< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroastinglab -- 6 Mart 2024; 23:22:14 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroastinglab -- 6 Mart 2024; 23:22:14 > |
|
1 kg kahve 327,6 lira, bu nasıl bir fiyattır, kahveyi yurt dışından satın alıp kargo ve vergileri alıcıya mı kitliyorsunuz, bu arada bu yazdığım fiyat en ucuz olan kahvenin fiyatı, hadi kahveniz çok kaliteli olsun içen kafayı yesin, yine de bu nasıl bi fiyattır aklım almıyor, lavazza bile kilosu 180-200 civarlarındayken siz nasıl en ucuz kahvenizi 327,6 liradan satıyorsunuz, eğer satıyorsanız vallahi bravo diyorum bu halka müstahak o zaman. |
|
Fırsattan faydalandım ve 4x250 Gr kahve aldım ve çok uyguna geldi.Birkaç saat içinde kargolandi ve hızlıca teslim aldım. Diğer pakedim bitmediginden henüz deneyemedim ancak mis gibi kahve kokusunu bolca içime çektim. Bu tarz kampanyalar yapılırsa sürekli buradan almayı düşünüyorum.Çok teşekkür ederim.
Not: paket üzerinde kavurma tarihi mevcuttu. |
Diğer konuda şeffaf olmak adına bu açıklamayı yapıyoruz. Ürünlerimizin ve makinelerimizin tamamı ithal; ancak değişen piyasa koşullarına rağmen 1 yıldır herhangi bir gerekçeyle hiç bir üründe fiyat arttırımına gitmedik. Şu anda gerçekleşen fiyat düzenlemeleri de varlığımızı koruyabilmemiz ve rekabetçi şartlarda iş geliştirebilmemiz açısından mecburiydi. Fakat tüm bunlara ek olarak belirtmek istediğimiz nokta, A Roasting Lab markası, Hepsiburada, Trendyol ve Çiçeksepeti pazaryerlerinde ve çeşitli yerel marketlerde de satışta. Mart ayı bol kampanyalı bir ay olacak. Bu yüzden takip etmenizi rica ederiz. A Roasting Lab olarak misafirlerimizle birebir karşılıklı tadım yaptığımız atölye ve kafeye sahibiz. Yani sadece kargoya verip bir daha umursamayacağımız ve kalitesinden ödün verebileceğimiz ürünlerimiz yok. Sadece robusta karıştırarak ya da aynı yörenin daha ucuz tedarikçisinden kahve alıp kavurarak maliyet düşürmek istemiyoruz. Dolayısıyla bu konu içerisinde anılan diğer markalarla "kahve adı ya da yöresi aynı" olsa dahi, büyük bir farkımız olduğuna inanıyoruz. Her türlü sorunuzda ya da merak ettiklerinizde yazmaktan lütfen çekinmeyin. Yapıcı olsun ya da olmasın, bu konu içerisinde her türlü eleştiriye açığız ve herhangi bir şikayet/silme talebimiz olmayacaktır. |
|
Bazı kahveleriniz nordic approach kahveleriyle ile aynı fiyat skalasında. Peki sizce nitelik olarak da öyleler mi? :) yine bir toptancı olan ulusal gıdanın getirdiği bazı single origin kahveleri şu dönemde sizin blend fiyatlarinizdan daha ucuza almak mümkün. Fiyat politikanızı eleştirmemek mümkün değil... elbette sebepleri vardır bir şey diyemiyorum ekonomi ortada, evet ekonomi ortada ve tüketici de kendini düşünmek zorunda...
Kahve kültürü de biraz sorunlu ülkemizde. Yolculuk şöyle oluyor genelde, 1- 3ü1 arada enfes 2- Gold alacaksın en iyisi o 3- Marketten tchibo vb öğütülmüş filtre kahve alımı ve off instant çöp aaaabi 4- Illy lavazza falan varken tchibo ne abi yeaaa 5- Ticari kahve satan yerli kavuruculardan taze ve öğütülmüş kahve alanlar da illy ne abi bayat bayaaatt 6- yine ticari kahveleri bu kez çekirdek olarak alıp kendi öğütenler, demlemeden hemen önce çekeceksin abi kahveyi misss 7- nitelikli kahvelere giriş. V60 ile demlemeler, tadım notlarına yaklaşma çabaları. Çilek, şeftali, çiçeksi vb lezzetleri keşif. 8- daha deneysel cekirdeklere yöneliş, fermente kahveler dünyası bombastik tadım notları çikolatalı vişneli kekler, çilekli yoğurtlar :) 9- yurtdisindan kahve almak, kawa circulor vb yerlerden alımlar :) 10- gesha, pacamara peşinde bir ömür. Boşalan banka hesapları. 90+ dünyası. 100 gramını indirimle 500 liraya alabildim diye sevinmeceler :) Siz neresindesiniz bu asamalarin? |
|
10 TL'yi sokakta yere düşürsem eğilip almaya enerji harcamam o derece değersiz bir para oldu artık Bunu indirim diye sunmak komedi |
|
Wooow gerçekten inanılmaz bir indirim, overpriced ürünlere 10tl indirim kodu gelmiş :) |
|
Gerçekten 7 Kasım tarihinde 29.90'dan aldığım good fellas bu ay sözde indirimli 39.90 olmuş. Yine aynı zamanda aldığım El salvador kahvesi de 34.99 tlden 43 tl civarlarına çıkmış. Hayır anlayamadığım, bu ürünler evet dolar ile ithal ediliyor ve o tarihten günümüze yaklaşık dolar "1" tl düştü. Fiyat hadi bizim ülkemizde hiçbir şeyde düşmez fakat bu zam sebebini de gerçekten merak ediyorum. |
|
En son 9 Kasım’da 87,61TL’ye almıştım, 1kg çekirdek Brezilya kahvesini. Şimdi 200TL civarı fiyatı olsa neredeyse %300 artış oluyor.
Yıllık enflasyon kaçtı? Enag bile %82 açıkladı. Kasım’da Dolar zaten 10TL civarıydı. Kahvedeki bu düzeyde fiyat artışını normal bulmuyorum. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 11 Ağustos 2020; 22:15:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKO70 -- 31 Ağustos 2020; 19:37:48 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Intel Q9550 12MB CACHE 2,83 GHZ @ 3.4 GHZ (1.3V & Stok Fan)İşlemci // GIGABYTE EP45C-DS3R DDR2/DDR3 Anakart // WD 500GB 32MB Cache Caviar Black Harddisk // HIS 4850 IceQ 4 1GB Ekran kartı 685*2200 // CORSAIR 4GB (2x2GB) XMS2 1066MHz CL5 RAM @ 5-5-5-15 // Cooler Master RC-690 460W Kasa // SAMSUNG T220HD DTV Monitor
|
|
|