Şimdi Ara

100-200 Arası Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede böyle konular açıldığından haberdarim ama ya konular çok eski yada cevaplanmamış, o yüzden bir kez daha bu konuyu gündeme getirceğim.

Bazı araştırmalarım sonucu G230 alçaktım ama bir arkadaşım pmden çok rahatsız alma diye uyarınca çok çelişkiye düştüm.

Kulaklıkla yapacaklarım genel olarak en çok film izlemek, oyun içinde kullancam ama pro bir gamer değilim. Kaliteli bir sesi olsun o daha önemli bence ama tabiiki en önemlisi saatlerce bilgisayar başında duran bana kulak rahatlığı. Şuan philipsin 30 liralık bir kulaklığını günde 10 saat kullanmama rağmen kulağımı ağrıtmıyor, herhalde bu kadar parayada ağrıtmayan kaliteli bir ürün vardır :D

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden :)

• G230 40mm stereo kulaklıktır.Bende G430 var ses şiddetleri sürücüleri 40mm olduğundan çok fazla ses gelmiyor.Çok temiz ses geliyor ilk aldığında muhteşem diyorsun sonra sana yetmiyor.Sana tavsiyem Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage alman wireless olanı indirimde şuanda 220 TL usblisiyle aynı fiyat yani hemen hemen http://www.adeksstore.com/urun/soundblaster-rage-wireless.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500-1000 arası saat önerisi
    10 yıl önce açıldı
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.