Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
881.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Bak gravis V2.2 de klavye dışında bir şeye dokunmadım.Buradan ne anlıyorsun çok merak ediyorum

Emin hocam ben klavye değişikliğinden başka bi değişiklik yaptığını iddia etmedim zaten. Şimdi durduk yere polemik yaratmanın alemi yok, rookie bi adam olmadığımı da biliyorsun

Orijinalden alıntı: orkun85
    Sunrise 4 * 3 Normal Menü +sensöre bağlı otomatik klavye+C6 JAVA MSN FACEBOOK_Fix_By_Orochi eklidir.Messenger,facebook çalışmaktadır.Java yüklenmesine gerek yoktur.

http://www.multiupload.com/1Z8WG8FAEX

sanırım c6 ya geri dönme zamanı geldi yarın bu şekli ile sunriseyi deniyeyim kendi cfw mi düzenleyene kdar tşkler nomad sunrise için ve tşkler orkun bu şekilde düzenleme için

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: mfs776

http://img267.imageshack.us/img267/6930/scr000010w.jpg şu resimdeki font nedir hocam

Equinox

elinde varsa mmkünse paylaşabilirmisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

quote:

Bak gravis V2.2 de klavye dışında bir şeye dokunmadım.Buradan ne anlıyorsun çok merak ediyorum

Emin hocam ben klavye değişikliğinden başka bi değişiklik yaptığını iddia etmedim zaten. Şimdi durduk yere polemik yaratmanın alemi yok, rookie bi adam olmadığımı da biliyorsun

Tamam öyle birşey demediğini biliyorum ama dışarıdan başkası ouyunca öyle anlaşılıyor bunu demek istedim ben yanlış anlama.Polemik yaratmak gibi bir amacım da yok.Kusura bakma

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85
    Sunrise 4 * 3 Normal Menü +sensöre bağlı otomatik klavye+C6 JAVA MSN FACEBOOK_Fix_By_Orochi eklidir.Messenger,facebook çalışmaktadır.Java yüklenmesine gerek yoktur.

http://www.multiupload.com/1Z8WG8FAEX

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/160319/CA836F6A53804DDB9643136379DBF139.jpg

local://upfiles/160319/CA836F6A53804DDB9643136379DBF139.jpg

local://upfiles/160319/C260188B85F1433FBC6A8ACBBD1778DB.jpg

sanırım c6 ya geri dönme zamanı geldi yarın bu şekli ile sunriseyi deniyeyim kendi cfw mi düzenleyene kdar tşkler nomad sunrise için ve tşkler orkun bu şekilde düzenleme için

Ben teşekkür ederim.Birazdan yeni versiyonu yayınlayacağım.Onu bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

@baxi sys\bin dizinine atıyorsun sanırım(klavye modunu diyorsan)
    gravis ben geriden takip ediyorum 5'in sonundayım tadını çıkararak izliyorum

Eyvallah sentez bır de cfc ısmı nereden degısıyor bılıyormusun ben orochının paylastıgı ham bır dosyayı bıraz degıstırıp gelıstırdım 3 aydır felan onu kullanıyorum ısmınıde kendıme ozgu yapıp cfc ısını kapatayım dıyorum artık :)

Kardeş 3 aydır CFW kullanıyorsun ve hala CFW'ye CFC diyorsun. CFW bile modlamışsın nasıl hala CFC diyorsun anlamıyorum

resource/versions/product buradan değişiyor.

hangi 3 ay ta birolla fatih ın cfw lerınden berı buradayım yuh artık ılk kez gırıp yazsam neyse senle 100 defa mesajlastık belki bu zamana kadar el sürçmesı olmuş bellı zaten cfc benım ısımle ılgılı bır terım ordan ıkısı bırbırıne karısıyor bazen

Neyse hallettım ben diğer arkadaslar yardımcı oldu
    ayrıyetten sanada cvp ıcın teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 25 Ocak 2011; 20:25:33 >

• yarına kadar zaman var
    misafirim var gizli gizli telefondan giriyom
    sen yayınla kendime göre bi kaç yerini değiştirir yüklerim
  • V2.3'deki değişiklikler

