Şimdi Ara

100 yil sonra insanligin ulasacagi teknoloji nasil olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu bana cok ilginc geliyor. Cocukta ucan arabalar olur isinlama olur diye dusunmek sacma. Teknolojinin gunumuze kadarki gelisim hizi, gelisebilecegi alanlar gerceklikten kopmadan degerlendirilirse bisiler ortayacikabilir diye dusunuyorum. Mantikli dusununce 100 icinde sunlar olabilir

Petrolun azalmasindan dolayi hidrojen temel yakit olabilir. Yeni bulunan enerji kaynagi olan kaya gazinin rezervleride onemli
    Ucan kacan arabalar kesinliklecolmayacak ama araclar kendileri gidecek ve bizler sadece yolcu olacagiz.
    Uzay calismalarinda en fazla marsa insanli seyahat olabilir. Casus uydularda gelismeler olacaktir. Ama bu sadece devletlere yariyacak.
    Uzaydan lazer ile dunyadaki hedefleri yok etme gibi teknolojiler bulunabilir ve amerika at kosturur.
    Amerika cok buyuk bir ekonomik krize girecek bu surecte ve dengeler degisecek. Butun dunyada buyuk buhranlar yasanacak.
    Gunluk yasamimizda teknoloji cok degisecek. Ekranlar lensler ile gozumuze girecek. Masaustunden laptopa evrilen bilgisayarler giyilebilir olacak. İnsanla tam entegrasyon saglanacak.
    Normal tv ler hologram tv lere evrilecek. Dogala ozdes goruntu teknolojileri kesvedilecek. Pencereden disariyi seyrediyormusuz gibi tv izleyecegiz.
    Farkli kumas turleri bulunacak. Hidrofobik teknoloji ise arabamiz kiyafetimiz kirlenmeyecek.
    Bircok hastaliga care bulunacak ama uzayan insan omru dogaya aykiri oldugu icin yeni hastaliklar ortaya cikicak. Muhtemelen virus tabanli olacak.
    Akilli protezler insan vucudu ile esgudumlu calisacak. Kolu olmayan elektronik kola sahip olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gelecekte abd falan kalacağını sanmıyorum doğrusun.süper güç çin olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.