Bildirim
%100 disk lütfen yardım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sorunu tam yazar mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: kawasakiii123
3 gündür konu açıyorum arkadaşlar yardım edin oyuna girince %100 disk oluyor bütün forumlarda denileni yapdım olmadı bilgisayardan anlıyan biri teamwiwer 9 dan yardım edebilirmi mesaj atsınlar lütfen cok kasıyor
sadece oyunda oluyorsa normal. oyun yüklenirken diske abanır zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
3 gündür konu açıyorum arkadaşlar yardım edin oyuna girince %100 disk oluyor bütün forumlarda denileni yapdım olmadı bilgisayardan anlıyan biri teamwiwer 9 dan yardım edebilirmi mesaj atsınlar lütfen cok kasıyor
sadece oyunda oluyorsa normal. oyun yüklenirken diske abanır zaten
ne yapmalıyım peki ? eskiden böyle deildi bilgisayar 2 yıllık bile degil -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
sadece oyunda oluyorsa normal. oyun yüklenirken diske abanır zaten
ne yapmalıyım peki ? eskiden böyle deildi bilgisayar 2 yıllık bile degil
hdtune kurun health kısmının resmini çekin atın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
sorunu tam yazar mısın?
disk %100 oluyor bilgisayar kasıyor oyuna girerken oluyor gennelikle veya oyuna girdikden sonra 10 veya 15 dk sonra -
anlamadım nasıl giricam oraya ? -
antivirüs kurabiliyor musun?
sistem özellikleri neler? -
quote:
anlamadım nasıl giricam oraya ?
iyice okuyun yazdıklarımı. hdtune adlı programı kurun health kısmına girin. resmini çekin atın -
parasız program var crystal disk info. onu kur bi. speccy kur bize sistem özelliklerini at bi. -
-
-
quote:
biraz sıcak o kadar. o da laptoplarda oluyor.
ama oyunlarda diskin %100 olması normal. hangi oyunları hangi ayarlarda açıyorsunuz? birde laptopun modeli nedir -
teamwiwerden bakarmsınız eskiden kasmıyordu ilk aldığım zamanlar son 3 4 aydır kasıyor en düşük de oynuyorum -
quote:
teamwiwerden bakarmsınız eskiden kasmıyordu ilk aldığım zamanlar son 3 4 aydır kasıyor en düşük de oynuyorum
teamviewer açamam evde değilim sınırlı internet kullanıyorum.
sorununuz ısınmadan dolayı olabilir. speedfan kurun resmini çekin atın -
indirdimde hangisini çekeyim -
crystal disk info bunu da bir kur da diskin sağlamlığını görelim bu da bedava program.
malwareantibytes'dan anti malware programı kursan? o da ilk etapta bedava... çok işine yarayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Temmuz 2014; 19:38:14 > -
-
speccy'de ısılar zate n normal görünüyor, şimdi diskinfo indirip bize diskin sağlamlığı hakkında bilgi vermen lazım. malware programı da kurmanı tavsiye ediyorum. antivirüs ve malware programları farklı çalışıyor. -
tamam kuruyorum
Benzer içerikler
- press any key to boot from usb
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- modem arayüzüne giremiyorum
- mavi ekran hatası
- bios nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf indir
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X