Şimdi Ara

100 TL bütçe - hangi ses sistemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• edifier x600 yada microlab m820 100tl'ye kadar ki en iyi 2 sistem bunlardır
    microlab,kusura bakmayın ama bana pazar malı gibi görünüyor..bu önyargı çok aşırı belki ama isminden dolayı heralde..ama o ahşap kasaları beni bitiriyor...gerçekten iyi yapıyor..canlı olarak 2 markayıda dinlemedim...

ancak logitech ve creative'den daha iyi markalar olduğuna şaşırdım bu konuda.. :)
  • creative inspire'lardan çıkan ses gürültüden başka bişey değil uzak dur , logitech'in 100tl altı modelleri mid seslerde ve tizlerde başarılı değil basslarıda baş ağrıtır fakat bazıları hoşlanıyor bundan..x530 x540 modelleri güzel fakat dediğin fiyatı aşıyo...microlab'ın ise bu ürünlere nazaran çok daha dengeli ses verdiğini herkes biliyor artık...sadece bass yada sadece tiz dinlenmez bu yüzden microlab modellerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim...

Orijinalden alıntı: serkanguney

creative inspire'lardan çıkan ses gürültüden başka bişey değil uzak dur , logitech'in 100tl altı modelleri mid seslerde ve tizlerde başarılı değil basslarıda baş ağrıtır fakat bazıları hoşlanıyor bundan..x530 x540 modelleri güzel fakat dediğin fiyatı aşıyo...microlab'ın ise bu ürünlere nazaran çok daha dengeli ses verdiğini herkes biliyor artık...sadece bass yada sadece tiz dinlenmez bu yüzden microlab modellerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim...

aslında bütçemi aşmıyor x540 falan..alınır...ama odam küçücük..ve ayrıca ben ses karı almicam..anakart zaten 7.1e kadar destekliyor..profesyonel oyuncu değilim,stüdyoda çalışan miksaj uzmanı ya da film efektlerini yapan bir operatör değilim bu yüzden 2+1de diretiyorum dostum :)

o halde logitech ve creative'i eliyorum microlab'ın modellere bakiyim bi.. =)

edifier'de model az sanırım...

http://www.hepsiburada.com/Liste/microlab-m-820-21-speaker/ProductDetails.aspx?productId=bd850280&categoryId=256#Gorseller

iyi sanki ? :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HNY -- 22 Kasım 2010; 19:45:57 >

• http://www.hepsiburada.com/Liste/microlab-m-820-21-speaker/ProductDetails.aspx?productId=bd850280&categoryId=256#Gorseller

THD %10 da bu watt değerini veriyor seslerde bozulmalar olarak fakat baktığınız ürünler arasında en dengeli (bas mid) olarak bu 2+1 dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edifier x-600 ü git bir mağazada test et aradığın ürün bu ise hiç düşünme direkt al
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.