Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
840.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Nomadcry

    Neolacak canım düne kadar abimdin, bugünden sonra da kardeşim oluverirsin. tek kusurun bu olsun. bunca yaptıklarının arasında kaybolur gider. bende bişey zannettim bana enson cevabını okuyunca. ne kusuru işledin diye sormaya çekindim valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 23 Nisan 2012; 23:22:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apollo_17

    @Nomadcry

    Neolacak canım düne kadar abimdin, bugünden sonra da kardeşim oluverirsin. tek kusurun bu olsun. bende bişey zannettim bana enson cevabını okuyunca. ne kusuru işledin diye sormaya çekindim valla

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vlkn9303

    quote:

    Orijinalden alıntı: GsliKahraman

    Bunda özür dileyecek bişey yok..

    nasıl yok, alası var, hakkım haram olsun sana nomad. Bu yazdıklarında da samimi olduğuna inanmıyorum, anladığım kadarıyla bu yazında bir yanlış anlaşılmanın küçük bir kıvılcımdan yalan alevine dönüştüğünü anlatmaya çalışmışsın, ama öyle değil, sen sürekli yaşını üstüne basa basa söyleyip insanları ezdin, sana öyle doluyumki 10 sayfa dolusu yazı yazabilirim. Ama yazmayacağım. Yazılımını iyi kötù kullandık zamanında, hakkım helal ama sana sinirim MAXİMUM.
    (mobilden yazıyorum hatalar olduysa affola)

    hocam abartmışsın sanki biraz yazmış özür dilemiş işte hata yapmış geçte olsa farkına varmış helal olsun 17 yaşında biri bu kadar iş yapmış




  • Konu Dışı'nda belli oluyordu lan 40 yaşında adam ne biçim smileyler kullanıp mesaj yazıyor diye meğer benden küçükmüşsün
    Kaç oluyor şimdi 18 lise son 17 lise üç mü? Yaşına rağmen iyi işler çıkardın aferin ben olsam apple'a yönelip app yapıp parayı kırarım ovi store a yönelip yabancılara göre app yaparım uğraşmam milletin hayır duasını alacağına geleceğine yatırım yap tabi hayır duasıda insanı çok ileri götürür fakat kendininde adım atması gerek insanın
    ilerde çok küfredersin harcadığın zamana ona göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discount Specialist -- 23 Nisan 2012; 23:47:25 >
  • Şimdi burada öfke kusarken hak hukuk laflarıyla nağra atan arkadaşlar, kefenin bir tarafına kendi hakkınızı diğer tarafına bu arkadaşın sizin üzerinizdeki hakkını koyunda bir tartın bakalım terazi kimden tarafa dönecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    Beni seviyorsanız, size yardımım dokunduysa okuyun lütfen.

    Evet artık bunları hepinizin bilme vakti geldi. Çok geç bile kaldım. Çok geç… Söze nasıl başlayacağımı biliyorum. Açık açık herşeyi anlatacağım. Bilmiyorum bugüne kadar buralarda nasıl dolaştığımı. Daha önce defalarca kez çeşitli şekillerde ima ettim ama olmadı kimse anlamadı. Ya da anladı birşey demedi. Benim burada size elbet yardımım dokunmuştur. Elbet mesajlarımdan, konularımdan yararlanmışsınızdır. Bugüne kadar bana binlerce PM geldi, binlerce. Hepsini cevapladım Allah var yukarıda bana sorulan her mantıklı soruyu cevapladım. Bir konu açıp arkasını boş bırakmadım. Ama insanlar beni yanlış tanıdı. Yazım tarzımdan dolayı, üslubumdan dolayı büyük biriymiş gibi algılandım. Başka şeyler de var. Size tüm hikayeyi en başından anlatmam gerekiyor. Öncelikle ben 17 yaşındayım. 38 değil. Ben bu foruma şu yüzden üye oldum. Kamera almamız gerekiyordu. Bu forumu babamla beraber uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyorduk .En sonunda babam şuraya üye yap beni konu açalım tavsiye isteyelim dedi. İşin yanlış tarafını en başta yaptım. Babam üye oluyor diye doğum tarihine onunkini girmiştim. Babam hiçbir yerde gerçek yaşını göstermez. Yaşını biraz küçültmüştüm. İlk zamanlarda isim olarak da babamın adı yazıyordu. Neyse üye olduk, bayağı yardımcı olanlar oldu kamera konusunda. Kararımızı verdik gayet de memnun kaldık. Herkes gibi yavaştan mesaj atmaya başladım buraya. Çok şey öğreniyordum. Bir süre sonra ciddi ciddi mesaj yazmaya konular açmaya başladım. Yeterli bilgi birikimim zamanla oluşmuştu ve artık insanlara yardımcı oluyordum. Ancak ben gerçek doğum tarihimi girmemiştim hala. İsmimi değiştirmiştim keşke o sırada gerçek doğum tarihimi de girseydim.

