Şimdi Ara

10 TL ye Sinirsiz İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar basliktaki gibi bugün telefoncuya gittim. Böyle bi konusmaya kulak misafiri oldum. Adam in birine internet satmaya calisiyordu. Bende sordum ne dir ne degildir diye. Telefoncu dediki evinde en iyi ceken hatti bize soylusun sana hat cikariyoruz. Onun üstünden programla giriyosun istersen pc den de giriyosun dedi aklima cok yatti. Aylik 10 Yillik 80 TL .
    Nedir bu? İsin astari nedir bilen kullanan duyan varmi? Merak ettim nasil boyle ucuza satabiliyor.

Arkadaslar bedavasini buldum da link koymak sucmu sayfa linkini aticam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressione -- 14 Ekim 2014; 18:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 250 mbdan sonra 64kbps...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Sanmam 10 dk boyunca 720 p video izledim . Oyle olsa zaten anlardim

• Yav muhtemelen bir açık bulmuşlar onu pazarlıyorlar Yarin oburgun açık kapatılır havanı alırsın o fiyata dediğin hızda internet Yasal olarak mümkün değil başına iş açma derim

• arkadaşın dediği gibi 250 mbden sonra 64kbps olabilir. Herkes şu anda TTNET veya süperonline kullanıyodur onlar ayda 80 TL ödüyor bu yılda mı? Çok saçma karı bile olmaz adamın kandırıyordur
  • Kaçak vsdir o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güven olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 30 liraya akk siz internet kullanıyorum 8 mbit taahhüt yok,telefon yok cart yok curt yok

• Takip ediyorum meraklandim.

• practice kullanıcısına yanıt
    biz de alalım kardeşim neymiş o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

Her yerde yok bu galiba turbonet internet diye geçiyor denizli merkezli bir sey bizim burda bi internet cafe getirmis ttnetin alt yapısını kullanarak satıyor. Giriste bi sözlesme imzaladım haklarla ilgili baska bir sey yapmadım 30 u veriyorum üyeliğimi açıyorlar verdikleri kullanıcı sifreyle ortak dağıttıkları ağa girip kullanıyorum. Her kullanıcı için hız 8 mbit olarak tanımlanmıs

• mtu seni şeker şey
  • Benim kullandığım açık vardı ayda 9 tl sınırsız net 1 ay kullanabildim kapattılar 2.ay.
    iki tane paketi birleştiriyordun sonra 16 mbs internetin oluyordu ulan ahh ah eski belesci gunlerim.

• Yasal veya değil. Nasıl yapılıyorsa biz de yapalım.
  • 15 dk ya cevapliycam tum hatlariyla ogrenmeye calisiyorum. Arkadaslar acayip bisey face de bi gruba aldibkullanim degerleri vs

• Eğer gerçekse ve hızlıysa açığı kapatana kadar sömürelim.
  • çinliler internetin çakmasını mı yapmışlar
  • Arkadaşımda da var. Özel bir vpn kullanıyor. Telefonundan 7/24 torrent basıyor. 4 tane Bataryası var. Sürekli ama sürekli Download halinde

• Growlithe kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden boyle birsey varmis ve bir operatör ler acogi kapatamazlar cunku bunun sayesin de ana sayfalarina parasiz veya paketsiz erisim saglanamazmis. Gruba soktu adam beni burda pek cok kisi satis yapiyor. Bazi dudak ucuklaticak kullanim fotograflari atiyim
    14 mbit eger telefon cift tasiyiciliysa 42 mbit e kadar destekliyormus. Oyle diyorlar.

10 TL ye Sinirsiz İnternet 10 TL ye Sinirsiz İnternet 10 TL ye Sinirsiz İnternet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.