Şimdi Ara

100 km de acil satılık ilanları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sık rastlıyorum bana inandırıcı gelmiyor bu tarz ilanlar araç 100 km de acil satılık fiyatı uygun yazdım vesaire nedir bu olayın aslı bilen var mı birileri uyguna araç temin edip mi satıyor, yetkili bayi çıkışlı araçlar hem de ?

örnek bir ilan koyuyorum bir uyarı gelirse ilanı kaldırırım:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sadece-yuz-kmde-acil-satilik-yeni-a4-18-sline-jant-deri-koltuk-170824309/detay

• 100km hic inandirici degil. Hicmi binmedin o arabaya be adam? Niye satiyorsun madem? O arabayi alip eve gotursen bile daha fazla km yaparsin. Bence ilk bakimina kadar kullanilmistir en az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence filo indirimi ile alinmis olabilir.

3 tane lazimdir 5 tane almistir filo indiriminden ucuza gelmistir. Satiyordur.

O 100 km de garaja cekene kadar.

• Bi de ilk sahibiyim demiş şaka gibi.
    Sanki 2. sahibi olsa 50'şer km kullanacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Artık süper rahatına düşkün toplum olduğumuz için 100km küçümseniyor.

100 km dediğiniz miktar, büyük bir şehirde, bayi ile ev arasına en az 5 defa gidip gelmek demektir, kısaca az değil yani, adam alır aracı 50 km test eder beğenmez satar, aldığı gün paraya sıkışır satar, böyle bir çok örnek mevcut, kaldı ki sıfır araba aldığım zamanlarda ilk 4-5 ay 1000km'yi göremiyorum.

4-5 ay çekiniyor musunuz anlamadım ki, 1000 km dediğiniz çok bir şey değil hele ki 4-5 ayda o kadar yapılıyorsa ya başka araç vardır ya da araba almak anlamsızdır ama benim mantığıma göre tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık arabayı 450 km de sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: uslan_maz

1 yıllık arabayı 450 km de sattım.

3 yıl 2000 model accente bindim 131 binde aldım 139 binde sattım .
    mayıs 2011-şubat2014 arası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yatan araba zarardır gereksizdir bana göre senede 1 defa uzun yol için alınmış gibi bişey olur sizin dediğiniz kmler için
    Filo olayı mantıklı geldi bana dediğiniz gibi olabilir, 100 bin tl üzeri araba alabilecek birisinin aldığı gün paraya sıkışma fikri ise milyonda bir olur ben de ticaret yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.