Bildirim
100 ytl ye gamepad..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Logileri unut o kadar para vericek olsam Microsoft x360 kolunun pc versiyonundan alırdım usb girişli olandan. -
Ben rumplepad 2 kullanıyorum ve gayet memnunum. Hem fiyatıda 100 ytl den çok aşağıda. Kablosuz modelide var ancak onun hakkında bir tecrübem yok. -
@ fifo
peki o kolu nerden bulabilirim acaba ?
yani biraz kasarsam 100 verebilirim tabi 60 a falan da çok iyi bi kol bulursam onu alırım.. -
"logitech chillstream" diye bişey var.alışıldık gamepadlardan farklı biraz.fanı varmış eller terlemesin diye.
link -
quote:
Orjinalden alıntı: Yiğit_1903
@ fifo
peki o kolu nerden bulabilirim acaba ?
yani biraz kasarsam 100 verebilirim tabi 60 a falan da çok iyi bi kol bulursam onu alırım..
Önce x360 parçaları satan bir yere sormalısın x360'a usbden takılanları direk pcye oluyormu diye. Eğer oluyorsa satan çok yer var gittigidiyorda bulabilirsin mesela. Birde en başta belirtmem gerekirdi bu kol xinput diye bir sistemi kullanıyor bazı oyunları desteklemiyor olabilir.
Bu modelden vazgeçersende logi yine alma saitek'lere bak
-
arkadailar yardımlarınız için teşekkür ederim..bu hafta sonu alıcam..kafamda bir iki model var onlardan karar vermem lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X