Şimdi Ara

100.000 TL SERMAYENİZ OLSA NE İŞ KURARDINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
70.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk telekomdan emekli olan sürveyanlar var, ve farklı iş ortakları da olabilir bunlarla anlaşıp, süper para kazanabilirsiniz

    40 50 kişilik bir ekip kurabilirseniz aylık 100.000TL kazanma garantisi veririm size

    ilgilenirseniz pm attın, amcam da bu işi yapıyor çünkü
  • Benimde en çok hayalim solucan çiftliği kurmak çiftlik dediysek gözünüzde büyütmeyin 20cm2 lik kare kesilmiş camların arasına toprak ve solucan atıyorsunuz onlar kolani kuruyor sizde camdan seyrediyorsunuz yaptığınız kolonileri sattarsanız paraya paraya demsssinz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Divizör

    Benimde en çok hayalim solucan çiftliği kurmak çiftlik dediysek gözünüzde büyütmeyin 20cm2 lik kare kesilmiş camların arasına toprak ve solucan atıyorsunuz onlar kolani kuruyor sizde camdan seyrediyorsunuz yaptığınız kolonileri sattarsanız paraya paraya demsssinz


    ve böylelikle biz de artık çinlilere mal satabileceğiz öylemi?
  • ben cafe işletmesi derim şöyle maçların olduğu mekan iyi olacak ama yiyecekler içecekler güzel tatlar olacak sahsen benim gittiğim yerde adamlar çok iyi kazanıyorlar dediğim gibi mekan çok önemli çekmesi lazım insanı
  • kesınlıkle paıntball sahası acardım
  • Çay bahçesi özellikle denize karşı olacak iyi para kazanabilirsiniiz çeşitleride bol tutarsanız pasta sıydı böregiydi kahvesiyle vsvs aylık 15 bin ytl kazanan tanıdıklarım var bu işte.
  • Şöle kıyak bir yerde nargile cafe, ama dekorasyon olucak.. Ve müşteriye güler yüz ve saygı olucak... Nargilenin tadı ucuz ve 10 liradan aşağı olursa 2-3 yıla zengin oldun demektir
  • gel senle go kart işine girelim yani carting :) temiz para var 10 dksına 15 lira alıyorlar.gerisini sen düşün.haa büyük oynucam dersen medikal malzeme sat hastanelere filan en basiti pamuk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufeba

    -ceviz yetistiriciligine girilebilir. turkiyede cok ceviz yetistiricisi yok sutcuimam unvdesinde bir prof hizli buyuyen ve urun veren bir melez bulmustu.

    -Sarap uretim tesisi kurardim bag+sarap uretimi butik kaliteli.. (dip not: 10 yil icinde bu sektor turkiyede patlama yapcak) gerci bu is icin cok daha fazla para lazim..

    -Turkiyenin simdiki durumunu goz onune alirsak Hayvancilik su an inanilmaz onde et sektoru inanilmaz bir potansiyel cunku hayvan yetistiriciliginde turkiye gerilemekte.. extra kaliteli hayvan uretim tesisi ile inanilmaz zengin olunabilir.

    Bu yatirimlarin hepsi en az 4 yil vadeli yatirimlar ama devlet hibeleri mevcut iyi arastirilmasi gerekiyor.



    evet şu anda yumurta üreticiliği hibe kapsamında
  • İşlek bi yere TJK Ganyan bayii açardım..

    Gerisi hikaye..
  • İstanbulu geç bence başka şehirlerde yatırım yapmaya bak.


    Araştır nerde ne yok...


    Paran yetmez ama Burger Kıng veya Mc açabilirdin olmayan bir şehir merkezine her türlü kazanırdın..
  • atardım bankaya yan gelir yatardım,hep ben mi çalışıcam başkası çalıssın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977


    quote:

    Orijinalden alıntı: İsmini Vermek İstemeyen Kullanıcı

    Hiç düşünmeden inşaat işine girerdim.



