Şimdi Ara

100 level oldum şimdi ne yapıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 100 level oldum oyun bitti yapacak hiç bişey kalmadı gibi geliyor zaten yalnız başıma kastım çok canım sıkılıyor şu aşamadan sonra neler yapılabilir

• guildlere katıl eski raidlerden mount veya transmog yapmaya çalış

yada direk pvp gir random bglerde alış yanına birini bul arena yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

guildlere katıl eski raidlerden mount veya transmog yapmaya çalış

Hocam raidlere giremiyorum item levelim yetmiyor üstümde hep quest itemleri var. Bu heroic dg ler varmış sanırım onlara nasıl girebilirm ve normal dg lerden ne farkı var
  • Yeni karakter aç ve bir daha 100 level yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Jackal36

quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

guildlere katıl eski raidlerden mount veya transmog yapmaya çalış

Hocam raidlere giremiyorum item levelim yetmiyor üstümde hep quest itemleri var. Bu heroic dg ler varmış sanırım onlara nasıl girebilirm ve normal dg lerden ne farkı var

raid finder biraz fazla ilvl istiyor. raidin kapısına gidip bi kaç kişi toplayıp girmek daha basit. ama guild lazım en az 10 kişi.

heroic dungeon ve raid için karakterine sağ tıklayıp dung heroic veya raid heroic secmen lazım.

suanda benimde guildim yok tek başıma monk oynuyorum bi kaç arkadaş 3-4 gün sonra outland başlicakmıs bende 90 lvl rogue ile onlara katılcam. suanda yabancı raidlerle işbirligi içinde geçiniyorum. sende benim gibi 2-3 kişi bulana kadar ki kolay bulursun biraz daha takıl tam ogrenebildigin kadar ögren. benimde daha bilmedigim çok şey var

• Dungeon yaparak,world bosslari keserek,fallower gorevleri ile ve meslek itemleriyle item levelini kolayca arttirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    Dps oynuyorsa dg işini unutsun , Hc dg için bile 45 dk bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendine guzelinden aktif bir guild bul , random bg gir. ilvl ini 615 yap PvP itemleriyle. Sonra HC dg ve raid finder katılmaya başla , ilvl in +650 olduğunda Highmaul normal gir oradan birkaç parca item cikarinca HC sine katil , +660 kusurlu rakamlara geldiğinde Blackrock HC yapmaya baslicaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bir şey kalmadı demek resmen wow a hakaret yanı ... Zaten olay 100 ' den sonra baslıyor hc gıremezsın once ıtem lvl lını yanlıs hatırlamıyorsam 598 yapıp normal dungeon farmlayarak 615 yapacaksın harıtadakı world bossları kesıp ekstra ıtem dusuruceksın meslegınle ıtem yapıcaksın 640 oluyor onlarda meslegın varsa tabı... Tabı bunlar zaman alacagı ıcın pvp bg farmlayıp honorla ılk etap ıtemlerden ıkı parça alıp ıtem lvl lı 615 yapmaya bakıcaksın. Questlerı bıtırmeye bak toplaya bıldıgın takıpcılerını topla onları gorevlere gonder onlardanda ıtem dusucek.... kalendekı bınları yukarı cıkarmaya bak maden ve cıceklerı her gun topla. 615 olduktan sonra hc farmla 620 gıbı oldugunda raıd gır karısık grupla ordanda 640 ları dusurmeye calıs gunluk krıstal gorevını yapmayı unutma. ıtem lvlı yukarı cektıkten sonra armadan hm normal raıd ıcın arananlara bak bı takıma gır raıd yap 2-3 hafta farmla ıtem lvl 648 - 650 arasında geldıgınde hc farmlamaya basla daha sonra bence dıger raıd gır normal tabı bunların hıc bırını yapmaaycaksın cunku tek basına oyun sıkıcı olmaktan baska bır sey degıl yapacagın sey buludugn serverda guıld aramak yada farklı bır serverda yenı karakter acıp bır guılde gırmek sana yardımcı olucak ınsanları bulmak

• Yanında bir arkadaşın veya grubun falan yoksa zaten wow bana kalırsa gayet sıkıcı bir oyun oluyor. Ama bu sadece wow için geçerli değil, piyasadaki her oyunda durum böyle. Mesela tek başına single player bir oyunu çok seversin, ama elbet er yada geç o oyun biter. Yani sonu vardır oyunun ve oyunu bitirdiğin zaman bir daha o oyuna girmezsin, ama oyun online olduğu zaman oyunun bir sonu olmuyor, tek başına da oynuyorsan artık yapacak bir şey bulamıyorsun doğal olarak sıkıcı geliyor her şey. Bu tarz oyunlar yakın olduğun sevdiğin arkadaşlarınla birlikte oynayınca güzel olur bence. Böyle kişiler yoksa yanında, guildlerden veya oyun içinden birileriyle arkadaşlık ederek bir nebze de olsa sorununu çözersin.
  • karakteri sil
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Sabahın köründe mi sıra alıyon la Max 10 dakika. Ama normal dungeonlar ciddi en az 25dk.

Paran varsa AH den 640 al 2-3 parça

Silahını 630 al eğer 630 yoksa. Sonra hc dg ve lfr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The_Jackal36 T kullanıcısına yanıt
    ingilizcen varsa şundan yararlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Sabahın köründe mi sıra alıyon la Max 10 dakika. Ama normal dungeonlar ciddi en az 25dk.

Paran varsa AH den 640 al 2-3 parça

Silahını 630 al eğer 630 yoksa. Sonra hc dg ve lfr

Akşam 8 gibi bu kadar süre bekliyorum ne sabahın körü Sırf bu yüzden gittim tank açtım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.