Şimdi Ara

100 ping'e küfür etmek? canlı-bjergsen yayını (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dbstarted

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

bjergsen aynı ben. 45-50 arası pingim 80 olsun küfretmeye başlıyorum.

Başka hangi yönü sana benziyo qnq ?

birde çilingir yönü bana benziyo

One more time!
  • 90 dan sonra bende sıkıntı hissediyorum 70-85 ping benim için güzel.

60 ping de farm kaçırmam neredeyse

demekki ping de bu oyunu etkileyen bişey
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • hadi lol'ü geçtim de millet street fighter'da 100+ pinglerde nasıl victory bekliyor? rezaletti yaa.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 130 pingle oynuyorum. Anlayamazsınız.

ping 40lardayken bile saçma sapan kopmalar olabiliyor

fpsden yana sıkıntım yok 300ü rahat görebiliyorum.

lakin avea 3 gb ile 300pingte bile adam gibi oynadığımı bilirim (ping o sırada 300 gösteriyor max 200lere düşüyor)

Ama bazen artık nasıl bir saçmalık varsa oyun donuyor kopuyor vs.

Bu ilk mesajda örnek verilen oyuncu hangi swde oynuyor oda önemli ama Euwestten sonra TR serverının herhangi bir artısı var mı cidden bulmak güç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

Bende dsmart net var ping zaten 85-100 arası onuda programlarla yaptım,başka bi pc vs. internete girince direk 600 oluyor ben napayım?

Bende de dsmart net var 45 pingle oynuyorum.Senin nette bi seylik var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH KİMSEYİ BLOKLAMAYANLAR TOPLULUĞU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

quote:

Bende dsmart net var ping zaten 85-100 arası onuda programlarla yaptım,başka bi pc vs. internete girince direk 600 oluyor ben napayım?

4 aydır 2-3 haftada bi arıyorum müş hizmetlerini 50 dk bekletiyolar sonra düzelticez pazartesiye kadar ama bişeyin değiştiği yok tabii ..

quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

quote:

4 aydır 2-3 haftada bi arıyorum müş hizmetlerini 50 dk bekletiyolar sonra düzelticez pazartesiye kadar ama bişeyin değiştiği yok tabii ..

Musteri hizmetler olum zaten dsmartta.Ariyosun o sinir bozucu muzigi acip 1 saat bekletiyolar.Bir keresinde bizim interneti bozdu musteri hizmetlerindeki adam.Ben duzelttim sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en az 100 ping ile mid oynuyorum. Ben ne yapayım öleyim mi? 100-200 arası . Mobil internet kullanıyorum. TTnet ya da Superonline olsa demek ki op olacağım
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• 180 pingle ranked atıyoruz biz napak?

Kocaeli Üniversitesi
  • Aslında tamamen alışkanlık meselesi.Ben ping olayına çok takılmıyorum mesela 49-79 arası çıkıyor ping hep ama bazen daha yukarı oluyor 100-110 falan çok hissettirmiyor açıkçası ama düşününce bazen yapmıştım kaçmıştım ama ya öldüm falan gibi durumlar olabiliyor tabi hoş beni fazla etkilememesinin payı günde saatlerce oynamıyor olmam olabilir birkaç el atıp çıkıyorum.daha fazla oynayan ve 50 nin altında ping e alışmış biri için 100 ping ölüm olsa gerek
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.