Şimdi Ara

10 yaşındaki ressam, milyoner oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngiltere'de, "Minik Monet" lakaplı bir ilkokul öğrencisi, tablolarıyla 4.4 milyon lira kazandı.

İngiltere'nin Norfolk kentinde yaşayan 10 yaşındaki Kieron Williamson adlı çocuk, yaptığı birbirinden başarılı manzara tablolarıyla şimdiden dahi bir ressam olma yolunda ilerliyor.
    Ailesine ev aldı
    İlkokul öğrencisi olan Kieron'un, tablolarından şimdiye kadar 1.5 milyon sterlin (4.4 milyon TL) kazandığı belirtildi. En son geçtiğimiz hafta 20'den fazla tablosunu 20 dakika gibi bir sürede açık artırmayla satan minik dâhinin eserlerine dünyanın dört bir yanından yoğun bir talep var.
    Önümüzdeki yıl profesyonel eğitmenler eşliğinde çalışmalarına devam edecek olan Kieron, kazandığı paralarla ailesine yeni bir ev de satın aldı. Aile çevresinde ve arkadaşları arasında, ünlü Fransız ressam Claude Monet'ye nispetle "Minik Monet" olarak anılan Kieron'un annesi Michelle ve babası Keith de onunla gurur duyuyor. Oğullarının ilk kez 2008'deki bir kır gezisinden sonra manzara resimleri yapmaya başladığı anlatan Williamson çifti, onu tamamen serbest bıraktıklarını anlattı. Anne Michelle, "Resim yapmadığı zamanlarda tamamen normal bir çocuk. Futbol oynamayı çok seviyor, arkadaşlarıyla da vakit geçiriyor" dedi. Uzmanlar tarafından geleceğin önemli ressamlarından biri olarak gösterilen Kieron'un tablolarının şimdiye dek ABD, Kanada ve Japonya'dan bile müşteri bulduğu belirtildi.

Kaynak

Okuldaki resim derslerine önem vermediğime pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 20 Temmuz 2013; 1:28:24 >

• Ya şöyle şeyler paylaşmayın.Kendimi acayip ezik hissediyorum:(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuktan sen şimdiye kadar neyi başardın bakışı sezdim
  • biz yapsak bune derler
  • monetin çizdiği resimlerden iyi bence :D
  • Hayır resimlerini merak ettim, SS yok mu ya? Nedir bu resimlerin sırrı da bu kadar para ediyo? Çok mu gerçekçiymiş?
  • bizde hala burada ''beyler zenginlik 'bugu buldum ' konularını okuyalım. Adam bulmamıs bugunu çıkarmıs.
  • Biz de bi baltaya sap olaydık eyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

Ya şöyle şeyler paylaşmayın.Kendimi acayip ezik hissediyorum:(((

Bazı şeyler vardır doğuştan olur onu geliştirirsin ama hiç yoksa zorlama dostum

Ah be bizde ayda 1-2 milyar maaş alır mıyız diye kafa patlatalım
  • gercekcilikle ne alakasi var resim sacma sapan seyler cizme sanatidir sen bakma mona lisa filan cizdiklerine o zamanlar fotograf makinesi yokmus.sen hic picasso van goh dali resmi gormedin galiba.dedigim gibi sacma sapan seyler cizip gorenlerin bundan bir anlam cikarmasidir.bir resim galerisine gittiginde yanindakine ressam bu resminde insanoglunun bitmez acligini anlatmaya calismis dersin bak ne guzel new york resmi aynisi olmus demezsin.ressam meshur ve olu olursa resmi deli para ediyor ne oldugu onemli degil.asagidaki gorecegin resmi bu forumdaki herkes cizer ama bu parayi vermezler.masmavi bir tablo ortasinda beyaz bir cizgi var kafasi mi guzelmis yoksa bisi mi anlatmaya calisiyor ben anlamadim.sanatmis peh..

http://www.trthaber.com/haber/kultur-sanat/onement-vi-438-milyon-dolara-satildi-86099.html

• Adam şu resmi 43,8 milyon dolara satmış:

Ama bana göre şununla arasında hiçbir fark yok:

Ben mi sanattan anlamıyorum yoksa bu resimleri alan adamlar mı aptal?

• bi ressamda bana lazım şöyle orta halli olsa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Adam şu resmi 43,8 milyon dolara satmış:

Öauh.(kalın bir ses tonuyla)

-Ressam burada dünyanın çizgiselliğinin yeşil doğa ile birleştirdiktiğini ve doğa bozuldukça çizginin de yamulduğunu anlatmış.(pişkin bir ifade ile)
    +20 lira verem sana be ya?
    -Höau? Dalga geçiyorsunuz herhalde beyefendi..eheh.Liste fiyatı 48.999.999 $
    +Hadi ordan be ya benim mahmut bile çizer be ya hırbo

Bencede çizer Yazıyı neden yazdım bilmiyorum ama bencede saçma bazı resimler.Ama bütün resimler diye genellememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıymalı Makarna -- 20 Temmuz 2013; 1:17:17 >

• pazarlamayla alakalı tamamen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıymalı Makarna

quote:

-Ressam burada dünyanın çizgiselliğinin yeşil doğa ile birleştirdiktiğini ve doğa bozuldukça çizginin de yamulduğunu anlatmış.(pişkin bir ifade ile)

Bencede çizer Yazıyı neden yazdım bilmiyorum ama bencede saçma bazı resimler.Ama bütün resimler diye genellememek lazım.

sen sus köylü

@Captain_Ivy kardeş resmın degerlı olması ıcın cok gercekcı olmasına gerek yok yani gerçekçi olunca resmin degerı artar dıye bı olay yok

• Yav he he kapış kapış gitti resimleri,
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: Kıymalı Makarna

quote:

sen sus köylü

@Captain_Ivy kardeş resmın degerlı olması ıcın cok gercekcı olmasına gerek yok yani gerçekçi olunca resmin degerı artar dıye bı olay yok

Peki resmin değerini arttıran ne burakko efendi.Saçma olması ve eski zamanda çizilmesi mi?

• Resim iş eğitimi bölümünde okuyorum da bu tür eserler cidden oldukça saçma ama yinede bırakın bunlarla oyalansınlar da bize rahat versinler. Sanırım Sanatçının ünüyle alakalı bir durumdur tabiki eski olması da büyük etken. Görsellikten çok koleksiyon parçası olduğu için ilgileniliyor. Böyle şişirilmeyi geçtim bu ülkede önüne taş koyuyorlar zar zor eksik eğitimle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çocuğun çalışmaları da aynı şekilde bazı güçler var bir kişiyi alıp ünlü yapabilir ve eserlerinden büyük karlar elde edebilir

@VagueMan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.