Şimdi Ara

10 taksitle cep telefonu alma fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
6.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün sabah babama telefon almak için vatan'a gittik. malum onunki 4 senesini doldurdu, çöp oldu :/
    Biz Iphone 6 (32GB) olanı beğendik. Sonra öğrendik ki fibabanka kredisi ile 10 taksitle alabiliyormuşuz.
    Bizim seçtiğimiz telefon 1899 TL idi. yani her ay 190 TL ödeyeceğiz bu durumda.Faizsiz kredi olduğu için hemen atladık tabii fırsata.
    Bu ara telefon alacaksanız bakın derim, tüm cep telefonlarında geçerli bu fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retroyce -- 13 Ocak 2018; 9:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birinin veya birilerinin bir kazancı var veya yok önemli değil. Sunulan imkandan kişi kazanç sağlayıp yararlanabiliyorsa mesele bitmiştir.

Operatörler neden yazılmıyor biliyormusun, 24 ay insanı mahsur bıraktığı için yazılmıyor. Borç ikisinde de borç neticede. Sen bunu göremiyorsan sıcak fırsatlarda çok vakit kaybetmene gerek yok. Ha taksite ihtiyacım yok çok param var diyorsan o zaman bu konudan çıkabilirsin.

Saygılarımla hocam, üslup bozmadan sizi bozmaya çalışıyorum, üzgünüm ki siz kendinizi bozdurmak için çabalıyorsunuz
  • Teknosa da aynı kampanyayı ing ile yapıyor. Ne zaman biteceği belli değilmiş. Her an bitebilir dedi elemanlar.
  • Kampanya 2 aydır var. faiz yok sigorta ücreti yok tahsis ücreti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Teknosa da aynı kampanyayı ing ile yapıyor. Ne zaman biteceği belli değilmiş. Her an bitebilir dedi elemanlar.

Teknosa sitesinde 31 Ocak son demiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Bankanın kazancı ne acaba onu çok merak ediyorum. Malum bankalar kabul emici...

• daha önce konu açılmıştı . vatan ın fiyatları başka mağazalara göre çok daha pahalı ama konuyu açan arkadaşın yazdığı fiyat piyasa ortalamasında
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Vatan zaten 1900 e ip6 satarken oldukça kar ediyor kazancından bankaya veriyor , anlaşıyorlar karşılıklı kazanç oluyor mağaza-banka arasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Yeni bir banka olduğu için tanıtım amaçlı da olabilir. Zaten banka finansbank'ın kurucusu tarafıdan açılmış. Eskiden de finansbank yeni açıldığı zamanlar bu tarz kampanyalar yapmış.
    Satılan ürün fiyatına gelince; Mağazada 3300 olan ip7'yi pazarlık edip 3bine 10 taksit olarak almıştım. Fiyat konusunda da böyle bir detay vermiş olayım.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    İlk defa böyle bir şey duydum Vatan bilgisayar da pazarlık yapılabiliyor mu..?
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Gittiğim zmaan hem web sitesinde hem de mağazada 3300tl dediler. Başka şehirden geliyorum 3bine verecekseniz alıyorum dedim. Biraz bekleyin soralım dediler sonra onay geldi 3bin tl olur dedi görevli. 3binden 10 taksit olarak aldım yoksa almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Gittiğim zmaan hem web sitesinde hem de mağazada 3300tl dediler. Başka şehirden geliyorum 3bine verecekseniz alıyorum dedim. Biraz bekleyin soralım dediler sonra onay geldi 3bin tl olur dedi görevli. 3binden 10 taksit olarak aldım yoksa almazdım.

Yani denemekte yarar var ama size yaptiklari torpili herkese yapacaklarini sanmiyorum. Hangi magazasindan alisveris yapmistiniz?

• ısparta mağazası. Bilemiyorum belki her üründe olmaz ama o ürünler için o gün öyle isteyene bir indirim yapılmış da olabilir. Aynı gün başka mağazalarda diğer konuda 3300den aşağı fiyat alabilen olmamıştı.
  • Bir dükkanda satılmayan üründe indirim yapılması normal. Hem ürün hem para sirkülasyonu olsun diye yapmıştır. Maksat fatura kesildiğini göstermek. İstanbul'da çöpe atarlar ama indirim yapmazlar. Bunlar bir üründen en az %40 kazanmadan bırakmazlar kimseye. Bu 10 taksiti artık operatör dahil herkes yapıyor. Bizim mahalledeki telefoncu bile yapıyor.

• yazilimsever kullanıcısına yanıt
    anneme de alacağız 3-4 gün sonra bir aksilik çıkmazsa.

Teknosaya baktım da tüm cep telefonlarında yok sanırım.

Vatan’da istediğin model için kredi alabiliyordun.

• Bir şey sormak istiyorum. Öğrenciyim şu an ve ziraat genç kartımın kredi kartı özelliği aktif değil. Bu fibabanka kredisini almak için aktif mi ettirmem gerekiyor? Birine telefon alacağım ancak fiyatlar yüksek geldi. Teşekkürler

• Biz şöyle yaptık; VATAN boşluk Tc kimlik yazıp 3422’ye gönderdik. Mağazaya gitmeden mesajla da sorgulanabiliyor. Çıkarsa gidip direk alırsın.

• bi keresinde bende cep telefonu almak için vatana gitmiştim gerçi almadım ama biraz indirim yapma şansınız yok mu dedim bi soralım dediler mailleştiler felan cevap bekliyorlardı ben çıktım yani azda olsa böyle birşey yapıyorlar
  • Boş konuşan ne çok insan var şurada. Çok indirimli bir tarifeden faturalı hat kullanıyorum. Aynı tarife üzerinden peşin fiyatına 12-24 taksitli kampanyaları var. Tarifem değişmeden cihaz vereceklerdi. Mh aradım sordum. Fakat bana taksit cazip gelmedi. Bu cihazları 300-400-500₺ ucuz taksitsiz sitelerden peşin alabilirdim. Cihazlar operatörde, bu tip mağazalarda hatta ev eşyası satan yerlerde de aynı fiyattan taksitli. Araştırdım baktım beğenmedim. Bilgi olsun diye yazdım buraya. Peşin fiyatına operatör cihazı alıp uygun tarife kullanıp ekstra cihaz aparatları alan tanıdıklarım var. Ayrıca 3-5 bin banka maaş ek kredisi çekip internetten daha ucuza cihaz da alınabilir. Araştırınca çok fazla seçenek çıkıyor aslında. Mahalle telefoncusu bile ayarlarız abi merak etme diyor. Bu sitede reklam kokan hareketler bunlar hep!

• 1900 e beş para etmez tarihi eser alıp borçlanmaktansa, xianominin en ucuz modelini peşin alırdım

• Dosya masrafı vs var mı ?

Teknosadaki bana 50 tl var demişti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.