Şu nasıl ? ![]() |
|
Arkadaşlar taahhütlü paketler daha avantajlı , saçma sapan adı duyulmamış netlerle uğraşılmaz.. ![]() Konuda uygun fiyatlı ISSleri de konuşalım , uçuk fiyatları örnek vermenin anlamı yok. |
valla bende sol'un pinginden bıktığım için en sonunda Turknete başvurumu yaptım modem ücretide yok ilk 2 ayda %50 indirim tanımladı kurulumda 6 taksite böldü bakalım inş zam gelmezde ağız tadıyla kullanırız adı var diye turkneti seçtik inş oyunlarda iyidir |
BiNET: VDSL:390TL Fibatelekom: VDSL:400TL , Fiber 400TL(+ 50 TL modem kirası) Fixnet: VDSL:450TL , Fiber 500TL(modem dahil) Güldüren Net: VDSL/Fiber 380 TL Hatfiber: VDSL/Fiber 450 TL ULUNET: VDSL 360 TL. Fiber 360 TL + 50 TL modem kirası , 660 TL aktivasyon ücreti Waaynet: VDLS/FIBER 425 TL, fiberde modem kirası 75 TL Turbonet: (SADECE GIGAPON ALTYAPI) Yıllık peşin ödeme : 350TL/Ay , Aylık 450TL Tıklanet: VDSL:440TL , Fiber 500TL Tepenet: ROKET-FİBER 100 Mbps'e Kdr Limitsiz Taahhütsüz (Gpon) 490,00 TL ROKET-DSL 100 Mbps 'e Kdr Limitsiz Taahhütsüz VDSL 440,00 TL Teknet: VDSL 400TL (akıllı kota yazıyor , açıkça kotasız dememiş) Pananet: FİBER/DSL 100Mbps 370TL (fiber modem kirası 50 TL) Powernet: Fiber/DSL 420TL Tüm tarifeler 100mbps'dir. Detayları için ilgili firmaların sitelerine göz atın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat5757 -- 14 Temmuz 2025; 16:40:34 > |
aralrında zam yapmayanlar var 1 haftaya yaparlar netspeed falan zam yapmadı neyi bekliyorlar anlamadım yapmayacakları mı desem mümkün değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs190505 -- 16 Temmuz 2025; 10:27:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 16 Temmuz 2025; 12:3:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 16 Temmuz 2025; 13:53:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben bilmiyom abey :)
|
Netspeed şu an sorunlu. Bu sorunların üstüne zam yaptıkları an çoğu kişi çıkar. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. |
|
12 aylık peşin ödeme kampanyası avantajını hala kaybetmemiş. Referansla beraber aylığı 461 TL oluyor. Diğer bir seçenek netspeed 12 ay peşin ödeme ama netspeed taksit yapıyor mu bilmiyorum. Bunlar dışında kullananların seneye temmuzda 1 senelik aylık ortalama fiyatları en iyi ihtimalle 500 olur ![]() |