Şimdi Ara

10. Sınıfta Mat-1 Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cuma ve pazar günleri 2 gün mat-1 çalışıp diğer günler 10. Sınıf tekrar etsem nasıl olur? Yazın tamamen bitirmeyi düşünüyorum. 11 de mat-1 denemeleri çözerim haftada 1-2 gün diye düşünüyorum. İyi olur mu? Başka tavsiyeleriniz var mı?Sayısalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acik ve net: salakliktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gençliğin sorunu ne arkadaş ben 9 10 da sadece sınav haftası çalışıyordum ygs lys aklımın ucundan bile geçmiyordu.Şimdikiler daha 10. sınıftan bunları düşünüyor.Eminim siz son sene stresten kalp krizi geçirip ölürsünüz bu kadar takmayın arkadaş ya
  • Ya kardeşim git uyu, tatilini yap allah aşkına ne mat1'i ya

• olum o zamana kadar mat1 falan kalmaz, yat uyu sen
  • Eyvallah vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

Eyvallah vazgeçtim

Git kız mız falan tavla, ps3 oyna ne bileyim film izle.. Hadi bi' daha görmeyeyim seni burada (en azından 2 sene)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

Eyvallah vazgeçtim

Git kız mız falan tavla, ps3 oyna ne bileyim film izle.. Hadi bi' daha görmeyeyim seni burada (en azından 2 sene)

Alayı var Ama sıkılıyorum bi süre sonra okuldan mıdır nedir hırs yaptım

• evet sonunda mat a başlamak 10.sınıfa kadar düştü yarın da 8.sınıflar çıkar integrali nasıl çalışmalıyım diye
  • Güzel kardeşim mat 1 ile uğraşacağına, git dil öğren. İngilizcen iyi değilse geliştir, iyiyse Almanca veya İspanyolcaya başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigi Bibinho

Güzel kardeşim mat 1 ile uğraşacağına, git dil öğren. İngilizcen iyi değilse geliştir, iyiyse Almanca veya İspanyolcaya başla.

Eyvallah abi ingilizcemin iyi olduğunu düşünüyorum, belki diğer dillerle uğraşabilirim.

• 10.sinifta dil gelistir, sosyal aktivitelere onem ver, okul ortalamani yuksek tut sadece 10 konularina odaklan. 11.sinifta calisirsin ben 11.sinifim mat1 e yeni basladim zaten mat1 cok zorlayici degil. Iyi bir temelin varsa zorluk cekmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: upower

10.sinifta dil gelistir, sosyal aktivitelere onem ver, okul ortalamani yuksek tut sadece 10 konularina odaklan. 11.sinifta calisirsin ben 11.sinifim mat1 e yeni basladim zaten mat1 cok zorlayici degil. Iyi bir temelin varsa zorluk cekmezsin.

Sağolasın, zaten bende öyle düşünüyorum ama üzerimde baskı var gibi hissediyorum yavaştan aile olsun çevre olsun. Bu yüzden böyle bi şey danışmak istedim foruma. Başka bir amacım yok yani dalga geçenlerin de canları sağolsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nm0

/>

• Hedefin yuksekse 9 a calis . Ama fazla kasma fazla kasarsan bikarsin . Sosyal yasaminida dengele gelecek senelerin planini yap . Ders calisma diyenleri dinleme onlar son sene gotu sikisanlardir. Hedefin yuksekse calis degilse hayatin keyfine bak .

• O zaman da baslayip fullemezsen kendini at la

• Çok geciktin. Senin dönem deneme çözmeye başladı bile.
  • olum akıllı ol git adam akıllı bilgisayar oyna ps oyna tv izle bunlardan bık sana tavsiyem 3 günde bir bi film izle bol bol kitap oku şu anda mat fiz kimya zamanı değil kültürel gelişim zamanı illa eğitim için bi şey yapacam diyorsan git ingilizce öğren
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.