    Benim için dönüm noktası 5800 için yaptığım Sunrise adlı CustomFirmWare (CFW=modlanmış yazılım) oldu. Hiç tahmin etmesem de bu yazılımım o kadar çok sevildi, o kadar çok ilgi gördü ki günlerdir değil aylardır DH’ın Popüler Konular listesinden düşmedi. Ne olduysa birkaç gün içinde oldu zaten. Sevdiğim saydığım bir üye profilime girmiş ve doğum tarihimi dikkate almış ve bana Emin abi diye hitap etmeye başladı. Bu anlamsız bir şekilde yayıldı bir süre sonra Sunrise konusuna giren herkes bana Emin abi diye hitap etmeye başlamıştı. Ben ilk zamanlar bir tepki vermedim. Aptal kafam, nereden bilebilirdim ki ben böyle olacağını. Bir ara Sunrise’ın güncellenmesi gerekti. Ama o zamanlar tatildeydim ve foruma girme şansım yoktu. Yapması gerekenleri ben o arkadaşa anlattım sağolsun o kadar uğraştı DH şifremi de verdim o kadar güveniyordum o abime. Gerçekten de konuyu güzel bir şekilde düzenledi istediğimden de iyi yaptı. Ancak konunun birkaç yerine içinde “ Emin abi “ geçen cümleler serpiştirdi. Bu Emin abi olayı başlarda hoşuma gitmişti. Ancak birkaç güne kalmadan rahatsızlık duymaya başladım. Doğum tarihimi gizlemiştim akabinde. Sunrise konusundan değil de başka konulardan beni hiç tanımayan insanlar, doğum tarihimi hiç görmemiş insanlar da yazım tarzım, kullandığım üslup vs. nedeniyle beni kendinden yaşça büyük olarak görüyor ve bana üstad, hocam, abi gibi sıfatlarla hitap ediyorlardı. Yazılarımı böyle yazmamın sebebi kendimi büyük göstermek falan değildi. Asla da olmadı. Ben her yerde böyleyim, diğer sanla mekanlarlarda da, arkadaşlarla da MSN’de de böyledir benim üslubum. Doğum tarihimi gizlemem bir halta yaramamıştı yazım tarzım zaten beni 30 küsür yaşında biri gibi gösteriyordu. Ama ben ne yapabilirdim ki, elimde değildi, istemesem de böyle yazıyorum ben yazılarımı.

    1.5 yıl geçti Sunrise toplam 30.000 kez indirildi. Türk forumlarında en çok indirilen ve en çok olumlu feedback alan CFW oldu. 280 küsür sayfaya ulaştı ve yüzlerce telefonun ana konusunun sayfa sayısını bile geçti. Sürekli çalındı her yerde yayınlandı millet bu CFW’yi kendi nick’iyle insanlara sundu. Tek bir şey demedim kalbime gömerim o zaman dedim.
    Hala daha , günde en az 10 PM ( soru) geliyor. İnsanlar sürekli sorular soruyorlar. Türkiye’de birbirinden farklı alanlarda en kapsamlı SSS konularını hazırlıyorum. Ve açtığım konunun sürekli takipçisi oluyorum. İnsanlar sürekli teşekkür ediyor. Daha ne isteyeyim. ( Belki bundan sonra bazıları bana beddua edecek. ) İnsanlar defalarca kez bağış teklif ettiler kabul etmedim. Bu işi para için yapsaydım versiyon başına 2560 kez toplamda 30.000 kez indirilen Sunrise sayesinde, ( her üyeden 0.99 dolar alsaydım ) şu yaşımda paçayı yırtmıştım yaşıma göre zengin bile olabilirdim. Ama yüzüm yoktu buna. Ben farklı bir kimlikle dolaşıyordum etraflarda. Gerçek kimliğimle dolaşsaydım bile asla bu işi para için yapmazdım. İnsanlara yardımcı olmak için boşu boşuna üç dört kere banlandığım zamanlar oldu. Evet ilk zamanlar babam kullanıyordu bu üyeliği ama ben burayı sevmiştim alışmıştım buralara. Onlarca kişinin hayır duasını almıştım. Belki de şu saatten sonra bana küfredenler olacak. Olsun, olabilir, bu da bana koyabilir. Yanlış yaptım bunu aylar önce söylemeliydim ama nereden bilebilirdim ben böyle olacağını. Hala daha beni tanımayan insanlar yaptığım paylaşımlar nedeniyle istemdışı bana üstad, hoca vs. diyorlar.

