Şimdi Ara

100-150 TL aralığında ekran kartı tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir, yaklaşık 5 yıl önce toplamıştım.

Asus A8VE anakart
    AMD 3500+
    1 GB ram

Bu sisteme uygun 100-150 TL aralığında ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum ?

Ayrıca araştırırken DDR3 veya DDR5 gibi ifadelerin önemi var mı ? Anakarta veya sisteme uyup uymadığını nasıl anlayabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakLakBeybi -- 28 Ekim 2011; 17:35:26 >

• öncelikle teşekkür ederim

sapphire HD5670 ile powercolor HD5670 arasında ne fark var ? ayrıca DDR x olması neyi ifade ediyor ?
  • aynı karttır sogutucu farkı olabılır veya hızlarda kucuk farklar olabılır
    ddr2-3-4-5 yazan ekran kartının kullandıgı bellek chıplerıdır ddr3 varsa aynı kartın ddr5 modelı tercıh edılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 28 Ekim 2011; 17:45:50 >
  • DDR ile sisteme uyumsuzluk konusunda bi bağlantı kuramam sanırım, yanlış mıyım ?
  • sıstemın ramlerı ıle ekran kartlarının ramlerı arasında baglantı yoktur ekran kartında ıstedıgınızı alabılırsınız
  • hocam bu kartlar arasında hangisini tercih etmeliyim ? açıkçası ben pc yi 5 yıl önce topladığım için çoğu markaya yabancıyım, eski kartı ATI x1600dü, o yüzden bilmediğim markalara karşı temkinliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıstemın baya dusuk sana tavsıyem oncelıkle ramını yukselt ve hd 5670 kart al marka olarak hangısı ıcıne sınıyorsa alabılırsın varsa ddr5 olanını tercıh et
  • quote:

Orijinalden alıntı: LakLakBeybi

öncelikle teşekkür ederim

sapphire HD5670 ile powercolor HD5670 arasında ne fark var ? ayrıca DDR x olması neyi ifade ediyor ?

DDR3 de bellek hızları az oluyor DDR5 de fazla sapphire daha iyi soğutur. Fanları ses yapmaz daha kalitelirdir test edildi
  • farklı önerileri de bekliyorum ?
  • Sapphire HD5670 düşünüyorum fakat elimdeki sistemle ne kadar verim alabilirim ?
  • DDR3 DDR5'e göre daha gerideki teknolaji.İkiside Pcı express yuvalarına takılıyor.100-150 TL ye iyibir ekran kartı alabilirsin. Şuna bir bak derimhttp://www.bimeks.com.tr/urun/117183/asus-engt430-di-1gd3-lp-ddr3-128-bit-pci-exp-ekran-karti.aspx çok çok iyi bir şekilde işini görür.
  • Rami 2 gb yapıp bence 9800 gt al 180 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.GUNES

DDR3 DDR5'e göre daha gerideki teknolaji.İkiside Pcı express yuvalarına takılıyor.100-150 TL ye iyibir ekran kartı alabilirsin. Şuna bir bak derimhttp://www.bimeks.com.tr/urun/117183/asus-engt430-di-1gd3-lp-ddr3-128-bit-pci-exp-ekran-karti.aspx çok çok iyi bir şekilde işini görür.

sapphire hd5670 'den daha mı iyi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.