(ama içinde bir sürü muzik, oyun var anladığım kadarıyla siz de benim gibi yoğun kullanacaksınız 4xhd uygundur olmadı derseniz g1 var onun da kamerası 13 mp kameraya önem veriyorsanız..
Gmd pazar günü aldım salı günü kamera bozuldu iade ettim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nexus 4 al
bende tam ona bakıyordum kamera ve hoperlörü kötü diyorlar. biraz bahsedermisin ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BerkCk
bende tam ona bakıyordumkamera ve hoperlörü kötü diyorlar. biraz bahsedermisin ?
Hoperlör olarak iyileştirilebilir. Root işlemi yapmadan ayarlanabiliyor Mobile Uncle ve poveramp kullanarak.
Kamera olarak orjinal 4.4 kamerası kullanıyorum hiç bir sorun yok. Kamera olarak s2 ve s3 arası diyebilirim ama beyaz ve beyaza yakın renkleri s3ten daha iyi çekiyor bence.
Onun dışınca güncelleme alan çok satan bi telefon bataryası değiştirilebiliyor. Ekranı güzel 4.7 inc büyük bi ekrana sahip. Kırıldımı falanda ucuza yaptırabilirsin ekranı -
quote:
Orijinalden alıntı: BerkCk
bende tam ona bakıyordumkamera ve hoperlörü kötü diyorlar. biraz bahsedermisin ?
Ses yardimci programlarla iyilestirilebiliyor kamera konusunu ise bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kortekes
Kardeşim 700 liraya general mobile dıscovery al 400 lira cebinde kalsın
1500 liraya kadar olan her konuda bu yorumun benzerini bulmak mümkün
htc one x -
nexus 4 -
sifir kutusunda zopo 980 var 2g 32g rom 1,5ghz gorilla ekran
900 tl 100 lirada cebinde kalsin
fazla para vermene gerek yok
bu canavar herseyi yapiyor
saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X