- Orochi'nin moduyla Facebook widget'ının çalışması için Facebook sitesine girip indirmeniz gerekmeyecek.Her türlü yerden indirdiğinizi kurabileceksiniz.
    - Efektler değişti.Şu ana kadar ki en çok sevilen Sunrise efekti eklendi.Hatırlayacak olanlar vardır efektler V1.2'ye ait.
    - Bazı kişilerde fotoğraflarda kaydırma yaparken donma oluyordu bazılarında donma olmuyordu bu sorun giderildi.
    - Orochi'nin moduyla MSN'in tüm sürümleri sorunsuz çalışacak.
    - Çoğu programın kurulamama sorunu düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 25 Ocak 2011; 20:44:09 >

V2.3'deki değişiklikler

- Facebook widget'ının çalışması için Facebook sitesine girip indirmeniz gerekmeyecek.Her türlü yerden indirdiğinizi kurabileceksiniz.
    - Efektler değişti.Şu ana kadar ki en çok sevilen Sunrise efekti eklendi.Hatırlayacak olanlar vardır efektler V1.2'ye ait.
    - Bazı kişilerde fotoğraflarda kaydırma yaparken donma oluyordu bazılarında donma olmuyordu bu sorun giderildi.
    - MSN'in tüm sürümleri sorunsuz çalışacak.

Ne Zaman Geliyorrrrr :)

• nomadcry güzel çalışmalar emeğine sağlık.. yukarıdaki resmi ben kendi telefonumda arka plan olarak kullanmaya bayılıoum.. eminimki tam olarak menu uygulumalarında da güzel duracaktır. o tarz bir çalışman olursa aklında olsun belki değerlendirirsin.. ii çalışmalar

Orijinalden alıntı: dewr

nomadcry güzel çalışmalar emeğine sağlık.. yukarıdaki resmi ben kendi telefonumda arka plan olarak kullanmaya bayılıoum.. eminimki tam olarak menu uygulumalarında da güzel duracaktır. o tarz bir çalışman olursa aklında olsun belki değerlendirirsin.. ii çalışmalar

Çok beğendim resmi

quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

quote:

V2.3'deki değişiklikler

- Facebook widget'ının çalışması için Facebook sitesine girip indirmeniz gerekmeyecek.Her türlü yerden indirdiğinizi kurabileceksiniz.
    - MSN'in tüm sürümleri sorunsuz çalışacak.

Ne Zaman Geliyorrrrr :)

Birazdan upload a başlayacağım.Ortalama 1 saat.

quote:

Orijinalden alıntı: fzt_66

bu msn problemi orochinin moduylamı çözülecek yeni versiyonda?

Evet

• Ben de deneyeyim istedim bu Sunrise'yi fakat aklımda birkaç soru işareti var.

Şu an telefonumda yazılım sürümü: V51.0.006 gözüküyor. V52'ye güncelleyemiyorum. Telefondan denedim olmadı. Nokia Software Updater ile denedim olmadı. Ovi ile denedim olmadı. Acaba bu işlemleri yaparken telefon V52'ye otomatik geçiş yapıyor mu?

Orijinalden alıntı: Finsternis

Ben de deneyeyim istedim bu Sunrise'yi fakat aklımda birkaç soru işareti var.

Şu an telefonumda yazılım sürümü: V51.0.006 gözüküyor. V52'ye güncelleyemiyorum. Telefondan denedim olmadı. Nokia Software Updater ile denedim olmadı. Ovi ile denedim olmadı. Acaba bu işlemleri yaparken telefon V52'ye otomatik geçiş yapıyor mu?

Evet direk geçiş yapıyor. Yalnız birazdan yeni versiyon gelecek onu bekleyin boşuna indirmeyin

Orijinalden alıntı: visivo

nomadcry kusura bakmazsan birşey sorucam 2.2 en kapsamlı cfw ise 2.3 ne oluyor

Ben daha iyisini yapna kadar en iyisi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

nomadcry kusura bakmazsan birşey sorucam 2.2 en kapsamlı cfw ise 2.3 ne oluyor

Ben daha iyisini yapna kadar en iyisi bu.

iddaalı cfw leri severim kötüde çıksa bir heyecan yaratıyor

• tam son versiyonu indirecektim ki bir yeni versiyon daha gelecekmiş
    Hadi bekliyoruz,eline sağlık kardeş
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.