Şimdi Ara

100 Things we hate about MW2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://www.youtube.com/watch?v=98IllinIqe8

İzleyin. Adamlar yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 28 Ağustos 2010; 12:38:20 >

• Ben bunu aylar önce izlemiştim.Biraz abartmışlar ama bence onlara bakarsak adamlar CS gibi oyun istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1

Ben bunu aylar önce izlemiştim.Biraz abartmışlar ama bence onlara bakarsak adamlar CS gibi oyun istiyor

Evet bir mantığı yok yani adamlar anarşist her şeye karşı bıçakçı görmek istemiyorsanız hardcore oynayın chopper adam almasını istemiyorsanız gidin stinger la vurun helikopteri her şeyin çaresi var heartbeat sensor için ninja alın bunun gibi şeyler
  • I made an animation and world just fucking watched Shepherd'da Ghost'un arkadan geçmesi süper olmuş.

Ciddiye almayın yazmışlar da bazı yönleri çok doğru. Enuff sniping'e de güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 28 Ağustos 2010; 18:21:12 >
  • Aynısı Call of Duty World at War içinde yapılmış.Zaten şaka için yapıldığı kesin.Call of Duty 5 de ki takım anonslarını sevmedik dediklerine göre şaka yaptıkları apaçık zaten
  • 92 süper
  • asıl 94 çok güzel "your mother,tactical header, tango sucka,bambi"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    That's You PS4
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

asıl 94 çok güzel "your mother,tactical header, tango sucka,bambi"

• Soap sabun kalıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni Beni Bihterini -- 31 Ağustos 2010; 0:17:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.