Şimdi Ara

100-150 TL Oyun-Müzik için 5+1 Headset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere aldığım yeni masaüstü sistemimi güzel bir 5+1 headsetle tamamlamak istiyorum. Odamda 100w bi sinema sistemi var. film izlemek için kullanmadığımdan dolayı subwooferını ve 2 kolonunu bilgisayara ses sistemi olarak kullanıyorum müzik için yeterli ama oyunlardan yeteri kadar verım alamıyorum. Hem rahat mümkünse kulagın ustune bastıranlardan degil de kulagın etrafını sarıp kulagı boslukta bırakacak (tam anlatabilmişimdir inşallah ) hem de ses kalitesi güzel bir kafa üstü kulaklık arıyorum. Genellikle oyun oynarken kullanacağım ama müzik olarak house-pop-rap dinlemek için kullanacağım. önerilerinizi bekliyorum

• Sennheiser PC serisine bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bahsettigin kulaklık en az 400 Tlden başlıyor bana 100-150 tl arası bir ürün lazım
  • Pc serisinde ucuz ürünler de bulunması lazım. pc 360 alın demedim ki size. Yalnız ucuz olanları kulağı kaplamayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 3 Eylül 2012; 14:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlü Alman kasa modifikasyon ve soğutma sistemi üreticisi Zalman'ın 5.1 headsetini tavsiye ederim.

Link:
    Zalman ZM-RS6F 5.1 surround sound headphones
  • Ultrasone Hfi580!

580 kere denenmiş ve onaylanmıştır emin olunuz. Aradığınız tarzda bir kulaklıktır. Bütçeyi zorlayacaksınız ama. Ne kadar ekmek o kadar köfte ;)

http://www.compel.com.tr/P/18-50-3628
  • Burdaki yorumlara bakma plantronics serilerina bak modelleri hoşuma gitmezde sennheiser serilerine bak .http://adeksstore.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.