Bildirim
100 tl civarı kulakiçi kulaklık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar önerisi olan yokmu ?? -
up up up konu ölümü ya -
brainvawz m5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar önerisi olan yokmu -
forumun ıssız bölümlerinden burası heralde benim konumada cevap gelmiyo -
Merhaba;
Tjays-3 bu fiyat seviyesinde ihtiyacınızı karşılayacaktır. -
1 aydır bakıyorum araştırıyorum 100tl civarı kulaklık olarak en iyi Seenheiser cx200 streeet II bende ipod shuffle aldım herzamankı gibi kendı orjınal kulaklıgı berbat cx200 alıcağım -
cx 200 ün bass ını beğenmedim. cx 300 çok çok güzel tavsiyem cx300 -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanto
cx 200 ün bass ını beğenmedim. cx 300 çok çok güzel tavsiyem cx300
ben kadıköyden almayı düşünüyorum oradaki cx200 300 fiyatları nelerdir? -
istanbulda yaşamıyorum ama cx 200 :90 , cx300 :150 tl piyasa fiyatları var. beklersen limango ve elmasepeti kampanya yapıyor arada sırada çok uygun fiyata alabilirsin, şahsen cx200 tavsiye etmem. -
aynen bende tavsiye etmem SONY MDR-EX85LP kullanırken cx300 aldım bin pişman oldum. Ayrıca daha sonra 120db bir sennheiser daha aldım oda fos çıktı... -
http://forum.donanimhaber.com/m_60994074/mpage_1/f_/key_mh+650//tm.htm#60994074
Burada 25 liraya satılan MH650'nin inanılmaz performansını birçok yerde dile getirdik, getirildi.
http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=5274.0
Bu da konusu, bırakın cx200-300 gibi çöp kulaklıkları, üst kalite iemlerle sesinin dengesi ve temizliği konusunda karşılaştırılmış.
Fazla parayı boşuna vermeyin derim. Yurt içi dediğiniz için en mantıklısı şu an bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X