Şimdi Ara

10 tl param var..su anda abur cubur ne olsa yerdiniz? Biskuvi, cikolata vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su an tatli olarak ne olsa yerdiniz? 10 tl param var.. Biskuvi, cikolata, cips vs ? Ss lerle desteklerseniz daha ii olur beyler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gider bir lokantada künefe yerdim

•  10 tl param var..su anda abur cubur ne olsa yerdiniz?  Biskuvi, cikolata vs.
  • soslu mısır , gofret , limonata , çekirdek , çikolata ama bunları tek başına yemenin tadı olmaz tabi toplanın arkadaşlarınla dışarda oturun en iyisi
  • tatli degil ama son gunlerde konserve ton baligi aliyorum marul salatalik misir domatesle birlikte limon + zeytinyagiyla inanilmaz salata yapiyorum :) oneririm

salatayla usenecekseniz ekmekle de yirsiniz
  • bim bu saatte acik deil malesef :(

• Bime git 10 TL ye Bimi taşırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

10 tl param var..su anda abur cubur ne olsa yerdiniz?  Biskuvi, cikolata vs.

• Ne olsa yerdim

• topitanem,kitkat,çiğköfte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

su an tatli olarak ne olsa yerdiniz? 10 tl param var.. Biskuvi, cikolata, cips vs ? Ss lerle desteklerseniz daha ii olur beyler :)

[size=8]TATLI OLARAK CIPS

İyi örnek :D ben su anda pia istiyorum, çaykeyfi büyük olanlardan, celibon, browniee
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrkrkmz

Bime git 10 TL ye Bimi taşırsın

ortak olabilir,
    http://www.bim.com.tr/yatirimci-iliskileri/ortaklik-yapisi.html
    adam 10TL bim ortak olmuş

• Pez şeker al bence

geçen piyuda gördüm ama alamadım
  • İceTea elma hacım
  • 2bira çerez

• 40 tane alpella harby al bimden
  • Caramio veya karamelli sundae. Karamele ve karamel ıceren seylere karsı zaafım var
    ve  10 tl param var..su anda abur cubur ne olsa yerdiniz?  Biskuvi, cikolata vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.