Şimdi Ara

10 YILDIR NEREDEYSE HİÇ DIŞARI ÇIKMADIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
3
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yavaş yavaş sigarayı azaltıyoruz
    üşengeçlik duygumuzu kaldırıyoruz
    Yeni arkadaşlar yeni çevreler için hergün dışarı çıkmalısın
    spora yazılıyoruz
    insanlardan korkmuyoruz kesinlikle ve kesinlikle en fazla reddedilirsin yüzlerine nah çek (kesinlikle ciddiyim özgüven kazanırsın bi kere daha düşün)
    Konuskan muhhabeti güzel biri ol genel kültürünü genişlet bol bol ortama girip yeni arkadaşlıklar kazanırsın

Bunları uygula düzenli en en fazla 1.5 sene içinde yep yeni bir hayatın olur 2 kere oku

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ben sana söyleyeyim liseyi bitir.

Sonra Work And Travel ile bir Amerika'ya git.

Hayatın değişir biraz.

Hocam 10 senenin üstüne hop diye Amerika gönderiyorsun adamı

Orijinalden alıntı: antiknotlar

içime kapanık bi çocukluk geçirdim 13 14 yaşında bilgisayar sahibi oldum ve o günden beri neredeyse hiç dışarı çıkmadım
    genelde hep aile zoruyla bi iş olunca veya bayramlarda dışarı çıktım
    bu 10 yılın sonunda ne kazandım bir hiç
    hiçbirşey yaşayamadan tek bir kız arkadaşım dahi olmadan 23 yaşına geldim.
    okulu bıraktım,askerlikte bazı talihsiz şeyler yaşadım ve çürük raporu aldım
    psikolojik olarak çökmüş durumdayım beynim ciddi zararlar gördü
    son 3 yıldır şizofreni hastasıyım günde 2-3 paket sigara içiyorum(kaçak)
    ve git gide kilo aldım çocukluğumda ççok zayıftım şimdi 110 kiloyum
    sosyal fobi var aşırı derecede
    insanlardan korkuyorum
    dışarıda sürekli stres halinde oluyorum beynim rahat olamıyor.
    ve genelde hep kaygı sorunu yaşıyorum

böyle yaşayınca sanki daha mutluymuşum gibi geliyor
    ama vücudumu günden güne tüketiyorum sürekli hareketsizim
    şimdiye kadar mantıklı bi şekilde hiç sorgulamamıştım bu hayatımı nedens bana gayet normal geliyordu
    10 yıl sonra bi sıkıntı bastı hafiften

cidden ne olacak bunun sonu bilmiyorum benim gibileri varmı

Öncelikle Sakın bu söylediklerimi yanlış anlama kızma daralma darilma ama durum maalesef şu....

Bu senin değil, seni evlat diye üreyen ailenin ananin babanın suçu... Seni resmen can sıkıntısından yapmışlar... Sana ve hayatına bir yön vermeye, doğruyu yanlışı öğretmeye ZERRE tenezzül etmemişler... Bomboş ve bombok bir hayata sürüklemişler... Eminim şimdi de sana bir hiçmişsin gibi bakıp öyle davraniyolardir... Yaptığın veya yapamadığın herşeyde seni sorumlu tutuyolardir... Mobil olmasam çook şey yazmak isterdim... Kısa kesip şunu yazmak istiyorum Lütfen hayatına bir yön ver, yoksa bu böyle gider ve hayatın dahada içinden çıkılmaz bir hal alır.. Bir şekilde kabuğunu kır!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: antiknotlar

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Birader gerçekten kendine işkence ediyorsun.Peki bu durumdan kurtulmak için birşeyler yaptın mı?

bu durumdan hiç şikayetçi olmadımki
    garip ama öyle

Ama artık şikayetçi olma vaktin çoktan gelmiş.Ve bu şekilde yaşamaya devam ettiğin takdirde hayattan hiç zevk almayan,hastalık hastası biri olursun.Eğer elin ayağı tutuyorsa yani önemli hastalığın yoksa biran önce hayata atılmaya başlamalısın.Gerekirse psikolojik destek al benimde yıllar önce 1,5-2 ay dışarı çıkmadığım zamanlar olmuştu.İnanılmaz derecede mutsuzluk ve özgüven eksikliği yaşamıştım.Zaten bir iki kere çıkıp dışarıda takılmaya başladın mı herşey düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam asıl anca şok etkisiyle kurtarır burada durursa zor toplum sıkıntılı bizim çünkü tahamülü yok toplumun kimsenin kimseye saygısı yok.

