Şimdi Ara

100.000 km.de 2003 dizel 206 hdi alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşım satmayı düşünüyor,ben de araba almayı düşünüyordum ama 100.000 km.de olması beni caydırdı,aslında bakımları tam ve arabada sorun yok ama ben de bir süre kullanıp satmayı düşünüyorum.çok değer kaybeder mi ya da vazgeçip başka bir araca mı bakayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur10 -- 7 Ocak 2007; 23:27:30 >

• bakimlari düzenli yapilmissa motorda bir sorun yoksa alinir,sonucta dizel ve zaten bir süre sonra saticam diyorsun

triger kayisi degismismi diye sor degismemis ise mutlaka sen degistir
  • Zaten dizellerin yıllık yapılacak kmsi 40.000 aşması lazım 100.000 çok iyi bir km dizel için tabi.Motorda sorun yoksa temizse alınabilir.Hatta geçen gün ben 2005 model transporter gördüm kmsi 220.000 görmüştüm ama bu araba için bu km normal.
  • artık 100bin km ler çok çabuk yapılıyo.

50 bin deyipte 250bin devirenler var onlara dikkat.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur10

bir arkadaşım satmayı düşünüyor,ben de araba almayı düşünüyordum ama 100.000 km.de olması beni caydırdı,aslında bakımları tam ve arabada sorun yok ama ben de bir süre kullanıp satmayı düşünüyorum.çok değer kaybeder mi ya da vazgeçip başka bir araca mı bakayım?
  • bence önce bir piyasa arastırması yap bu sınıfta 100.000 devirmiş araclar 2.el fiyatınının 2-3 daha altındadır eger böyle atıyorum piyasası 25000 ama sana 21000 veriyor al derim bence üstelik motor kötü bir motor değil ama pejo tartışılır tabi
  • bence kilometre çok gözükmese bile bu kmde bir pejo sorun yaratabilir o yüzden başka alternatifleri de kafandan geçir
  • 100000 de pejo alma derim bide model yılı yazmamışsın pejo arabalar çok dikkat etmek lazım çoğu kazalı oluyo ve 100000 deki arabanında fazla temiz olacağını sannetmiyorum

bende palio var 2001 model daha 45.000km de 13.000ytl istiyorum

100.000 nerde 45.000 nerde

honda yada mersedes v.b. arabalarda 100.000 ni geçmiş arabayı rahatlıkla alabilirsin ama pejo da bi 4 kere düşün derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen hafta tanıdık sattı,2003 206 hdi,siyah,40000km,peşin 16500ytl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 7 Ocak 2007; 23:54:23 >
  • Keşke fiyatını yazsaydın. pazarlık paylarını falan. Bakımlı bir araba ise neden alınmasınki, dizel araba sonuçta adam dert etmeden gezmiştir. Birde zarar edermiyim demişsin. Bu devirde ne alırsan al tabiki zararın olur.
  • bakımlıysa ve arabayı tanıyorsan alınır neden alınmasın ki
  • arkadaşım araba bakımlıysa motordan yana bi şüphen olmasın bence.o motor seni bi kaç yüzbindaha götürür.ancak arabanın pejo olması nedeniyle karoserden emin değilim walla.takır tukur sesler geliodur şmdi o arabadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.