Şimdi Ara

100 mb internet paketi msn ve facebook ıcın yeterlımı??ıphone ıcın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dısarıda gırmek ıcın gunumun cogu pc basında evde gecıyor sadece dısarıda 3 saat kalıyorum. yetermı gunde bı kac saat gırsem msn ve facebokka ıphone ıle

• Artar
  • cıddenmı :s pekı bu kalan mb ı nereden ogrencez bıl
  • Yeni konu açmayayım dedim. Bu 100mb ile neler yapabiliyoruz acaba? Mesela msn,facebook,hava durumu,e-mail gibi şeylere baksak sürekli yeter mi acaba?
  • Valla ben sınırsız geziyorum 100 mb net paketi ile..

haber okuyorum
    facebooka giriyorum
    twitter
    donanımhaber

vs vs vs
  • aynen yaw, ben bazen bitiremiyorum, şarkı indiriyorum
  • facebook tweeter vs.nin hep mobil sürümlerini kullanırsan hayli hayli yeter.ama gidipte orjinal web sitelerini açmaya kalkarsan imkansız yetmez.daha büyük paket alman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de sık sık mobil sürümlerini kullanarak giriyorum. çok rahat yetiyor.
    iphone da facebooktaki videoları açabiliyor musun?
  • Ben orjinal sitelere falan girmem. Mobil sayfalarda dolaşsam ve dediğim gibi hava durumu,e-mail gibi widgetlara tıklasam yetiyor mu diye sordum ve gördüğüm üzere yetiyor. Alıp deneyelim bakalım.
  • Arkadaşlar bende yeni konu açmak istemedim ama benim ki biraz daha aciliyeti var ilk okuyan arkadaş bilgisi varsa cevap yazmaya üşenmesin rica ediyorum :)) Şimdi olay şudur ; Tatile çıkacaz 3 arkadas motorlarla İnternetim 1 hafta süresince devamlı acık kalacak genellikle google maps ve face book yer bildirimleri kullanırım belki 5-10 resim yüklerim .. Haberlere fanatik'e de arada bi girer bakınırım. Bu durumda 100 Mb yeter li olur mu ? yoksa 250 mg mı almalıyım ikisi arasına fiyat farkı bariz açık da .. 100 mb yeter derseniz direk alacam. Teşekkürler.
  • maps çok fena yer kotayı. 500mb almanız daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

maps çok fena yer kotayı. 500mb almanız daha mantıklı.

hocam teşekkürler bilgi için ama şöle bi durum var ortalama mapsı kullanacağım gün sayısı 3 gündür, 100 mb'dan geçtim, gel 250 Mb yapalım şunu ? :D:D yeter li olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolid.vodka

quote:

hocam teşekkürler bilgi için ama şöle bi durum var ortalama mapsı kullanacağım gün sayısı 3 gündür, 100 mb'dan geçtim, gel 250 Mb yapalım şunu ? :D:D yeter li olur mu ?

250 mb yeterli olur da içiniz rahat olsun, başka yerlere de girebilesiniz diye 500 mb daha iyi olur bence.

avea kullanıyorsanız zaten 500 mb net 9tl, 250 mb net 7tl galiba.
  • Nasi yetiyor benim tlf mu cok yakiyor face twitter ve bu foruma giriyorum sadece 1haftada 350 mb bitti benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: absolid.vodka

quote:

250 mb yeterli olur da içiniz rahat olsun, başka yerlere de girebilesiniz diye 500 mb daha iyi olur bence.

avea kullanıyorsanız zaten 500 mb net 9tl, 250 mb net 7tl galiba.

şuanda turkcellden avea geçmek için araştırma yapıyorum :) fiyatlar çok uygunmuş avea'da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.