Şimdi Ara

%100 Disk Kullanımı Sorunu ve Donmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu sıralar bilgisayarımda aniden fena bir şekilde yavaşlama,donma ve takılmalar gerçekleşiyor.Google Chrome açarken çok geç açılıyor kapatması ayrı bir dert.Görev yöneticisini açmak bile çok uzun zamanımı alıyor.Görev yöneticisinden gördüğüm kadarıyla "Service Host:Local Service" adlı şey yüzünden %100 veya %99 disk kaplıyormuş.Bazen ise Google Chrome ve Steam gibi uygulamalar da aynı şekilde yer kaplıyor.Önceden böyle bir sorunum yoktu birden gelişti.İnternetten araştırdım işte Search devre dışı bırak dedi bıraktım sonra C:// özelliklerinden bir tiki kaldır dedi kaldırdım yani internette ilk aramalardan çıkan çözümleri uyguladım fakat bir sonuç vermedi.

Bilgisayarım Lenovo G710 i7 4702mq 8 GB Ram Ekran Kartı : Nvidia GeForce 820M

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

• Sistem dosyalarına virüs bulaşmış olabilir. Bu aralar yaygın bir sorun. Malwarebytes antimaware ile full tarama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win10 kullanıyorsan 5 - 6 gün öncede aynı soruna benzer sıkıntı bendede vardı. pc boşta iken harddisk %99 %100 vuruyordu o dedigin servislerden dolayı. bendeki sorun virüs falan değildi. taktım win7 yükledim artık hiçbir sıkıntı yok.
    ~"Tokyo Ghoul"
  • Windows 8.1 kullanıyorum.Sizce Windows 7'ye geçmeli miyim peki?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.