    Yakın zamana kadar babam benim üyeliğimle ara ara mesajlar yazmaya devam etti. Tiguan konusundaki, otomobil bölümündeki mesajlar konular ona ait. Arabayla kötü bir kaza yapmıştık o mesajların bazılarını da babam yazmıştı. Kendimi hep böyle avuttum forumda yüzlerce üye var kendini büyük gösteriyor ben göstersem nolcak diye. Zaten ara ara babam da yazıyor nolcak dedim. Çok yanlış. Yanlış yaptım. Babam kendine üyelik aldı artık benim üyeliğimden yazmıyor.

    Bu olayı ilk @ rds nick’li forumumuzun root admin’ine anlattım. Serkan abi ( @ rds ) sağolsun çok yardımcı oldu bana. Kendisi de çoğu kişinin dediği gibi hiç de sert biri değil bunu da görmüş oldum. Onun sayesinde gaza geldim. Bunu yapmak yemiyordu açıkçası.

    Bu nick’in mesajları elbet size yardımcı olmuştur. Yazdıklarımın ve yaptıklarımın elbet size bir yardımı dokunmuştur. Çok özür dilerim hepinizden. Yüzünüze bakmak için önce bir yüzümün olması gerek. Bu yaptığım yüzsüzlüktü. Burada olmaya bile hakkım yok. Herkes hata yapar ben de yaptım. Ama asla isteyerek değil. Beni affeder misiniz bilemem. Biliyorum bu mesajımdan sonra hakaret edenler de olacak. Haklısınız da. Zararın neresinden dönsem kar. Bir yıl gecikmeli de olsa bu mesajı yazdım sonunda. Bundan sonra aklınızdaki yerim değişir mi bilem. Bana abi amca diyen abilerim, amcalarımdan özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Bunu daha önce belli iletilerde ima etmeye çalıştım ama kimse anlamadı ya da anladı yorum yapmadı. Bilemem.

    Evet 5800 için Türkiye’nin en çok indirilen CFW’sini 17 yaşındaki bir liseli yaptı. Onca soruya cevabı bu liseli verdi. Hazırlaması saatler, yerine göre günler süren SSS konularını bu velet hazırladı. Bugüne kadar toplamda 13.467 tane PM ( soru ) cevapladı. Üyeliği süresince bu kadar fazla PM cevaplayan nadir üyelerdenim sanırım. Bunların hepsini 38 yaşındaki biri değil, maalesef 17 yaşındaki bir liseli yaptı. Keşke baştan beri gerçek doğum tarihimi kullansaydım. Babamın etkisinde kalmasaydım. İnsanlar bunların hepsini şu liseli yapıyor vay be helal olsun derlerdi belki de. Daha iyi olurdu benim için. DH benim sanal ailem. Aileme istemeyerek de olsa yalan söyledim.

    Beni tanımayan birisi okuduysa bu mesajı, büyük ihtimalle ona garip gelmiştir. Ne var bu kadar abartacak diyordur. Ama öyle değil aksine az bile yazdım. Beni tanıyan halimi anlar.

    Saygılar, NomadCRY.


    Merhaba, öncelikle belirtmeliyim ki bu başlığı takip etmiyorum ve bu yazdıklarınıza tesadüfen rastladım.

