Şimdi Ara

100 Lv Glavie Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
56.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel Bir Calısma Teşekkürler İşime Cok yarıycak...
  • Çok iyi ilk charımı senin rehperinle yapmıştım önceki 90 lvl glavie de.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: One-X

rehber güzel.. light 60 cold 40 olsa nasıl olur ben öyle düşünüyorum..
    benim de glavie charım var bişi oturtmak istiyorum :)

light 60 cold 40 yaparsan ne colddan adam gibi yararlanabilirsin nede lightning den

linkinpark_k

S4HİN

Önemli değil

• Teşekkürler.
    Biraz gözlerde problem varda baktım göremedim
  • sakın ha sakın bölmeyin ya tam cold ya tam light yapın paranız varsa cold tercihimdir ki kendi buildimde öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

sakın ha sakın bölmeyin ya tam cold ya tam light yapın paranız varsa cold tercihimdir ki kendi buildimde öle

80 light la 100 light str bi adamı çok etkilemez, yani etkiler tabi de snow shieldın vericeği etki kadar değil, 100 cold bence str bi adamın lightning kadar işine yaramaz, lightningde herşey parry ve hızlı koşma değil zaten, benim taktiklerimin çoğu ışınlanma skillinide içeriyor, tabi herkesin buildi kendine
  • Ya beyler ben ilk zamanlar tam kavrayamadığımdan Glavie Cold açtım level 37'yim ve cold 34 te nasıl yapabilirim yardım?
  • tesekkürler ellerine saglık.. ama konuyu yenileme sansın varmı lvllar ilerlediya bende sp kasıyorum suan ona göre kasıcamda hiç bi yerde yok 110 yada 120 full str glavie rehberi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gky05

tesekkürler ellerine saglık.. ama konuyu yenileme sansın varmı lvllar ilerlediya bende sp kasıyorum suan ona göre kasıcamda hiç bi yerde yok 110 yada 120 full str glavie rehberi..

valla 2-2.5 yıldır oyuna girmedim :)
    120 gelmiş haberim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 20 Mart 2012; 22:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

tesekkürler ellerine saglık.. ama konuyu yenileme sansın varmı lvllar ilerlediya bende sp kasıyorum suan ona göre kasıcamda hiç bi yerde yok 110 yada 120 full str glavie rehberi..

valla 2-2.5 yıldır oyuna girmedim :)
    120 gelmiş haberim yok :)

sorun değil teşekkür ederim yine bunu kullanıyorum :) ilgilenen biri açabilirse süper olur valla asıl sp kastıgım cara güzel bir build yapmak istiyorumda :)
  • bişey daha sorucam bu fire da kalkan gerektiren skilleri neden açıyoruz onu bi açıklarmısın anlayamadımda ? :) :S
  • quote:

bişey daha sorucam bu fire da kalkan gerektiren skilleri neden açıyoruz onu bi açıklarmısın anlayamadımda ? :) :S

Firedeki kalkan skilinden bahsediyorsun sanıyorum zehirin etkilerini azaltıyo kalkan takıp skilli çekip eline glaive alıp devam edersin
  • evet evet onu söylüyorum kalkanı takıp acıp kapayınca gitmiyor mu? denemedimde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.