Şimdi Ara

100.000 TL SERMAYENİZ OLSA NE İŞ KURARDINIZ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
70.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pgdnBREAK


    quote:

    Orijinalden alıntı: tufeba

    -ceviz yetistiriciligine girilebilir. turkiyede cok ceviz yetistiricisi yok sutcuimam unvdesinde bir prof hizli buyuyen ve urun veren bir melez bulmustu.

    -Sarap uretim tesisi kurardim bag+sarap uretimi butik kaliteli.. (dip not: 10 yil icinde bu sektor turkiyede patlama yapcak) gerci bu is icin cok daha fazla para lazim..

    -Turkiyenin simdiki durumunu goz onune alirsak Hayvancilik su an inanilmaz onde et sektoru inanilmaz bir potansiyel cunku hayvan yetistiriciliginde turkiye gerilemekte.. extra kaliteli hayvan uretim tesisi ile inanilmaz zengin olunabilir.

    Bu yatirimlarin hepsi en az 4 yil vadeli yatirimlar ama devlet hibeleri mevcut iyi arastirilmasi gerekiyor.

    sarap konusunda haklısın 100 bin tl ye olmaz o iş tekirdagliyim yaklasik 6-7 yil önce yeni kurulan bi sarap fabrikasini gezmistim maliyetinin 1 trilyonu bulduğu soylenmisti taa o zaman

    şato kalpak şarköydekinden mi bahsediyorsun?




  • Merhaba; Ben yatırım danışmanlığı ve dış ticaret danışmanlığı yaptım. Bu konuda tecrübeliyim. Öncelikle Size şunu söylemem gerekli. Ne iş yapacaksanız işin başında durmanız şart siz işe bakmazsanız oda size bakmaz (sermayenizle ortak olsanız bile bu bir gerçektir.) Biriyle ortak olmak çok risklidir. İş tutar mı, tutsa da ortağınıza ne kadar güvenebilirsiniz vs. O yüzden size tek başınıza yapabileceğiniz, günde bir saat bile işin başında durarak 70-180 TL/ $ / € arası para kazandıracak (daha uzun süre uğraşırsanız kazancınız katlanır) bir yöntem sunmak isterim. Bunun için 1.000 TL/ $ / € lık bir yatırım yeterlidir.Yatırım miktarı yükseldikçe kazanç miktarı da yükseliyor. Ancak Ben bir anda çok büyük sermayelerle başlanmasını tavsiye etmiyorum. Başlangıç olarak 1.000 TL/ $ / € ile başlayıp nasıl kazanılacağını öğrendikten sonra yatırımınızı artırabilirsiniz. Bu kesinlikle bir ortaklık teklifi değildir. Sizi dolandırmak gibi bir niyetimde asla yok. Sadece paranın ülkemizde ne denli zor kazanıldığını biliyorum ve kimsenin emeklerinin heba olmasını istemiyorum. Aklınıza şu soru gelebilir. Madem bu yöntem bu kadar iyi kazandırıyor ne den bunu kendine saklamak yerine benimle paylaşıyorsun? Yazımın başında da belirttiğim gibi ben danışmanım tabii bunu size bedava vermiyorum. Yılların bilgi birikimi sadece 7 adımda kazanmaya sığdırıldı. size bu konuyla ilgili geçici ortaklık teklif ediyorum. Ayrıca mail adresimden de aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz. Şimdi sizin kararınız. Başkalarına güvenip paranızı çarçur mu etmek istersiniz, yoksa size sunacağım yöntemle kazancınızı garantiye mi almak istersiniz. Her türlü sorularınız için roketforex@gmail.com adresine mail atınız. Yoğunluktan dolayı sitedeki mesajlara bakamıyorum.




  • Cevizden yıllık iyi bir para gelir.Birde kesinlikle kividen kivide çok iyi para getiriyor bu iyiliğimi unutma
  • Senelik en az %10 faizden bankaya koyar , faizinide yerdim

    Not: kira ödemiyorsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyona yakin para var ama ne is kursak diye dusunuyoruz. Aslinda suan da iyi kazaniyoruz, rahatimiz yerinde. O yuzden boyle devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zrb

    Bir kaç ekip kur ve GSM firmalarına taşeronluk yap.
    3G cihazların kurulumu yaklaşık 3000 TL.
    Kurulum süresi max. 2 iş günü.

    Günümüz için geçerlimidir? tam olarak baz istasyonu vs mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Milyona yakin para var ama ne is kursak diye dusunuyoruz. Aslinda suan da iyi kazaniyoruz, rahatimiz yerinde. O yuzden boyle devam.

    Şu an ne işle meşgulsunuz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.