Edit:eğer doğruysa bir kursa yazıl hem sosyalleşirsin hem de birsey öğrenmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf -- 29 Ağustos 2014; 6:06:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kötü csb, Şizofrenler asla öyle olduklarını kabul etmez. Dediğin kadar kötü olan birisi dışarıya kaçak sigara almaya çıkamaz. Askerlikte çürük raporu meselesi iyi düşünülmüş ama fazla üzerinde durulmadığında yetersiz kalmış. Sana araştırarak yazmanı ve daha detaycı davranmanı, aynı zamanda olaylar arasındaki çelişkilere dikkat etmeni tavsiye ederim.

puanım 3/10 o'da sazanları oltaya çekebildiğinden dolayı

Orijinalden alıntı: aramızdaki katil

Kötü csb, Şizofrenler asla öyle olduklarını kabul etmez. Dediğin kadar kötü olan birisi dışarıya kaçak sigara almaya çıkamaz. ekerlikte çürük raporu meselesi iyi düşünülmüş ama fazla üzerinde durulmadığında yetersiz kalmış. Sana araştırarak yazmanı ve daha detaycı davranmanı, aynı zamanda olaylar arasındaki çelişkilere dikkat etmeni tavsiye ederim.

puanım 3/10 o'da sazanları oltaya çekebildiğinden dolayı

ne düşündüğün umrumdada değil açıkçası
    şizofreniler tabiki inandıkları kurdukları şeyin gerçek olduğunu kabul eder
    benimde insanlara çok tuhaf gelen gerçeklik dünyam vawr
    bana görede benimkiler gerçek ama bir süre sonra doktorlar,çevrendekiler senin şizofreni olduğuna inandırıyor ve kabul ediyorsun
    veya onların ağzıyla konuşuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiknotlar -- 29 Ağustos 2014; 16:37:13 >

• çalismayi filan denedin mi dostum?

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• birader benden beterleri de varmış ama kusura bakma da bu senin hatan. ben de sosyal fobi hastasıyım ama mücadele verdim yıllarca. hala iyileşmedim ama yol kat ettim. normal sosyal insanların yaptığı herşeyi yaparım dışarda. sevgilim olmadı yada okula gidip toplum önünde konuşma yapamam ama onun haricindeki şeylerde çok da kötü değilim.

bir an önce bilgisayarı bırakmaya ve kilo vermeye bak. seninki çok ağır psikologdan destek de al. spor yap. umarım düzelirsin.

Acilen lütfen,tanrının veya inandıgın herney ise onun aşkına kırın zincirlerinizi.Bende çok iyi bir hayat geçirmedim.14 yaşımda evden kaçtım(babam evlatlıktan red etti) ailemle neredeyse 3 sene hiç bağlantı kurmadım.Şuan az da olsa görüyorum herşeyi mazide bıraktık.
    İnsanlardan korkman konusunda haklı olabilirsin.Ama bu onlarla konuşmayaacgını,utanıp çekineceğini göstermez.İnsanlardan çok kötülükde gördüm çok iyilikde,çok kötülükde yaptım çok iyilikte.
    İnsanların birçoğu kalıplaşmış algılarına uymayanları dışlar ve ezer.Eğer hakkını iyi savunursan tam terzi olur marjinal damgası yersin.Ben sana şöyle böyle ol demiyorum kalbinden ne geçiyorsa özgürce yap ama evde oturup dışarı çıkmadan
    doğayla yüzyüze olmadan özgürlük olmaz.Kimisi insanlarla iyi geçinir.Kimisi tek başına olmayı sever.Sen tek başına olmayı seviyorsan olabilirsin bunda bi sorun yok.sorun aslında içinden geçenleri veya yapmak istediklerini yapamamak.
    Diyeceksin forumda oturmuş bunları yazıyor bu kimki bana öğüt veriyor vs .Bende 12-13 yaşlarıma kadar yanlız bir çocuktum.Ama bu yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü ben olmazdım.(aslında hiçbirimiz bir b!k degiliz ama enazından yaklaşmışız)

En önemliside hayatımızı kişi veya maddelere degilde amaçlara adamak..

• askerden çürük almana sebep olan talihsiz olay neydi? biraz açabilir misin

• Bi hastanedeki psikiatriste git. O sana yön versin

• senin suçun neydi ki 14 yaşındayken baban evlatlktan reddetti hocam? din meselesi filan mı yoksa. düşünüyorum da başka ne olabilir ki. şu an yaşın kaç ailenle görüşüyor musun? Nasıl bir hayatın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PacTyson -- 29 Ağustos 2014; 18:03:29 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.