300 tane kırdımışımdır 2 kere silver coin gere kalam hep yüzük
KARDEŞ SENİNKİ GENE İİDİR bana bus çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: harhariyas
bir forum sitesinde gördüm "1000" tane toplamış ama çıkan şeyin neişe yardığını soruyordu garibim
o bendim daha sonra 600 tane daha topladım 500lük ten nps ts çıktı 100lüktende mavi kutu :D ama o 1000likden çıkan itemin daha ne işe yaradığını bilmiyom
bana mavi kutu cıkmıstı
quote:
Orjinalden alıntı: N.G
bunlar silinmivekmi 10 daggerler felan
silincek tabii.. silinmese soyunup 2vs1 yaparlar onlardan dual giyince bide dd 25
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
Walla 380 tane kırdırdım ilkinden yeşil kutu 2 lotto 3 yüzük 4 lotto gerisi gold coin silver coin ve yüzükler yeşil sandığı kırdım Mirage dagger çıktı lottodan Kek ve wisdom çıktı asdfgh
şanssızlıkta son nokta
Ounu bırakıcaktım 1.5 milyar para vardı çarda bi ara gittim yeşil kutu aldım 2tane o zamanlar 700 800 arası felandı kırdırdım birine raptor düştü birine hb düştü :) Gelde bırak hb +6 oldu raptor +5 oldu dedim raptoru basim yakim hbyi +7ye basim elim varmadı :) Sonra gittim sattım çara +2 rebirht chitin set adlım +8 2tane cleaver aldım bana yetti takılarımda vardı zate
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
Ounu bırakıcaktım 1.5 milyar para vardı çarda bi ara gittim yeşil kutu aldım 2tane o zamanlar 700 800 arası felandı kırdırdım birine raptor düştü birine hb düştü :) Gelde bırak hb +6 oldu raptor +5 oldu dedim raptoru basim yakim hbyi +7ye basim elim varmadı :) Sonra gittim sattım çara +2 rebirht chitin set adlım +8 2tane cleaver aldım bana yetti takılarımda vardı zate
yaw nerde kırdırınıyonuzzz ??*
tamamen şans işi bakarsın güzel birşey çıkar bakarsın kötü
yaw arkadaşlar hadeeee nerden kırdırlıryooooooo
quote:
Orjinalden alıntı: WarrioR06
ve warrior citin cıktı
bende 50 tane biriktirdim 10k çıktı
bana 20 taneden silver coin çıktı:D
skill sıfırlattığın kişi var ya onun yanındaki kişiden sıfırlatılıyo... yeşil kutu nerde kırdırılıyo?
100 Tane bastım Gold Coin çıktı :1m
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
100 tanede kırdım mage cotton robe çıktı şimdi 20 tane var maradona gittim ikide bi dc yemezsem kırdırıcam...