Şimdi Ara

100 TL Harika Peugeot Retro Bisiklet MUTLAKA BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde taşınacağımdan dolayı satmak istediğim retro 1970 - 80 ler arasında yapılmış MÜTHİŞ kondisyonda bir Peugeot bisiklet bulunmaktadır. Bisikletin tüm bakımları yapılmıştır, yolda harika gitmektedir, en ufak bir problemi yoktur. Sürekli kapalı mekanda saklanmıştır. Tam bir sanat eseridir, selesi Orjinal Hollanda deri Selle Royal dir, elcikleri deridir. Tekerleri orijinal Peugeot dur, viteslidir, SIMPLEX gövdeden vitese sahiptir.
    Fiyat sadece 100 TL dir, normalde bu bisikletin selesinin bile ederi bir fiyat değildir ama acil satılık olduğu için bu fiyata satıyorum. SADECE ELDEN VERECEĞİM KARGOYA VERMEYECEĞİM zarar görmesini istemiyorum. Gelip görüp alabilirsiniz. Standart bir otomobile kolayca sığar.

100 TL Harika Peugeot Retro Bisiklet MUTLAKA BAKIN

bu fiyata kaçırmayın derim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gayet hoş duruyor. Eğer alırsam evde duvara monte ederim. Binecegimi sanmıyorum satilmazsa bir kaç güne düşünebilirim. Bu yüzden takipteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ben bu ilanı İstanbul'dan hatırlıyordum. Ankara olduğunu şimdi fark ettim. Başkasına nasip olacak demek ki. Kesinlikle çok hoş bir bisiklet dekor amaçlı düşünülürse. Hayırlı satışlar.
  • Hocam merhaba, ben bisikletinizle ilgileniyorum ama boyutunu ve agirligini tam hayal edemiyorum. Ve Ankara'da nerede oturuyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.