Şimdi Ara

100 tl civarı kulakiçi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kulaklık konusunda pek bir bilgim yok ama müzik dinlemeyi severim 100-120 tl max yurt içinden alabileceğim sağlam ve ses kalitesi iyi kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum(bass ı cok severim ama tiz konusunda geride kalmasını istemem.)

• arkadaşlar önerisi olan yokmu ??
  • up up up konu ölümü ya
  • brainvawz m5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önerisi olan yokmu
  • forumun ıssız bölümlerinden burası heralde benim konumada cevap gelmiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba;
    Tjays-3 bu fiyat seviyesinde ihtiyacınızı karşılayacaktır.
  • 1 aydır bakıyorum araştırıyorum 100tl civarı kulaklık olarak en iyi Seenheiser cx200 streeet II bende ipod shuffle aldım herzamankı gibi kendı orjınal kulaklıgı berbat cx200 alıcağım
  • cx 200 ün bass ını beğenmedim. cx 300 çok çok güzel tavsiyem cx300
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanto

cx 200 ün bass ını beğenmedim. cx 300 çok çok güzel tavsiyem cx300

ben kadıköyden almayı düşünüyorum oradaki cx200 300 fiyatları nelerdir?
  • istanbulda yaşamıyorum ama cx 200 :90 , cx300 :150 tl piyasa fiyatları var. beklersen limango ve elmasepeti kampanya yapıyor arada sırada çok uygun fiyata alabilirsin, şahsen cx200 tavsiye etmem.
  • aynen bende tavsiye etmem SONY MDR-EX85LP kullanırken cx300 aldım bin pişman oldum. Ayrıca daha sonra 120db bir sennheiser daha aldım oda fos çıktı...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60994074/mpage_1/f_/key_mh+650//tm.htm#60994074

Burada 25 liraya satılan MH650'nin inanılmaz performansını birçok yerde dile getirdik, getirildi.

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=5274.0

Bu da konusu, bırakın cx200-300 gibi çöp kulaklıkları, üst kalite iemlerle sesinin dengesi ve temizliği konusunda karşılaştırılmış.

Fazla parayı boşuna vermeyin derim. Yurt içi dediğiniz için en mantıklısı şu an bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.