Şimdi Ara

100$'a kadar Turtle Beach kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir tanıdık Amerika'ya gidecek ve ondan kulaklık getirmesini istemeyi düşünüyorum.Hardcore-Normal arası bir oyuncuyum.100$ belki de 120$'a kadar bir bütçem var.Aklımda Turtle Beach almak var fakat başka markalara de açığım.Fakat Turtle Beach olursa daha iyi olur.Acaba ne önerirsiniz?

• Öncelikle şunları da belirtmelisin:
    1- hangi konsol ya da pc için mi kullanacaksın
    2- wireless mi wired mı olmalı
    3- gerekirse recertificate olur mu?
    4- surround mı stereo mu olsun
    Bunlara göre model ismi verebilirim.
    Kestirme önerim ise-----> XP400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    affedersiniz unutmuşum.
    Ps4 ve Pc için kullanacağım.Müzik için mobilde de kullanabilirim.
    Wired
    Surround olsun.Stereo da olabilir hangisi iyiyse.
    Refurbished olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turtle beach in ps4 platformu için ideal bir surround kulaklığı olduğunu düşünmüyorum. Stereo olarak px22 modelini 50-60 dolar bandında aldırtabilirsin. Kablosuz modeli olan px4 surround ve amazonda 110$civarı. Bir takım negatif yorumlar alsada güncel bit turtlebeach kulaklığı ve chat kalitesi senin için elzem değilse kablo karmaşasından uzak bir çözüm olabilir. Madem USA ya gidecek arkadaşın var ekonomiyi refurbished ürün almaktan yana kullanma çünkü kargo parası vermeyeceksin bu aradaki açığı hafifletir.

Ben de bir zamanlar turtlebeach x12 almayı düşünerek yola çıktım. Sonra TB XP400 ü hedefledim ve araştırmalarım sonucunda Polk Melee dolby surround kulaklık aldım(159$=>75$+tax).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 12 Temmuz 2014; 16:03:45 >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Razer Kraken Pro yada 7.1 hakkında ne dersiniz?Ayrıca Kraken Pro veya 7.1 alsam PS4 de de çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagniBlue -- 12 Temmuz 2014; 21:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EldritchArrowTR

Razer Kraken Pro yada 7.1 hakkında ne dersiniz?Ayrıca Kraken Pro veya 7.1 alsam PS4 de de çalışır mı?

İkiside ps4 te çalışır. Fakat chat mikrofonun çalışmaması gibi bir durum var bence göz ardı edilebilir. İkisi arasında razer kraken 7.1 i tercih ederdim. Aralarında 25-30 $ gibi bir fark var.
    ht**://m.you*ube.com/watch?v=fALxDkV8bl8

• merabalar turtle beach marvel seven sizce nasildir 260 tl ye felan geliyor surround degil ama zaten ses kartim var sanal surround yapabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.V.O.42

merabalar turtle beach marvel seven sizce nasildir 260 tl ye felan geliyor surround degil ama zaten ses kartim var sanal surround yapabilirim

O paraya o cihazı tavsiye etmem. Üstelik windows 8.1 ile surround konusunda uyum sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

quote:

merabalar turtle beach marvel seven sizce nasildir 260 tl ye felan geliyor surround degil ama zaten ses kartim var sanal surround yapabilirim

O paraya o cihazı tavsiye etmem. Üstelik windows 8.1 ile surround konusunda uyum sorunu var

surround sorun windows 7 kullanıyorum pekı peki 150 250 tl aralıgına müzik ve oyun için kullanabılcegım fakat mıkrofnu cıkarılabılen olmalı cunku bazen otobuste felanda kullanmayı dusunuyorum
  • quote:

quote:

quote:

surround sorun windows 7 kullanıyorum pekı peki 150 250 tl aralıgına müzik ve oyun için kullanabılcegım fakat mıkrofnu cıkarılabılen olmalı cunku bazen otobuste felanda kullanmayı dusunuyorum

