Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne efsane konu açmışsın, 285 sayfa olmuş. Ahh ahh yıllar oldu ben bu CFW'yi ilk kuralı, ne güzeldi o günler, duygulandım bak.
  • kaç yıl oldu hala 5800a devam hala 2 sene önceki sunriseyi kullnıyorum efsane telefonmuş hakkaten nomadcry sayesinde telefonlar gün gördü sağolsun;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulum dosyalarında cfw yi yüklemek için gerekli jaf emulator yok.Onlarıda ayrı olarak ekleyebilirmisiniz sadece yüklemeye yarayan programları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

Kurulum dosyalarında cfw yi yüklemek için gerekli jaf emulator yok.Onlarıda ayrı olarak ekleyebilirmisiniz sadece yüklemeye yarayan programları.

http://www.dosya.tc/server14/xdV4Rh/jf198.rar.html

şifre:sunrise
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

Orijinalden alıntı: qdry

Kurulum dosyalarında cfw yi yüklemek için gerekli jaf emulator yok.Onlarıda ayrı olarak ekleyebilirmisiniz sadece yüklemeye yarayan programları.

http://www.dosya.tc/server14/xdV4Rh/jf198.rar.html

şifre:sunrise

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

kaç yıl oldu hala 5800a devam hala 2 sene önceki sunriseyi kullnıyorum efsane telefonmuş hakkaten nomadcry sayesinde telefonlar gün gördü sağolsun;)

• öncelikle nomadcry a teşekkürü bir borç bilirim.. uzuuuun yıllar kullandım bu telefonu, hala da kullanıyorum, sağolsun çok iyi bir yazılım çıkarttı, canını sıkanlar oldu çekemeyenler oldu yılmadı üzerinden kaç yıl geçmiş hala cevap veriyor, konusunun ve yazılımının arkasında her ne kadar symbian sisteminde whatsapp kapanmasa da biz böyle sevdik böyle alıştık telefonumuza, herkes sordu senin ekran niye öyle diye :)

son 1 haftadır telefonum durduk yere kapanır oldu, hard format attım, sadece en çok kullandığım 2-3 yazılım kurdum ama yine sonuç değişmedi. ekran kapalıyken sanıyorsunuz tel açık, fakat halbu ki kapanmış... hem nostalji yapayım istiyorum hemde sorunun pilde olup olmayacağını anlamak için v60 sürümüne dönmek istiyorum.. biraz kurcaladım fakat orjinal yazılıma nasıl döneceğimi bulamadım. yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

öncelikle nomadcry a teşekkürü bir borç bilirim.. uzuuuun yıllar kullandım bu telefonu, hala da kullanıyorum, sağolsun çok iyi bir yazılım çıkarttı, canını sıkanlar oldu çekemeyenler oldu yılmadı üzerinden kaç yıl geçmiş hala cevap veriyor, konusunun ve yazılımının arkasında her ne kadar symbian sisteminde whatsapp kapanmasa da biz böyle sevdik böyle alıştık telefonumuza, herkes sordu senin ekran niye öyle diye :)

son 1 haftadır telefonum durduk yere kapanır oldu, hard format attım, sadece en çok kullandığım 2-3 yazılım kurdum ama yine sonuç değişmedi. ekran kapalıyken sanıyorsunuz tel açık, fakat halbu ki kapanmış... hem nostalji yapayım istiyorum hemde sorunun pilde olup olmayacağını anlamak için v60 sürümüne dönmek istiyorum.. biraz kurcaladım fakat orjinal yazılıma nasıl döneceğimi bulamadım. yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler

Aynı kapanma sorunu benim telefonumda var. Sanki whatsup'u kurunca kapanmaya başladı. Bu sabahtan beri 2 defa kapandı.

(Whatsup'u kapatmak için LeStartStop'u kullanabilirsiniz. )

Whatsup'u şimdi telefondan kaldırdım, ilerleyen günlerde kapanma sorunu hakkında yazarım.

• Sorun whatsup'tan değilmiş

Whatsup kurulu değilken yine kapandı açtım ve tekrar kapandı ve yeniden açtım

Pilin şarjı tamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

Sorun whatsup'tan değilmiş

Whatsup kurulu değilken yine kapandı açtım ve tekrar kapandı ve yeniden açtım

Pilin şarjı tamdı.

dün benim telim 4 kez kapandı, dışarıdaydım internet paketim yok, dolayısıyla whatsapp kapalıydı. sorun whatsappta değil yani.. ben whatsapp ı kapamak için "netquin" i kullanıyorum..

navifirm kapanmış, v60 dosyalarını nasıl bulacağım :/ bir de jaf kullanmayalı uzun zaman olmuş v60 a geri dönüşü nasıl yapabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 3 Eylül 2013; 14:42:58 >

• Akşam eve gittiğimde 2 defa yine kapandı üst üste, bende bataryayı söküp takayım dedim, sökmüşken telefondan bataryaya temas eden 3 adet ucu biraz sola doğru kanıttırdım. Şimdilik sorun yok gibi.
  • Uçları yamulduğumdan şimdiye kadar kapanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Ara ara bakıyorum da duygulanıyorum gerçekten.

Emeklerin unutulmaz hocam.

Gerçekten de efsane konu...
  • Vayy be 3 yıl olmuş :) 11 Eylül 2010 da çıkmıştı Sunrise.
    Güzel zaman geçirmiştik sanki :)

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Üstat şu ipuçları bölümündeki, programların linkleri senden rica etsem yeniler misin? Hepsini tek rar dosyasından en azından paylaşsan. Hiçbir yerde bulamadım ben. Eğer hala duruyorlarsa paylaşırsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Bir de unutmuşum ekleyeyim üstat tavsiye programlarını da eklersen çok mutlu olurum. Hepsini tek link yapsan çok makbule geçer. Emeğine sağlık. Tam 3. yılın kutlu olsun sunrise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emz -- 12 Eylül 2013; 13:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Vayy be 3 yıl olmuş :) 11 Eylül 2010 da çıkmıştı Sunrise.
    Güzel zaman geçirmiştik sanki :)

Ne güzel günlerdi. Gerçekten duygulandırıyor eski mesajlar okundukça.

• hala destek vermen burada bulunman güzel şey nomadcry
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_911

hala destek vermen burada bulunman güzel şey nomadcry

Eyvallah hocam.
  • Hocam emegıne saglık yapmıssın bugune getırmıssın bende 5800 ımda 2 seneye yakın kullandım bu yazılımı. Ama şu anda n97 mini var elimde bana sanki yavaş geliyo ayrıca dokunmatıgı hassas degıl gıbı sankı. Bu cfw yi miniyede kurabılıyozmu 5800 la mini hemen hemen aynı dıye bılıyorum klavyesı var sadece farkı o :)
  • 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.