Şimdi Ara

100 disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, laptobum Windows 10 ve disk kullanımım hep %100. Sorunun hdd den kaynaklı olduğunu biliyorum ama şu anlık SSD alamayacağım. Hdd Windows 10 la uyumlu olmadığı için %100 olduğu söylentileri var, bir süreliğine Windows 8 ya da daha düşük bir işletim sistemine geçersem sorun çözülür mü?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



    _____________________________
  • Selam,


    Eğer virüs vb. kaynaklı bi' sorun yoksa (evet, WIN10 yüksek hızlı depolama birimlerini kullanmayı sever) en azından WIN7'ye inmeniz birtakım rahatlamalara yol açar ama yine de HDD varken öyle aman aman hızlanmalar beklememek gerekir.


    Belki de hiç belli olmaz, sıfırdan sistem kurulumu beraberinde sistemde var olan bi' virüsten kurtulma durumu da oluşabilir (tabii C-D ayrımı vs. olmadığını, varsa da yayılmadığını varsayarsak).

    _____________________________

    |♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Windows 10'nun öyle bir dezavantajı var maalesef. Evet. Windows 10/11 gibi sistemler SSD'ye kurulmalı. Windows 8/7 gibi sistemler ancak HDD'ye kurulmalı tabi astronomik bir performansa istinaden HDD sağlığı da yüzde kaç bu da önemli bir etken.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5A36B309 -- 14 Ağustos 2022; 23:2:16 >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.