    Bu yazdıklarınızı neden yazdınız, neden böyle bir patlama noktasına geldiniz bilemiyorum ve açıkçası önemli de değil. Benim asıl dikkatimi çeken 17 yaşında bir gencimizin açık yüreklilik ile yazdığı bu satırlar oldu... Kelimenin tam anlamıyla "akıl yaşta değil baştadır" atasözümüzün bu kadar canlı bir örneğine daha önce hiç rastlamadım. Ayrıca forum geçmişimde böylesine takdir edebileceğim çok fazla üye ile de karşılaşmadım. Ben 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar gerek üniversite çevremden gerekse şehir dışında çalışmamdan dolayı birçok insanla karşılaştım... Ama şu anda görüyorum ki 30-40 yaşında içi boş insanlar olduğu gibi sizin gibi 17-18 yaşında insan olma yolunda büyük adımlar atmış olanlar da var.

    Sözü çok uzatmama gerek yok. Bu dürüstlüğünüzden ve cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim. Eminim bu mesajınızı okuyacak birçok forumdaşımız sizi takdir edecektir.

    Sunmuş olduğunuz/olacağınız değerli katkılarınız için teşekkür eder, devamını dilerim.

    İyi forumlar.




  • NomadCRY bir hatayla birlikte devamını getirmenle kendine sanalda yeni bir kişilik oluşturmuşsun bu senin kendi hayatınla ilgili bizi ilgilendirmez. Bu forumdakileri paylaşımların, yardımların yaptığın işler ilgilendirir. Çok iyi işler çıkardığını görüyorum imzamdaki konu da sana ait. Açık sözlü davranışından buradan sonra yılmaman, aynı şekilde işlerine devam etmeni temenni ederim.
    Karakterin, kişiliğin ile ilgili yorum yapmak yanlış olur o yüzden bir şey demiyorum ancak dediğim gibi yaptığın işler için yorum yapabiliriz.
  • hiç gerek yok insanın özeli kendisini ilgilendirir.sen bu yaşta bunları yapıyorsan sana helal olsun derim herzaman.içini rahat tut.hak yememişsin birşey yapmamışsın bunun için bukadar sıkılmana gerek yok.ama yinede açıklama yapıyorsan buda senin düzgün karakterini gösterir.
    bende senin cfw ni kullanıyorum ve çok memnunum.başarılarının devamını dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCCe

    Merhaba, öncelikle belirtmeliyim ki bu başlığı takip etmiyorum ve bu yazdıklarınıza tesadüfen rastladım.

    Bu yazdıklarınızı neden yazdınız, neden böyle bir patlama noktasına geldiniz bilemiyorum ve açıkçası önemli de değil. Benim asıl dikkatimi çeken 17 yaşında bir gencimizin açık yüreklilik ile yazdığı bu satırlar oldu... Kelimenin tam anlamıyla "akıl yaşta değil baştadır" atasözümüzün bu kadar canlı bir örneğine daha önce hiç rastlamadım. Ayrıca forum geçmişimde böylesine takdir edebileceğim çok fazla üye ile de karşılaşmadım. Ben 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar gerek üniversite çevremden gerekse şehir dışında çalışmamdan dolayı birçok insanla karşılaştım... Ama şu anda görüyorum ki 30-40 yaşında içi boş insanlar olduğu gibi sizin gibi 17-18 yaşında insan olma yolunda büyük adımlar atmış olanlar da var.

    Sözü çok uzatmama gerek yok. Bu dürüstlüğünüzden ve cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim. Eminim bu mesajınızı okuyacak birçok forumdaşımız sizi takdir edecektir.

    Sunmuş olduğunuz/olacağınız değerli katkılarınız için teşekkür eder, devamını dilerim.

    İyi forumlar.


    İşte gerçektende hakkıyla yazılmış bu yazının altına cevap olarak yakışabilecek bir cevap
    Telefonu aldıktan 3 gün sonra yükledim ve şimdiye kadar yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım bu yazılım bana göre en iyisi ve bu hep böyle kalacak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 24 Nisan 2012; 1:12:09 >




