Teğmen
29 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

Sadece PS4 oynuyorum ve netflix izliyorum. Özellikle PS4 için hareketli ekranlarda donmayacak bir TV arayışım var. 48 Samsung'um var fifada top hareket ederken bile arkasında iz bırakıyor, buna ne deniyor bilmiyorum.

4000 TL civarı en iyi opsiyon ne olur?

Teşekkürler,
Arkadaşlar merhaba,

1000 TL bütçe civarı headset kulaklık arıyorum. Yakın zamanda ingiltere ve amerikaya gideceğim dolayısıyla yurtdışından alma imkanım da var, buradan da alabilirim.

Pek anlamadığım bir konu o yüzden 3 adet seçip de getiremedim, sizden öneri bekliyorum.

Şimdiye kadar tek duyduğum Bose, Harman Kardon veya JBL'ler iyi deniyor.

Yardımlarınızı rica ediyorum.
Beyler HD 7850 twin frozr iii ekran kartı kullanıyorum. Artık yeni oyunlarda yavaş yavaş yetmemeye başladı. GTX 1070 falan biraz çok pahalı. Gerçekten update etmeye deyecek bir ekran kartı öneriniz var mı?
Arkadaşlar sene olmuş 2017.

Bilgisayarım hem 5+1 ses sitemine bağlı hem de televizyona HDMI kablosu ile bağlı. Evde 2 kişi yaşıyoruz, ben bilgisayardan 5+1 ses sistemi üzerinden oyun oynamak istiyorum, arkadaşım bilgisayarın ekranını 2ye bölüp, 2. ekranda internette dizi açıp televizyondan izlemek istiyor.

Ses karıştırıcısından varsayılan cihazı TV yapınca bütün sesler TV'ye geçiyor. PC yapınca bütün sesler PC'den çıkıyor. Bu 2 sesi hiçbir türlü ayıramıyorum. Yabancı sitelerde baya gezindim, bi program vardı o çözüyordu onun da deneme süresi bitti

Bunu programsız çözmenin yolu yok mudur?
Bu kadar basit bir işlemi windows neden yapamaz, veya neden böyle bir fonksiyon eklenmez?

Yardım plzzzz
MErhabalar,

İlk olarak 2 gün önce akşam eve geldim, kasa açıldı ekrana ve mause'a enerji gelmedi. Bİr arkadaşımın önerisiyle ramleri söküp taktım, çalıştı. Dün sorun olmadı. Bugün yine açılmadı, yine ramleri söküp taktım çalıştı.

Bu sorunun temel kaynağı ne olabilir?
Kalıcı bir çözüm nasıl üretilebilir?

Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler,
Arkadaşlar merhaba,

Son dönemde yeni çıkan yasa ile tezsiz yüksek lisanslar max 3 dönem olacak şekilde düzenlendi. Yani eskiden tezsiz yüksek lisansa girip 3 sene askerlik tecili yapabiliyordunuz, artık sadece 1,5 sene yapabiliyorsunuz. Maliyetini de düşününce bu pek mantıklı bir hal almıyor.

Tezli yapılırsa hala 3 yıl tecil oluyor, o 3 yılda okulu bitirirseniz +1 yıl daha hak kazanıyorsunuz, bitirmezseniz yeni bir yüksek lisansa girip +3, +3 diye 35'e kadar devam edebilirsiniz.

Ben çalışıyorum ve yüksek lisansa ayıracak vaktim yok, bu doğrultuda okula gitmeden 3 yıl boyunca askerliğimi tecil etmemi sağlayacak tezli yüksek lisans yapabileceğim bir üni arıyorum. Devlet/Özel farketmez, özel olursa fiyatı uygun olanlardan olması kritik.

Y.L kayıtlarının başladığını ve 2014 mezunları için tecil süresinin bitmeye yaklaştığını göz önünde bulundurarak benimle aynı durumdaki kişiler ne yapıyor, hangi okullara kaydoluyor?

Okul önerisi olanlarlar paylaşırsa sevinirim. En kritik nokta okula hiç gitmeden askerliğimi 3 sene ertelemekte sorun çıkartmayacak, yani askerlik şubesine 1. dönemin sonunda, bu adam okula gelmiyor bunu alın burdan demeyecek bir okul olması :)

Teşekkürler,
Arkadaşlar merhaba,

2500 TL civarı oyun oynayabileceğim bir laptopa ihtiyacım var, ekran 17" olursa iyi olur ama şart da değil.

Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler,
Arkadaşlar merhaba,

4-5 senelik bir Sony Vaio laptopum var. Laptopu sadece lol oynamak amaçlı kullanmak üzere geçen gün format attım. Formattan sonra bütün driverlarını güncelledim. Safe Mode'a girip antin kuntin bütün vaio care vs. programları sildim. Sadece oyunun ihtiyacı olan adobe air, sp4.5 vb programları bıraktım. Formattan önce PC'yi açıp işlemci jelini değiştirdim, fanını temizledim.

Tüm bunların ardından bilgisayar hiç ısınmıyor, safe mode'da hiç kasmıyor olmasına rağmen normal şekilde açtığımda ve lol'e girdiğim anlamsız bir kasma sorunu var. Sadece oyunun içinde değil, oyun menüsünde de anlamsız bir yavaşlık, zaman zaman takılmalar var.

Formattan önce, ısınmadığı dönemlerde(bilgisayarı yeni açıp ilk oyuna girdiğimde) bu sorunlar yoktu ve oyunu 70-80 fps'de oynayabiliyordum.

Çok araştırdım ama çözümü bulamadım. Tek denemediğim şey lol'ü silip baştan yüklemek ve download etmek ama o da kotamı bitireceği için son çare olarak saklıyorum.

Bu sorunu çözmek için önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler! :)
Arkadaşlar selamlar,

Teknik özelliklere çok hakim olmadığım için full hd, ultra hd, led, smart, hz vs. herhangi bir özellik kriteri belirtemedim. Deneyimli arkadaşlardan TV önerisi alabilirsem çok sevinirim.

Teşekkürler,
Arkadaşlar ben bu haftasonu vatandan haftasonu %30 indirimiyle sistem toplayacaktım, fakat yılbaşından sonra o kampanya kalktı dediler. Yılbaşından önce topladığım sistem şuan 300-400 lira daha pahalıya geliyor. Alternatif olarak daha uygun fiyatlı toplayabileceğimiz bir yer var mı?
Hakkında
Meslek: Ürün Müdürü
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 155
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.197 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.