Şimdi Ara

---%100 okuyun derim %100--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 kişiye yollasam 2 kat mükâfatlandırılırmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 15 Nisan 2007; 12:23:43 >
  • ben böyle şeyleri başkalrına yollayacagım varsa bile sırf orda 25 kişi ye gönder dilegin kabul olsun gibi saçmalıklar yazdıgı için yollamaktan vazgeçerim şahsen.

ki orda yazanlar herkesin bildigi şeyler, yok 25 kişiye yollayınca cennette yerin ayrılırmış, yok dileklerin kabul olurmuş, saçma batıl inançlar bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayseri_spor

quote:

Orjinalden alıntı: snoopenes

batıl inanc bunlar... kur'an da 25 kere gonderinmi yaziyor allaha inancim sonzudur ama gondermessem ne olacak??

YOBAZ İNSAN İNANÇSIZ MAHLUK 2 GÖZÜN KÖR OLUR İNŞ. SENİN

GOĞRU DÜRÜST OKUMADAN YORUM YAPMA KURAN`I KERİMDE YAZIYOR DEMİYOR

PEYGAMBER EFENDİMİZ(s.Av) TARAFINDAN SÖYLENDİĞİNİ ANLATIYOR

biz peygamberimiz böle şeyler dememiş demiyoruz ki bunun maille olacak bişi olmadını söylüyoruz 25 kişiye göndersem nolur göndermesem nolur snoopun avukatı değilim ama çok yanlış konuşmuşsun

• Yazıyla Laf Dolaşmasıyla Peygamberlerimiz İnsanları Mükafatlandıramaz Bir Tek Yüce ALLAH (S.A.V) İnsanları Mükafatlandırır.

Eğer Bir Derdin Varsa Ellerini Aç Ve Yüce Rabbime Dua Et Ondan Dilek Dile Çaput Baglamayla

Mesaj Yollamayla Hiç Bir Dilegin Kabul Etmez

Sadece Allaha Ellerini Aç Ve Dua Et Ve Duan Kabul Olur Allah Affedendir Hiç Kimse Olmuyor Demesin

Fakat ŞÜKRETMEYİ ÖĞRENİN.!!
  • bu yazdıkları doğru
  • yaaaa ARKADAŞLAR iyice tamamıyla okudunuz mu da böle yorumlar yapıyosunuz siz KUR'NI-I KERİM'i baştan sona okuyan var mı desem bu yazanlardan en fazla 2 kişi çıkar yazdıklarınıza bakılırsa

ihlas suresini örnek vermek gerekirse ki gerekiyor size anlatmak için

- 100 defa okuyan kamil bir imana erer

-10 defa okuyan kimsenin amel fefterine günah yazılmaz

-1000 defa okuyanın vucudu kabirde çürümez ve nefsini ALLAH'tan satın almış olur

-10.000 defa okuyan ise her muradına nail olur
  • BöyLe SaÇMa MeSajLar aTMayn.
    NaMaz kLmak , HrSzLk YapMaMak Vs. Zaten BizLer iÇin BireR eMir. BunLarı Zaten uYguLamak ZorunDayIz BöyLe SaçMa MaiLLere Çok KıL oLuoRm.
    BunNLara iNaNanLar YoktR Die DüşüNüorm iNananLarı Da KnıoRm
  • valla ben 25 kişiye gönderimde kendimi garantiye alam ztn namaz kıldığımız yok hepten batmayak bari
  • peygamberimiz bu yazıyı opyalayıp 25 kişiye gönderin mi demiş tabii ewet edmiştir hatta ctrl +v yapın demiştir ha bu arada ben hırsızın yalancının tekiyim cehenneme gitcektım ama dur şu mesajı 25 kişiye yollıyımda hemen cennete gecıyım
  • msndede sırf böyle şeyler yolluyolar o kaar saçmaki bunlar direk esc çekiyorum yollayana
    25 mesajla ....
  • Peygamberi bari alet etmeyin şu saçmalıklara
  • ya yapmayın artık böle şeyler...
  • Yeter artık sıkıldım bu yazıdan ya.Maille'de herkes bu yazıyı gönderiyo.Saçma sapan bişey.25 deil 1 kişiye bile göndermicem ama Allah'a inancım sonsuz...
  • iyice abarttılar bide şimdi kur'an ı allahı karıştıyoalar yok neymiş allah rızası için dediği için yolluyom falan ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: samix4

yaaaa ARKADAŞLAR iyice tamamıyla okudunuz mu da böle yorumlar yapıyosunuz siz KUR'NI-I KERİM'i baştan sona okuyan var mı desem bu yazanlardan en fazla 2 kişi çıkar yazdıklarınıza bakılırsa

ihlas suresini örnek vermek gerekirse ki gerekiyor size anlatmak için

- 100 defa okuyan kamil bir imana erer

-10 defa okuyan kimsenin amel fefterine günah yazılmaz

-1000 defa okuyanın vucudu kabirde çürümez ve nefsini ALLAH'tan satın almış olur

-10.000 defa okuyan ise her muradına nail olur

tamamda okuyan hiçbirinde mail atan yazmıyoki
  • bunlar bu forumu aşar
  • kısacası her koyun kendi bacağından asılır
  • usko yu braktım ama hala ko dayım
  • Ya yeter tamam bırakın artık şu topici :S
  • Msn m Deki Birkaç Kişiye Gönderdim Açık Olanların Hepsine Sonra Dua Ettim Herşey İçin Sonra Aklıma Oyuna Girmek İçin Dua Etmek Geldi Şuan O1 Oyundayım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.