  • Helal olsun kardeşim . Ama artık YGS / LYS çalışma vakti.
  • Şu anda yazmak istediğim o kadar çok şey var ki, ne yazsam bilemiyorum, özelden de yazmak istemiyorum; tabi ki bu itiraftan sonra herkesin düşünceleri birbirinden farklı olacak, yani ben bunu anlayamıyorum, işin ucunu başından kaçırmışsınız sayın NomadCRY fakat böyle davranmaya devam etmiş olmanız evet insana gerçekten koyuyor. Ben bakın 22 yaşındayım, hiçbir zamanda kimseye saygımı bozmadan davranırım, bunu öğrenmiş olduğum için size olan saygım değişmicek tabi ki, fakat benim sizi ne kadar sevdiğimi, saydığımı ve yakınlığımı düşündüğümde insan kendini aşağılanmış hissediyor, benim hatırladığım kadarıyla burda evli ve çoçuklu olduğunuzdan bahsettiginizi, işinizden bahsettiğinizi hatırlıyorum, şu anda neler olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum, belki bu yazdıklarınızda doğru değil.. Ben şu anda çok sevdiğim bir abimi kaybettim, evet geçte olsa dürüst davranmanız, bazı şeylerin farkına varmanız, insanları doğruyu anlatmanız çok güzel, eğer yazdıklarınız doğruysa ve bu yaşınızda bu işlere bu kadar el atıp bunları yapmışsanız sizi tebrik ediyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda daha başarılı işler yaparsınız. Emin abiyi gercekten özlicem..




  • hakikaten 5800ı adam yapan kişine olursa olsun kral bence ama salla forumu otur ders çalış güzel bi yere git yeteneğini harcama
  • Olaya bak 5800 kullanmıyorum diye bakmıyodum konuya adam milletle uğraşa uğraşa şizofren olmuş
  • Çoğu kişi belkide yaşını 38 zannettiği için sana abi diyordu. Ama ben sana yaşından değil, bilgilerinden dolayı abi dedim hep. Böylede devam edecek abi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. TahacKer

    Çoğu kişi belkide yaşını 38 zannettiği için sana abi diyordu. Ama ben sana yaşından değil, bilgilerinden dolayı abi dedim hep. Böylede devam edecek abi.

    vayyy
  • 5800 adam olduysa sayende oldu takma kafana olur öyle insanız hata yapma lüksümüz her zaman var sonuçta özür yazısıda yazmışsın. Bu yaşta bu kadar bilgiyle profesyonel coder olman gerek. Sınavlarında başarılar...

    Abin
  • Hakkım helal-i hoş olsun.

    Yalanla devam etmek yerine yalandan dönüp büyük bir fazilet örneği göstermiş olman saygı verici bi haslet olsa gerek..

    Hakkım helal-i hoş olsun.
  • @NomadCRY'a

    Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Sahi mi? Yani, sayısız günahlar işlediğim halde, hiç günah işlememiş sayılacağım öyle mi?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Ciddi misiniz? Oysa, bana kalsaydı, ben kendimi bile bu kadar kolay affedemezdim. Dostlarımdan bile öyleleri var ki, bir hata ettim diye beni defterden sildiler. Artık görüşmüyorlar. Ben de çoğu arkadaşıma ilk hatasını görür görmez küstüm. Hiç hata etmemişler gibi davranmam çok zor onlara. Oysa siz...

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Daha önce tövbe etmediğim günahlarım da var benim. Özür dilemeyi unuttuğum hatalarım var. Yanlış olduğu halde, yanlışlığını kabullenmediğim bir sürü yanlışım var.

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Nasıl yani? İçimde azıcık bir pişmanlık olsa bile, özür dilemiş mi sayılıyorum? Dilime varmayan içimdeki “ah!”lar da tövbe diye mi kabul ediliyor? Yüzümün kızarması da… Öyle mi?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Ben... Şimdi... Tövbe etsem... Olur mu ki? Yani, şimdi hatırladıklarım için özür dilesem hepsine tövbe mi etmiş olacağım? Hepsinden affedilebilir miyim sahiden?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Doğru ya, “hiç günah işlememiş gibi” diyorsunuz. Hiç günah işlememiş gibi olmak için hepsinin bağışlanmış olması gerekli. Hımm; anladım. Peki, ya yeniden günah işlersem? O zaman sözümden dönmüş olacağım. İyice günaha dalacağım. En iyisi, en sonunu beklemek özür dilemek için.

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -O günahtan da tövbe edebilirim yani.. Özür dilemek için her zaman fırsatım var demek! Ama neden bu cömertlik? Niye bu kadar bağışlayıcılık?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Sevildiğimi bileyim ha! Hata edebileceğim baştan biliniyordu ama yine de var edildim. Günah işleyeceğim belliydi ama yine de nefes veriliyor bana. Özür dilerim umuduyla.. Her sabah güneş, ben özür dilerim belki diye mi geliyor dünya ufkuna? Yeter ki, özür dileyecek içtenlikte olayım. Huzura geleyim. Günahsızlığıma güvenip huzurdan kaçmamdan ise, günah vesilesiyle de olsa huzura gelmemi iyi bir şey sayıyorsunuz. Boynumu bükmem, mahcup olmam, gözlerimin yaşarması bu kadar mı önemli sizin için? Günahsızlıktan bile önemli ha!

