Şimdi Ara

10 TL Oyun pini alışverişine 10 TL Steam cüzdan kodu hediye! (Tosla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun pini alışverişine 10 TL Steam cüzdan kodu hediye! - Tosla
    https://tosla.com/kampanyalar/oyun-pini-alisverisine-10-tl-steam-cuzdan-kodu-hediye

Tosla’dan 10 TL ve üzeri oyun pini aldığında 10 TL Steam cüzdan kodu kazanırsın.

-Steam cüzdan kodu kazanabilmek için, Tosla uygulama ana sayfasında bulunan Tosla>Öde>Oyun Ödemeleri adımlarını takip ederek 10 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekiyor.
    -Kazanılan Steam cüzdan kodları
    store.steampowered.com
    Steam Store
    https://store.steampowered.com/?I=turkish
    adresinde ‘Hesap detayları’ içerisindeki cüzdan kodu alanına girildikten sonra tanımlanacak.
    -Kampanya 06 Mayıs 2020-20 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerli olacak.
    -Kampanyadan sadece 1 adet kod kazanılabilir.
    -Kazanılan referans kodlarına Tosla uygulama ana sayfasındaki Steam kampanya kartından ulaşılabilir. Kodlar 31 Mayıs 2020 tarihinden sonra silinecek.
    -Tosla, kampanyayı dilediği zaman değiştirme ve sonlandırma hakkına sahiptir.
    -Kampanya stoklarla sınırlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Mayıs 2020; 15:19:38 >

• oyun kodlarında %10 indirim olduğu için 2 adet 10 tl steam kodu almanız gerekiyor tekrar 10 tl gelmesi için, 18 liraya 30 lira bakiye gelmiş olur yani. ben lol kodu aldım geldi direk 10 tl.
  • 10 tl lik steam kodunu 9tl ye satıyorlar tek seferde 10 tl üstü harcamak lazım diğer pinlerde 50 100 200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    18/30 iyi oran bence değerlendirilebilir.
  • Arkadaşlar toslaya yeni üye oldum bunu yapmak için acaba kart gerekli mi? Yoksa uygulamaya para yükleyip hemen yapabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 tlde % olarak kaça denk geliyor indirim oranı %70den aşağıda oluyor.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    100 liralık cüzdan kodu 90 lira. 10 lira da hediye. Oran 90/110=~0.82

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    100 almak gereksiz farklı hesaplardan 20 al
    aslında hesap yapmak için 100ü sormuştum,forumda %70-%80 orandan satış yapıyorlar 100tllik kodu 70-80tlye veriyorlar tam olarak % kaç orandan vermiş oluyor tosla diye bi hesap yapayım dedim

10 TL Oyun pini alışverişine 10 TL Steam cüzdan kodu hediye! (Tosla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 7 Mayıs 2020; 17:6:35 >

• Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler faydalandık.
  • Oyun alacaktım iyi denk geldi, teşekkürler.
  • 2 adet 10 luk steam kod 18 e geliyor 30 luk kod alıyorsun yüzde 40 indirim demek bu
    En mantıklısı fastpay yüzde 50 veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan steam kodu da satın alabiliyor muyuz? Yoksa sadece RP falan mı satıyor? Ayrıca nasıl bir platform bu? Üye olacaktım ama telefon numarası sorunca araştırmadan üye olmayayım dedim tavsiye eder misiniz üyeliği?
  • grandout kullanıcısına yanıt
    alabiliyorsun, akbank'ın uygulaması sorun olmaz. fastpay gibi
  • Teşekkür ederim çok iyi geldi.Hatta hepsiburada 100/20 ile 100lüğü 80tlye alabilirz. Toplamda
    130 steam cüzdan 98tl olur.Ki indirime girerse(çok kaçık bir ihtimal) bannerlordu alabilirsiniz

Ben tosla ile 18lik kod alırsam bana 10tl iade mi olacak sonra iade olan parayı hesabıma çekebiliyor muyum. Fastpay ile 30 tllik kod aldım hesaba 1 haftaya yansır yazıyor. Fast payın edeceği iadeyide hesabıma çekebiliyor muyum. Sizi bu tarz konularda çok görüyorum. Bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

Edit: tosla kartım yok uygulamadan açmak/almak için uğraşıyordum bazı bankalarda sorun varmış şuan açılmadı/alınmadı daha. Kart gelmeden alamıyor muyuz uygulamada kart gözükmüyor mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 9 Mayıs 2020; 21:39:46 >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    tosla'da iade yok 10 tl steam kodu veriyor, karta gerek yok.
    fastpay anında iade yapıyor ama bakiye ile alman gerekiyor, kredi kartıyla yaptıysan iade çok sıkıntılı 1 aydır gelmeyenler var konusuna bakabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/fastpay-dijital-oyun-kodu-alimina-50-iade--142663513
    Hadi ya kartla aldım :( iadeyi Fastpay bakiyesine mi yapacak.

Tosla yı anladım 18 tl ödeyip 20tl lik steam kod alıcam onlar bana ekstra 10tl daha kod verecekler.

Tosla için geçen birine sordum hesabıba eft yapabilirsin vs diyordu.

Ayrıca bildiğiniz başka uygulama yöntem varmı steam bakiyemi yükseltiyorum da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.