Şimdi Ara

100 lvl Blade-96 Lvl Wiz-76 Lvl warior. 110 level için hangisiyle devam etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 tane çarım var ve 110 level de geldikten sonra bu 3 çardan bir tanesine daha çok önem verceğim. yani silk yükelme ptlere sokma plus alma gibi. dier çarlarımıda kasacağım ama bu ana çar kadar önem vermiyeceğim. yani silk alıp pt lerde uğraşmıcam onlarla. aşağıda resimleri ve durumları var. bi yol gösterin 110 için hangisi sizce.

100 level blade GAP 9 -----tüm skiller 91 e max fire bicheon light. 110 levele ff olmasi için 6 ay günde 24 saat kasilmasi lazım.

100 lvl Blade-96 Lvl Wiz-76 Lvl warior. 110 level için hangisiyle devam etmeliyim?

76 level warior GAP 9---- 85-87 lerde farmda şu an 2 tane 100 level wiz ve 1 tane 100 level bow tarafından kasılıyor günde 25k sp kasıyor. 1 ay sonraya farmı bitmiş olur. 110 için nasıl bir seçim olur acaba.

96 level wizard-clerik GAP 0-----100 LEVEL OLMASİ için uğraşiyorum. tüm skilleri 92 levele ff 40k sp var gereksiz skilleri geri çekince 250k sp si oluyor.
    zor olsada ff olabilir .110 için nasıl bi seçim olur.

tabi arkadaşlar mutlaka bunlar içinde seçim yaparken benim oyun zevkim de önemli . ben bu 3 çarıda seviyorum 3ü ile de oynayabilirim ama benim için en önemlisi ff olmasi fw gw larda can yakmasi pvp dede rakip tanımamasi. görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Warrior en ideal benim fikrime göre.
  • Bencede warrior çok iyi
  • Wiz
  • bence blade devam et sen
  • blade devam et
  • Bence wizzardı 110 levele getir, daha sonra diğerlerine de çok yardımı olur böylelikle hem bi tanesini en ideal bir şekilde 110levele getirmiş olursun hem de diğerlerini kasarken rahat edersin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    76 lv+10 SoS BLade
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim Bu Oyunda Öğrendiğim Önemli Olaylardan Birisi, Wizlerden Hiç bi Cacık Olmadığını Anlamamdı,Uniq hariç tek başlarına bir hiçler...
  • 100 level ff bladerim var..Warrior tavsiye ederim..cok daha yönlü bir build bana kalirsa.
  • Benim seçimim wizard yönünde olucaktır her yönden oynamasını bilene güzel bi char goldunu da kasar masrafsız bir chardır birde arkadasların bir çok zaman sana ihtiyac duyucaktır Gw de Fw de tarde de :) uniqte daha belirgin özellkleri ön plana çıkmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

100 level ff bladerim var..Warrior tavsiye ederim..cok daha yönlü bir build bana kalirsa.

aslında benim de gönlümde warrior var 1 ay daha sp kasıp şöyle 2m sp ile yola devam etmek süper olurdu. 110 neler getirir acaba artı eksileri nelerdir.
  • blade
  • Yukarda bi arkadas demiş ama tekrara yukarı çıkmama istemediğimden suan boyle yazıyorum...Demişki wizzi kas hem diğerlerinin ksılmasınada yardımcı olur işte bende bu görüşe katılıyorum...Yuksek lwlw wizzin olması diğer açrların için iyi olabilir.
  • bulmuşun 100 lvl blade i sorduğun soruya bak.
  • E -) Hepsi
  • wizard. maya temple gelince iyi para kasarsın.
  • blade
  • blade güzel :D
  • blae
  • Kesinlikle blade
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.