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -İçimde bir ateş bir ateş ki, hiç sormayın! Yanıyor, yakıyor. Yanıyor, yakıyor. Söner mi, dersiniz?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Hiç günah işlememeye içten niyetlenirsem olur öyle mi? Ama şaşırırsam başka.. Unutsam da yeni imkânlar var önümde. Kredim bitmiyor hemen. Yeter ki o içtenliği bir an hissedeyim. Yani, hiç günahsız bir bebek gibi, hiç hatasız bir dost gibi tatlı bir mahcubiyetle yaşamamı istiyorsunuz. Beyaz bir sayfayı hiç kirletmeme ihtimamını kuşanayım yeter; öyle mi?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Özür diliyorum Rabbim... Bin özür; milyonlar özür... Çok utanıyorum; çok mahcubum. çok, çok... N’olur, affet beni, affettiğini bildir. Affedildiğimi hissedeyim. Söz veriyorum (veriyorum mu ki?) bir daha asla! Bir daha asla, bir daha asla, bir daha asla, bir daha asla...

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Hiç günah işlememiş gibi mi gerçekten?.. Yani, günah işleyip de affedilmiş bile değil. Sanki hiç işlememiş gibi! Hiç! Hiç! Hiiççç! Affedildim mi şimdi? Yeni baştan adam sayılıyorum ha! Sıfırdan başlıyorum demek!

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Hatalarım hiç yüzüme vurulmayacak demek! Hatırlatılmayacak bana. Unutturulacak. Hatırlayıp da utanmayayım diye. Hatırladığım olursa da, içimdeki sızıyla bir daha özür dileyeyim diye. Defterimden de silinecek, hafızamdan da. Hatta, affedildiğimi bile hatırlamayacağım. Ne güzel bir bağışlama bu. Bağışlayan, bağışladığını bağışladığına fark ettirmiyor bile.

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Hiç günahsızlar nasıl yaşarsa, öyle mi yaşamam gerekiyor bundan böyle?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Efendim?

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Sesiniz, sesiniz, ne güzel sizin! Bir daha söyleseniz! Bir daha! Sözünüzden de güzel sesiniz. Müjdenizden bile tatlı söyleyişiniz. N’olur, bi’daha konuşsanız!

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Yüreğime su serptiniz! Ne kadar serinledim bir bilseniz.

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Efendim, siz ne güzel müjdecisiniz! Fakiri sevindirdiniz.

    -Tövbe eden, hiç günah işlememiş gibidir.

    -Efendim, Siz.. Siz.. Siz... Siz... Siz... Ne güzel elçisiniz! Niye buraya kadar zahmet ettiniz? Ah!

    Senai Demirci




  • Defalarca Emin abi diye hitap ettiğim yardım istediğim birinin benden 3 yaş küçük çıkması biraz şaşırtıcı geldi bana.Kendimi de geçtim forumda 30 yaşındaki insanlar abi diyordu sana sen hatanı anlamışsın keşke daha önce izah etseymişsin durumu.

    Yaptıklarından,yardımlarından dolayı sana çok minnettarım 5800'ımı adam eden yazılımla senin sayende tanıştım telefonumu satana kadar da kullandım.Benim sende ne hakkım olacak.Asıl sen helal et o kadar yazılımını kullandım.
  • NomadCRY yada Emin yazını okurken aslında yaşım 17'yi gödrüğümde resmen o rly??ifadesi oluştu suratımda.Olsun en azından bu işi parayla yapmadın:Yazım tarzında da 17 yaşındaki birinin gibi durmuyordu zaten.Arkadaşlar bu yazılımı kim yaptı deyince dh'den emin abi diyordum.Artık onlarada ufak bir düzeltmeyle söyleriz ne olacak

    Yazılım konusunda bence kedni aşmışsın.5800'larımızın adam olmasında büyük emeğin var.Ben hakkımı sana helal ettim.Forumdaki engin bilgilerinden halen birçok kişi yararlanıyor.Doğru söylemen genede güzel emin abi
  • 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.