    2008 de biten inşaatımızın hala 3 dairesi duruyor
    iyi bir çevre varsa inşaat yapılabilir
    ama bu toki varken ve istanbulun boş arazileri bu hızla gelişiyorken inşaat işi biraz zor
    hem 100000 liraya inşaat mı olurmuş, bir sıfır daha eklemen lazım sonuna


    Babamda bu işi yapıyor. Neyin ne olduğunu az çok biliyorum. 100.000 Liraya çokda güzel olur. Tabi çevrenizin olması lazım. Biz hiçbir zaman nakit parayla malzeme almadık hep çekle. İnşaat dediğin zaman sadece kat karşılığı değil belediye işleride dahil buna.




  • Valla Stüdyo açmak isterdim ben ama çok karlı iş olmaz yani müzikle ilgileniyorsan mutlu olursun en azından :P
  • valla çok güzel fikirler geliyor. ama sadece kendi ilgi alanınızda bi sektörden bahsetmeyin bazılarınız kendi ilgi alanını önermiş örnek: turkishfist :))

    bazı arkadaşlar olaya türkiyenin güncel sorunlarınıda ele alarak yaklaşmış. Önemli olanda bu. Örneğin bir çoğunuz hayvancılık demişsiniz. Bu konuda bilgim yok gerçi ama dediğim gibi bilgi bazen yetmiyor, bilgin olan alan şu an türkiyede para kazandırmayabiliyor. Ama bir arkadaşımın tavuk çiftliği vardı. kuş gribi olayından sonra büyükbaşa döndüler ama tavuk işide iyi kazandırıyordu bildiğim kadarıyla düşünülebilir.

    ilgimi çekenleri yazayım:

    Labirent fikri ilgimi çekti :) Paintball için bir arsam olsa düşünürdüm. Kartingde aynı şekilde ama karting 100 milyara kurulmaz sanırım onun alanı, asfaltı, araçları falan...

    Mc donald fikri ilgimi çekti, gekekirse biraz daha sermaye artabilir veya ortaklı düşünülebilir, mc donald tarzı bir mekan bencede zarar etmez, ne dersiniz?

    İnşaat işi benimde aklımdaydı, inş mühendisi bir arkadaşım var ondan bilgi almayı düşünüyordum bu konuda..

    int cafe ve p3 cafe tarzı yerleri işletenler hep aynı şeyi söylüyor. bu işten soğudum gibi...

    Ankara sakarya caddesinde fantasyland var bilmem bilirmisiniz. o tarz yeni nesil ateri salonu tarzı eğlence merkezide aklımda bu konuda ne dersiniz? herkesin evinde oyun konsolu var gerçi artık :)

    İnternet üzerinden satış gibi bir düşüncede var aklımda hepsiburada tarzı. aynı zamanda bazı ürünlerin perakende satışının olduğu yer ve bir kaç ilde ofisininde bulunduğu bir sanal şirket? ama bu tarz sitelerde çok arttı başarılı olur mu bilmem siz ne dersiniz?




  • Bir Mahallede fırın açardım,artan para ile de şans oyunları bayii açardım.
  • Helper @ senin konunu takip ediyorum bende senin gibi girişim düşünüyorum


    bu forumda babası esnaf olan varmı acaba, bende mal alıp satmak istiyorum ancak üretici yada distiribütörler ile iletişim nasıl olmalıdır ve nasıl pazarlık edilir, bunu bana anlatan olursa sevinirim, geçen telefon ettim istanbuldaki bir firmaya adam bana 120$ dedi elecronik cihaz için ancak, gitti gidiyordan satış fiyatına baktım adam zaten 130$ telkabül eden fiyatan satıyor. kaç liradan alıyorda satıcı kar ediyor anlamdım..

    ayrıca 100.000 lira ile inşaat işine nasıl giriliyor anlamadım, bir 4 katlı binannın maliyeti 500.000 TL, ankarda dubleks ev yapıp satmaya kalksan arsa maliyeti ile 200.bin liraya gelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Mart 2010; 18:10:40 >
  • Ceviz bahçesi işinin yıllık karı ne kadardır?
  • Havyancılık yapardım ki zaten yapıcam :) Kısmet olursa büyükbaş hayvan tesisi kuracağım eğer varım diyorsan ortak olarak girebiliriz Bu arada katık döneride düşünebilirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViTalyCL -- 12 Mart 2010; 18:40:00 >
  • beko - arçelik gibi bir firmanın yetkili servisi yada türk telekom bayi açardım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.