Şimdi Ara

100 MBPS FİBER İÇİN HANGİ SERVİS SAĞLAYICI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yeni taşındığım site için Türk Telekom 500 mbps internet başvurusu yapmıştım ancak maalesef FTTB olduğu için iptal edilmiş, maksimum 100 mbps alabilirmişim. O yüzden ben de Türk Telekom'dan vazgeçtim. Şu anda Millenicom ve Netspeed arasında kaldım, sizce hangisini seçmeliyim? Veya şunu sorayım sonuçta fiber altyapı olduğu için hangisini seçtiğimin çok bir önemi var mı? Türknet'e bakmaya çalıştım ancak adresim çıkmıyor ilginç bir şekilde.





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed daha iyidir netspeedi baya kullanan biri olarak bunu söyleyebilirim milleniden, genelde sorunların çoğu millenide oluyor netspeed nadiren sorun çıkartıyor, fttb olması üzücü eğer biraz inatçı olursanız altyapınızı ftth'ye çevirttirebilirsiniz müdürlüğe giderek, 2 gündür ftth altyapı kullanıyorum 200 mbps tarifem var 500lük almak istemedim biraz pahalıydı,cidden bu hızlar herkesin hakkı eskiden 100mbps vdsl hattım vardı onunla bunun alakası yok şu yüksek hızlı internetler ile indirme yaparken o kadar güzel etki ediyorki insan biz boşa bu kadar yıllardır çile çekmişiz diyor. Eğer adresiniz türknette çıkmıyorsa netspeed bağlatıp sonra hattınızı nakil edebilirsiniz türknete memnun kalmaz iseniz  

  • Millenicom kullanıyorum son bir kaç aydır sürekli gün içinde internet kesiliyor, hız 1 mbps'ye düşüyor. Sürekli düzelttik, sıkıntı yok, diye sizi başınızdan atıyorlar. Bu sadece bende olan bir sıkıntı değil, benimle aynı sitede oturan başkaları da aynı sıkıntıyı yaşıyor. Sıkıntılı bir firma uzak durun, müşteri hizmetleri sizi keyfi gelince arıyor ki çoğu zaman aramıyor bile. Bizim apartmanda ttnet fiber de var ama bakır kablolar kötü durumda olduğundan netspeed'i bırakmak zorunda kaldım. Şuan eve yeni kablo çektirip tekrar netspeed'e dönmeyi düşünüyorum. Cüzi bir fiyat ödemeseydim millenicom u çoktan bırakırdım.

  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

    Hocam vallahi üzüldüm ya 100 mbps benim gözümde fiber bile değil, ne güzel sonunda vdsl'den kurtuluyorum demiştim ama şimdi de bu çıktı, 100'ün üstünü alamıyoruz :( Site 2020 yılında tamamlanmış ama ne hikmetse ftth değil, bu da ancak benim başıma gelir zaten :) Neyse şimdilik Netspeed'e başvurdum bakalım ileride çevirtebilirsek daha yüksek paketlere geçiş yaparız, teşekkür ederim öneriniz için.

  • Burock Holmes kullanıcısına yanıt

    Daha yüksek upload için 200 mbps pakete geçen birisi vardı forumda hız yine 100 geliyordu ancak uplod’u artmıştı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    Hocam gigabit switch varsa geçilebiliyormuş sanırım daha yüksek hızlara, eve çıktığım zaman bir bakacağım kabloyu direkt olarak kasaya bağlayarak 1000 mi yoksa 100 mü geliyor diye.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.