Kulaklıkların toplu taşımada da kullanılacak olması eldeki seçenekleri daraltmaktadır. Çünkü pekçok farklı alternatif ağırlık veya padlerin büyük olması gibi toplum içinde estetik kaygıların hakim olacağı bir ortamda istenmez. Size sennheiser önermek isterdim ama fiyat aralığınızı aşıyor. Yine de işinizi görecek 3 önerim var:
    1 Astro A30 mixamp siz 99$
    2 Tritton kunai stereo headset MAD CATZ 44$
    3 Steelseries Siberia V2 Fullsize 70$
    Bu fiyatlar ortalama fiyatlar olup tax ve kargo dahil değildir.
    Benim önerim Tritton Kunai olacaktır. Nette yeralan yorum ve araştırmalara bir gözatmalısınız. Turtlebeach marka kulaklıkları sosyal ortamlarda takmak isteyeceğinizi pek sanmıyorum.

• özellikle önerdiğim kulaklık için link
    http://***.trittonaudio.com/prod/kunai_uni.asp
  • sıberıa v2 duz artı. sound blaster z veya zx ses kartı sızce nasıl onerdıgınız ıle arasında cok fark varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerdiğim arasında malzeme kalitesi farkı var. Tabi ikisini de elime alıp denemediğim için kesin bir yargıda bulunamam. Düz V2 nin de fiyatı uygun ,speakerları 50mm ve oldukça çok kullanıcısı var. hangisinin dizaynı sizin hoşunuza gidiyorsa onu alın. Bu ikisi arasında ses kalitesi açısından büyük bir fark yok. Yine de malzeme kalitesi ve işçilik farkı karşılaştırması için forumları bir kurcalamanızı öneririm. Neticede sadece evde değil dışarıda da kullanacaksınız.

• zaten hani surekli kullanmicam atiyorum tramvay da 30 35 dk lik yolda otururken felan :) yada okulda :) yada uzun otobus yolculuklarinda v2 suan trde ucretsiz kargo 230 tl düz olan ucuzbudur.com da astro a30 da 260 tl ye geliyor ne dersiniz ?

• Mrb siberia v2 heat orange ile ilgili uygun bir fiyat buldum. ilgili başlıkta amazon sayfasını görebilirsin. Belki işine yarar üstelik gümrük derdi yok ve Türkiye'de diğer v2 lerden %60 daha pahalıdır

Dediğin siteye baktım düz v2 leri yurtdışı almanın zaten anlamı yok ama bu ürün dediğin sitede 419tl(kupon indirimi) amazondan aracı kargo firmasıyla getirdiğinde herşeydahil 230-235 tl tutuyor.
    Astro A30 U bulamadım sitede ama verilen fiyat iyi. Artık model olarak eskidiğini de kabul etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 15 Temmuz 2014; 12:32:30 >
  • quote:

Mrb siberia v2 heat orange ile ilgili uygun bir fiyat buldum. ilgili başlıkta amazon sayfasını görebilirsin. Belki işine yarar üstelik gümrük derdi yok ve Türkiye'de diğer v2 lerden %60 daha pahalıdır

Dediğin siteye baktım düz v2 leri yurtdışı almanın zaten anlamı yok ama bu ürün dediğin sitede 419tl(kupon indirimi) amazondan aracı kargo firmasıyla getirdiğinde herşeydahil 230-235 tl tutuyor.
    Astro A30 U bulamadım sitede ama verilen fiyat iyi. Artık model olarak eskidiğini de kabul etmek lazım.

ben düz modeli derken usb ses kartsız olanı kastettım 419 olan usb ses kartlı :) karar verdim 230 a tr den alıcam amazondan denedım cogunu tr ye gonderemıyoruz dıye hata verıyor
  • amazon.com'dan alınacak kargo dahil en fazla 100 dolarlık headset tavsiye edebilecek var mı? kargo en az 15 dolar tutuyor o yüzde 85 dolarak kadar tavsiye alabilirim. istediklerim:
    mikrofonu olsun.
    windows 8.1 ile kullanacağım o yüzden dolby seçenek dışı oluyor galiba. sağlam olsun.
    bağlantı kısımları plastik olunca kırılyorlarmış galiba.
    kulakları terletmesin ve ısıtmasın. bir de kulakların üstüne baskı uygulamasın. teşekkür ederim.

@trakianboy
    @E.V.O.42
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.